Setlistul formatiei Operation: Mindcrime va include hituri Queensryche

unnamedFormatia Operation: Mindcrime  va concerta in premiera in Romania, in cadrul primului turneu international sustinut de proaspat intemeiatul supergrup al legendarului Geoff Tate.

Trupa a facut un anunt care ii va bucura atat pe fanii Operation: Mindcrime , cat si pe cei Queensryche.

Aceasta va interpreta integral celebrul album “Operation: Mindcrime” , alaturi de alte cateva piese consacrate Queensryche, la concertele din cadrul turneului care poposeste si la noi.

Show-ul va avea loc in data de 18 noiembrie 2015, in Club Colectiv din Bucuresti si va consta intr-un setlist complex , ce va include atat piese fundamentale Queensryche, cat si melodii de pe recenta lansare discografica Operation: Mindcrime, “The Key“.

 

Componenta supergrupului Operation:Mindcrime:

– Geoff Tate revine in calitate de vocalist
– John Moyer de la Disturbed va juca rolul de basist
– Simon Wright, care a inflacarat scenele cu AC/DC si Ronnie James Dio, se va aseza, deloc cuminte, la tobe
– Randy Gane (Rage For Order, Queensryche) struneste in mod desavarsit clapele
– Kelly Gray (Queensryche) nu se sfieste sa aduca o chitara incendiara in discutie
– Scott Moughton contribuie si el la bogatia sound-ului Operation: Mindcrime tot prin riff-uri memorabile

Deoarece consideram ca este o ocazie unica pentru fanii din Romania, punem la bataie 3 meet-and-greet-uri cu artistii!

Tot ce trebuie sa faceti pentru a va inscrie in concurs este sa va procurati pana vinerea viitoare, 30 octombrie 2015, bilete la eveniment, de pe www.ambilet.ro , sau din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas) .

Cei care isi procura bilete online sunt rugati sa trimita codul QR al biletului pe adresaconcurs@maximumrock.ro. Fanii care achizitioneaza bilete fizice trebuie sa trimita codul de bare la aceeasi adresa, pana la data limita de 30 octombrie 2015, ora 00:00.

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti.

In data de 18 septembrie 2015, formatia a lansat albumul de debut, “The Key“, ce reprezinta prima parte dintr-o trilogie. Reactiile la material au fost extraordinare! Feedbackul pozitiv dovedeste ca discul este, in mod clar, un must-listen metal.

Operation: Mindcrime este o trupa cu un suflet propriu, ce nu incearca in niciun fel sa imite Queensryche. Dimpotriva! Originalitatea este evidenta iar noul album, ‘The Key‘, este al naibii de bun.” (SputnikMusic)

“Noul album ‘The Key‘ este unul matur si fascinant care construieste o lume impersionant de reala in jurul ascultatorului. Geoff Tate a depasit era Queensryche si a recrutat o formatie compusa din muzicieni ultra-talentati, cu ajutorul carora a realizat un disc variat, foarte bine inregistrat si cu aranjamente inteligente.” (Sonic Abuse)

Formatia ne-a oferit si un trailer al turneului, pe care va invitam sa il urmariti aici.

Biletele la eveniment, in numar limitat de 700 de bucati, vor fi puse in vanzare joi, 24 septembrie 2015, incepand cu ora 10. Acestea vor fi disponibile pe AmBilet.ro, in varianta electronica, print-at home, sau fizice, in reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas).

75 lei – early bird / 100 buc
85 lei – promotional / 150 buc
95 lei – general / 450 buc

FACEBOOK EVENT

Actualitate

CONCERTUL TRUPEI IL VOLO SE AMÂNĂ PENTRU VARA ANULUI VIITOR Concertul va avea loc pe 8 iulie 2021, la Sala Palatului

Dragi iubitori de concerte, Dragi prieteni ai lui Piero, Ignacio și Gianluca, Din cauza pandemiei de COVID-19, trupa Il Volo și-a...

RINOCERII de Eugène Ionesco, un spectacol emblematic semnat de Robert Willson, va putea fi vizionat pentru prima dată online, în TEATROTECA TNC

Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova continuă seria marilor producții prezentate în TEATROTECA TNC, difuzând pe pagina oficială de...

Dirty Shirt a lansat piesa „Away” (Quarantine Orchestral Arrangement)​

Chiar dacă încet-încet România iese din perioada de carantină, mai sunt unele sectoare, printre care și cea de entertainment, în...

Maximum Rock Festival se amână pentru 2021

Am așteptat și sperat până în ultimul moment că nu va fi nevoie să luăm această decizie, dar situația...
- Advertisement -

Dirty Shirt: piesa „Geamparalele” depărește 100.000 de vizualizări

Multe formații au încercat să se adapteze perioadei de pandemie și să țină contactul cu fanii prin diferite mijloace....

Dirty Shirt a lansat piesa „Resonate” (The Prodigy Quarantine Metal Cover)​

După cum știm, criza declanșată de epidemia Covid 19 a avut deja un impact major asupra a numeroase sectoare...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X