Señor Loco, single-ul Elenei Gheorghe, no 1 in Mexic

elena1

Dupa succesul european al hitului “Mamma Mia (He’s italiano), in colaborare cu Glance, Elena Gheorghe cucereste din nou topurile internationale, de aceasta data cu cel mai recent singleSeñor Loco (feat Danny Mazo).

Lansat in urma cu o luna, single-ul “Senor Loco” ocupa deja prima pozitie in cel mai important top muzical din Mexic (Top Chart Tv – http://topcharttv.com) si este in promovare pe radiourile din Spania si Polonia.

Mai mult, piesa are peste 37,000 de tag-uri in top 100 Shazam Spania si peste 36,000 in top 100 Shazam Polania. Dupa lansarea noului single, Elena Gheorghe a inceput turneul “Señor Loco” si sustine numeroase concerte in principalele orase din Spania.

Piesa singleSeñor Loco” este o noua colaborare a Elenei cu compozitorul si producatorul muzical Laurentiu Duta, dar si primul featuring lansat alaturi de artistul columbian Danny Mazo.

In momentul lansarii videoclipului, o poveste vizuala inspirata din energia latina a fiestei sevilane si atmosfera exuberanta din anii ’60, Elena Gheorghe declara ca piesa “Señor Loco” o intoarce la prima ei mare iubire, muzica latino.

Iata si videoclipul single-ului Señor Loco

[ot-video][/ot-video]

Actualitate

Five Finger Death Punch – ROMEXPO – 04.07.2024

 Galerie Foto: Theodor Tudose 

Călin Pop lanseazăun nou single: „Pași de război”

Călin Pop, solistul și chitaristul grupului Celelalte Cuvinte, a lansat un nou single intitulat ”Pași de război” Melodia este disponibilă...

DOUĂ ZILE STELARE SUB CUPOLA MUZICII DE OSCAR, MARCA HANS ZIMMER

Două noi impresionante reprezentaţii la Ateneul Român, alături de cei mai experimentaţi tineri muzicieni, care vor interpreta celebrele coloane...

EFORIE COLORAT | Cinci vernisaje de artă contemporană deschid hub-ul creativ Eforie Colorat

Retro Party la Eforie ColoratSorin Lupașcu deschide vara în cel mai mare cinema în aer liber de la Marea...

Cargo in Quantic, o seara cu prietenii pe ritmuri rock

Chiar imi era dor de baietii de la Cargo. In ultimii ani nu prea am reusit sa ma intersectez...

Coldplay la Bucuresti, doua zile de show la superlativ

  Arena Nationala din  Bucuresti, a gazduit zilele trecute  doua concerte ale trupei britanice Coldplay. Au cantat pentru prima data...

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro