Sebi Bârzeianu, chitaristul trupei timișorene Phaser, a lansat single-ul “See You Later”

Sebi Bârzeianu, chitaristultrupeitimișorene Phaser, a lansat single-ul “See You Later”

 Sebi Bârzeianu, chitaristul trupei timișorene Phaser, a lansat un nou single extras de pe albumul său solo. Piesa este intitulată See You Later și este însoțită și de un videoclip.

 

https://www.youtube.com/watch?v=WFQN-LulylI

See You Latereste al treilea single extras de pe albumulPerceptions of TimedupăTokyo ș iSaudade, piese lansate pe parcursul anului trecut.

 

See You Later surprinde momentele de melancolie care urmează despărțirilor despre care nu suntem siguri dacă vor fi urmateși de revederi. Muzica instrumentală permite însă fiecăruia să-și găsească propria interpretare, mai ales când piesa sosește într-o atmosferă atât de încărcată emoțional”, a declarat artistul.

 

Piesa este produsă împreună cu Radu Racz (bass, orchestrație, mix, master) șiGore Teodorescu (tobe). Videoclipul a fostfilmat la Cuibd’Arte din Timișoara de George Miheș.

 

Mulțumesc tuturor celor implicați în acest proiect și în mod special Cuibd’Arte pentru amabilitatea cu care ne-au pus la dispoziție spațiul și inclusiv frigiderul din bar!”, a mai adăugat artistul.

 

Streaming link: https://SebiBarzeianu.lnk.to/SeeYouLaterPR

 

Născut la Oradea, Sebi a începutsăcânte din întâmplaredupăce a primitcadou o chitarăînvaradinainteaînceperiiliceului. Aavutșansa de a-i avea ca profesori pe VladySăteanu (Phoenix) și Marius Pop (CelelalteCuvinte, Smiley, Dali Mraz). S-a mutat la Timișoara ca student al Universității “Politehnica” șiaactivatînmaimultetrupe locale. Din 2014 estemembru al trupei Phaser, cu care a lansatanulacestaalbumul “Început de Univers”.

 

Perceptions of Time este un album pur instrumental, rock, cu chitaraîn prim plan. Este susținut de Universal Music România și marchează debutul lui Sebi Bârzeianu ca artist solo.

 

 

Sebi Bârzeianu pe Instagram: https://www.instagram.com/sebibarzeianu/

 

Actualitate

Five Finger Death Punch – ROMEXPO – 04.07.2024

 Galerie Foto: Theodor Tudose 

Călin Pop lanseazăun nou single: „Pași de război”

Călin Pop, solistul și chitaristul grupului Celelalte Cuvinte, a lansat un nou single intitulat ”Pași de război” Melodia este disponibilă...

DOUĂ ZILE STELARE SUB CUPOLA MUZICII DE OSCAR, MARCA HANS ZIMMER

Două noi impresionante reprezentaţii la Ateneul Român, alături de cei mai experimentaţi tineri muzicieni, care vor interpreta celebrele coloane...

EFORIE COLORAT | Cinci vernisaje de artă contemporană deschid hub-ul creativ Eforie Colorat

Retro Party la Eforie ColoratSorin Lupașcu deschide vara în cel mai mare cinema în aer liber de la Marea...

Cargo in Quantic, o seara cu prietenii pe ritmuri rock

Chiar imi era dor de baietii de la Cargo. In ultimii ani nu prea am reusit sa ma intersectez...

Coldplay la Bucuresti, doua zile de show la superlativ

  Arena Nationala din  Bucuresti, a gazduit zilele trecute  doua concerte ale trupei britanice Coldplay. Au cantat pentru prima data...

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro