Sebi Bârzeianu, chitaristul trupei timișorene Phaser, a lansat single-ul “See You Later”

Sebi Bârzeianu, chitaristultrupeitimișorene Phaser, a lansat single-ul “See You Later”

 Sebi Bârzeianu, chitaristul trupei timișorene Phaser, a lansat un nou single extras de pe albumul său solo. Piesa este intitulată See You Later și este însoțită și de un videoclip.

 

https://www.youtube.com/watch?v=WFQN-LulylI

See You Latereste al treilea single extras de pe albumulPerceptions of TimedupăTokyo ș iSaudade, piese lansate pe parcursul anului trecut.

 

See You Later surprinde momentele de melancolie care urmează despărțirilor despre care nu suntem siguri dacă vor fi urmateși de revederi. Muzica instrumentală permite însă fiecăruia să-și găsească propria interpretare, mai ales când piesa sosește într-o atmosferă atât de încărcată emoțional”, a declarat artistul.

 

Piesa este produsă împreună cu Radu Racz (bass, orchestrație, mix, master) șiGore Teodorescu (tobe). Videoclipul a fostfilmat la Cuibd’Arte din Timișoara de George Miheș.

 

Mulțumesc tuturor celor implicați în acest proiect și în mod special Cuibd’Arte pentru amabilitatea cu care ne-au pus la dispoziție spațiul și inclusiv frigiderul din bar!”, a mai adăugat artistul.

 

Streaming link: https://SebiBarzeianu.lnk.to/SeeYouLaterPR

 

Născut la Oradea, Sebi a începutsăcânte din întâmplaredupăce a primitcadou o chitarăînvaradinainteaînceperiiliceului. Aavutșansa de a-i avea ca profesori pe VladySăteanu (Phoenix) și Marius Pop (CelelalteCuvinte, Smiley, Dali Mraz). S-a mutat la Timișoara ca student al Universității “Politehnica” șiaactivatînmaimultetrupe locale. Din 2014 estemembru al trupei Phaser, cu care a lansatanulacestaalbumul “Început de Univers”.

 

Perceptions of Time este un album pur instrumental, rock, cu chitaraîn prim plan. Este susținut de Universal Music România și marchează debutul lui Sebi Bârzeianu ca artist solo.

 

 

Sebi Bârzeianu pe Instagram: https://www.instagram.com/sebibarzeianu/

 

Actualitate

TARGUL DE VINILURI SI URBANIMPRINT REVIN LA SOUNDART FESTIVAL 2023

Bucuresti, 17 martie, 2023 – SoundArt Festival anunta noi activitati recreative in cadrul evenimentului maraton de anul acesta, care va avea...

Celelalte Cuvintelansează noul album„Lumea asta”

Trupa Celelalte Cuvinte pornește într-un turneu de lansare a noului album, intitulat „Lumea asta”. Celelalte Cuvinte vine cu un...

Bluescore lanseazăSix 21 în cadrul Urban Blues Fest #3

În cadrul UBF #3, pe 2 aprilie 2023, Bluescore va lansa primul lor album, care se numeşte Six 21....

Bruce Dickinson si Orchestra, un tribut Jon Lord si Deep Purple la Sala Palatului

Intr-o zi rece de martie, pasii m-au purtat catre Sala Palatului pentru un concert rock mai altfel. Solistul Iron...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Premieră: baletul CARMEN în turneu naţional

Spectacol extraordinar de balet în două tablouri Baletul reunit al OPEREI MAGHIARE DIN CLUJ-NAPOCA, TEATRO D’OPERA ITALIANA si OPERA VOX...

Omara Portuondo in concert la Sala Palatului

Omara Portuondo canta pe 17 iunie la Sala Palatului din Bucuresti. Primele 200 de bilete din fiecare categorie au...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro