Sebi Bârzeianu, chitaristul trupei timișorene Phaser, a lansat single-ul “Blue”

Chitaristul Sebi Bârzeianu, membru al trupei Phaser din Timișoara,a lansat un nou single extras de pe albumul cu care debutează ca artist solo, intitulat Perceptions of Time. Piesa se numește Blue, este disponibilă pe toate platformele de streaming și este lansată împreună cu un videoclip.

 

Blue este al cincilea single extras de pe albumul Perceptions of Time după piesele Tokyo, Saudade, See You Later și Morse Code lansate anterior. Piesa este produsă în colaborare cu Radu Racz (bass, orchestrație, mix, master) și Gore Teodorescu (tobe).

 

Cred că Blue este despre melancolie, în toate formele și cu toate nuanțele ei,  uneori mai  dulci și alteori mai amare.  Desigur, muzica instrumentală permite ascultătorului să își găsească propria interpretare și să se bucure în alt mod de note, ceea ce este un lucru bun.”, a transmis artistul.

 

Videoclipul a fost filmat și produs de George Miheș la studioul CronicLove Productions și o are în prim plan pe Codruța Bălan, dansatoare profesionistă din Timișoara.

 

https://www.youtube.com/watch?v=2a9Jj1GSAO8

 

A fost o mare plăcere să lucrez și să colaborez cu un artist local, pasiunea lui Sebi m-a inspirat să intru în rol și așa am reușit împreună să creăm o poveste în spatele notelor muzicale.”, a declarat Codruța.

 

Mulțumesc celor de la CronicLove Productions pentru găzduire și lui George Miheș pentru concept. Desigur, îi mulțumesc și Codruței pentru implicare și pentru că a fost foarte naturală și inspirată! Cred că am reușit împreună să surprindem atmosfera piesei. ”, a mai adăugat Sebi.

 

Streaming link: https://SebiBarzeianu.lnk.to/Blue

 

Născut la Oradea, Sebi a început să cânte din întâmplare după ce a primit cadou o chitară în vara dinaintea începerii liceului. A avut șansa de a-i avea ca profesori pe Vlady Săteanu (Phoenix) și Marius Pop (Celelalte Cuvinte, Smiley, Dali Mraz). S-a mutat la Timișoara ca student al Universității “Politehnica” și a activat în mai multe trupe locale. Din 2014 este membru al trupei Phaser, cu care a lansat în 2021 albumul “Început de Univers”.

 

Perceptions of Timeeste un album pur instrumental, rock, cu chitaraîn prim plan. Este susținut de Universal Music România și marchează debutul lui Sebi Bârzeianu ca artist solo. Pozeleoficialeșivideoclipurile sunt produse de George Miheșiar artwork-ulesterealizat de Andreea Muntean (dushky.art).

 

Sebi Bârzeianu pe Instagram: https://www.instagram.com/sebibarzeianu/

 

Contact U Rock / Universal Music Romania:

urock@umusic.ro

www.facebook.com/uRockmusicpage

www.facebook.com/umusicro

www.umusic.ro

 

Actualitate

Coldplay la Bucuresti, doua zile de show la superlativ

  Arena Nationala din  Bucuresti, a gazduit zilele trecute  doua concerte ale trupei britanice Coldplay. Au cantat pentru prima data...

Megadeth la Romexpo

 Foto: Theodor Tudose

Corey Taylor (Slipknot, Stone Sour), Arenele Romane din Bucuresti In cadrul turneului CMF2, “Europe 2024”

Ultima zi de primavara ne-a adus impreuna la Arenele Romane pentru a urmari un concert fabulous marca Corey Taylor.Aflat...

Program Teatrul Naţional de Operetă şi Musical Ion Dacian – luna IUNIE

Teatrul Naţional de Operetă şi Musical Ion Dacian prezintă în luna Iunie o serie de spectacole foarte îndrăgite, dar...

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro