Seara thrash death cu Exuviath si Punisher la The Pub Universitatii

0
234

Seara thrash death cu Exuviath si Punisher la The Pub Universitatii

Luni 12 septembrie, seara death si thrash metal cu Exuviath si Punisher in Bucuresti, la The Pub Universitatii (Bd Regina Elisabeta nr. 9).
Accesul se va face de la ora 20.00, pe baza de donatie, in seara concertului, toate incasarile rezultate ajutand trupele pentru organizarea evenimentului.
Concertul incepe la ora 21.00.

Un concert sub egida Metal Under Moonlight, editia a 87-a.
Facebook event:
https://www.facebook.com/events/5509204039145410/

Exuviath s-a cristalizat, in actuala componenta, in urma cu doi ani in jurul a doi fosti membri Hovercraft (Alex si Bobo), unii dintre pionierii doom-death in Romania anilor ’90. Alaturi noi se afla Andrei, fost frontman al celor de la Spinecrusher si Violesson, o voce care nu are nevoie de prezentare in underground-ul romanesc. Adi si Mircea, un veteran alaturi un tanar din noua generatie de muzicieni rock de care cu siguranta se va mai auzi, formeaza cuplul de chitaristi care fac muzica trupei sa sune atat de diferit.
Exuviath propun un sound care imbina elemente Old-school Metal intr-un mod original, incercand cu succes sa lase in urma cliseele metal ale anilor ’90 binecunoscute in scena noastra, dar in acelasi timp sa pastreze simplitatea metalului clasic.

Trupa este nerabdatoare sa se intalneasca cu publicul si sa prezinte cateva piese noi, in premiera cu aceasta ocazie.

https://www.facebook.com/Exuviath
https://instagram.com/exuviath
https://www.youtube.com/watch?v=5I8n0tJmPyQ
******************************

Pentru prima data la Bucuresti: Punisher! O trupă de heavy thrash metal din Craiova, fondată pe 7 noiembrie 2021 de catre Alex (Beat) si Emanuel. Pe 4 martie 2022 au lansat primul single intitulat ”Holy Anger”, piesa care a fost destul de apreciată de către ascultătorii metalului din Craiova și chiar din București, iar cel de-al doilea single ”Take My Soul” a iesit pe 10 mai 2022 si a fost o schimbare de perspectivă a genului inspirându-se din groove, având un sunet mai static decat Holy Anger.
În prezent trupa lucrează cu G-shore Records pentru a lansa EPul de debut al trupei.

Membrii:
Alex (Beat) – vocalist/chitară ritm
Emanuel – tobe
Mihai – bas/backing vocal
Marius (Ace) – chitară lead
Andi – Sunetist

YouTube: https://youtu.be/VJaShS0V8js
Facebook: https://www.facebook.com/punisher.thrash
Instagram: https://instagram.com/punisher_band?igshid=YmMyMTA2M2Y