Se repeta intens pentru premiera “Un alt fel de Cabaret” – din 25 ianuarie!

Un Alt Fel De Cabaret_25 IanCosmin Selesi, Aurelian Temisan, Tania Popa, Doina Botis, Anca Sigartau, Alexandra Velniciuc, Corina Danila, Manuela Cara, Monica Davidescu si Ozana Barabancea repeta intens la Palatul National al Copiilor pentru premiera “Un alt fel de cabaret”, ce va avea loc pe 25 ianuarie!

Piesa aduce in prim plan o poveste ce pare desprinsa din realitatea contemporana.

Actiunea se petrece intr-un mic teatru, al carui colectiv actoricesc se lupta pentru a  prelungi existenta institutiei, lansand un nou spectacol – un amplu Cabaret.

Directorul teatrului (Mr Tom – Aurelian Temisan) face un imprumut, de la un investitor (Cosmin Selesi), ca sa sustina noul proiect si sa demonstreze astfel ca teatrul poate sa subziste, cu marile vedete pe care le are.

Insa, tocmai de la acest asa zis partener de afaceri se naste intriga spectacolului: finantatorul isi doreste ca spectacolul sa esueze pentru a putea transforma teatrul intr-un club de noapte, cu si pentru barbati. Publicul e cel care va decide ce va merge mai departe si cui ii va da creditul sau.

Actiunea se desfasoara pe doua planuri, intr-o maniera de abordare implementata pentru prima oara pe o scena din Romania: spectatorii vor putea urmari personajele atat “in luminile rampei” – prin ceea ce vede de obicei publicul, adica spectacolul in sine, contruit din replici, cantece si momente coregrafice.

Insa perspectiva nu se opreste aici: printr-o abordare regizorala si scenografica inovatoare, cei prezenti vor putea arunca o privire si in culise, acolo unde specatorii nu au acces in mod obisnuit.

Cabaret 02Astfel, spectatorii vor deveni martorii dilemelor sentimentale ale actritelor, vor cunoste dificultatile finaciare ale unui teatru si vor asista la schimbarea costumelor. Pe scurt, vor vedea  viata actorilor din spatele scenei.

Asadar, nu pierdeti un spectacol in care veti cunoaste savoarea dulce a luminilor rampei, dar si drumul anevoios ce trebuie strabatut pana acolo.

Pe 25 ianuarie lasati-i pe Cosmin Selesi, Aurelian Temisan, Tania Popa, Doina Botis, Anca Sigartau, Alexandra Velniciuc, Corina Danila, Manuela Cara, Monica Davidescu si Ozana Barabancea alias Annie, Allie, Tammie, Rossie, Penny, Dannie, Maggie, Barbra Jo, Baby Boy si Mr Tom sa va poarte pe aripile unui spectacol de …CABARET!

Biletele se gasesc la casa de bilete Startickets de la Palatul National al Copiilor si online pe startickets.ro, blt.ro si bilete.ro.

Actualitate

De Ziua Culturii Naționale noi sărbătorim Ziua Culturii Invizibile

De Ziua Culturii Naționale noi sărbătorim Ziua Culturii Invizibile. De ce? Pentru că suntem mii de profesioniști, companii, artiști și lucrători...

Hooverphonic vor sustine trei concerte in Romania in 2022

Hooverphonic vor sustine trei concerte in Romania in 2022, pe 21 mai la Khrunen Musik Halle din Brasov, pe 22...

Concert GODSMACK la Bucuresti in 2022

Celebra trupa americana GODSMACK revine la Bucuresti dupa 3 ani de la cele doua showuri sold out din 2019. Concertul va...

Formația Revolver deschide concertul W.A.S.P. de la București

Anul 2022 va marca cea de-a 40-a aniversare a uneia dintre cele mai scandaloase, renumite și controversate trupe de...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Nelu Dumitrescu încheie anul alături de fanii din București

După un an care i-a ținut pe artiști departe de fani, trupa IRIS – Nelu Dumitrescu invită din nou publicul bucureștean...

CălinPop a lansat o nouă melodie,”Vine timpul”

Călin Pop, vocalistul și chitaristul trupei Celelalte Cuvinte, a lansat melodia“Vine timpul”, un nou single din viitorul album solo...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X