Scrisoare din Basarabia – FUEGO

fuego_scrisoare2012_mIn data de 16 noiembrie, la Sala Palatului, concert Fuego, Irina LOGHIN, Anastasia LAZARIUC

Orchestra primariei Chisinau condusa de fratii Adavov

“DOREL BURLACU BAND”

Fuego, spectacol de trei ore la Sala Palatului

Iubit si apreciat pentru stilul si vocea sa inconfundabila, atat de fanii din Romania cat si de cei din Republica Moldova, Fuego revine pe scena Salii Palatului, pe 16 noiembrie 2012, ora 19.00, intr-un spectacol extraordinar, intitulat “Scrisoare din Basarabia”. Artistul, care are o stransa legatura cu Centrul Cultural din Chisinau si care, in ultimii ani, a fost din ce in ce mai implicat in activitati artistice si sociale peste Prut, aduce acum la Bucuresti mesajul moldovenilor care se simt cu inima alaturi de tara lor mama.

Spectacolul, organizat de Etno TV, va avea trei ore si va fi structurat in doua parti distincte: una cu muzica populara, iar cea de-a doua cu muzica usoara. Fuego va fi acompaniat pe scena de formatiile “Vasile si Vitalie Advahov” din Chisinau si “Probachus”. Nu in ultimul rand, interpretul va avea alaturi de el doua invitate dragi sufletului romanilor: Irina Loghin si Anastasia Lazariuc. De asemenea, artistul pregateste fanilor prezenti la Sala Palatului si o mare surpriza: o dubla lansare – de album si de carte.

Nascut in 1976, in Turda, judetul Cluj, Paul-Ciprian Surugiu, pe numele sau real, a urmat cursurile Scolii Populare de Arta, sectia canto, la Cluj-Napoca, dupa care a facut Facultatea de Teatru, la clasa profesoarei Adriana Pitesteanu si specializarea music-hall, la clasa profesorului Marius Teicu. A mai facut cursuri de canto cu George Grigoriu si Petre Galusanu, pe care-i considera si astazi mentorii lui spirituali, care l-au inteles, deslusit si care au crezut in el pana la capat.

Are la activ multe premii: locul 2 la Festivalul Aurelian Andreescu (1995), Marele Premiu la Festivalul “Zambete pe portativ” (1997), Trofeul de Cristal la festivalul “Slagarul de aur” de la Minsk (2000), cea mai buna voce a anului – premiu acordat de Fundatia pentru Tineret Fan-Club Bucuresti (2000). Cea mai de succes colaborare a avut, insa, cu marea interpreta Irina Loghin, cu proiectul “Mama si fiul”, care s-a materializat printr-o serie de concerte care au avut un succes urias pe plan national.

In ultima vreme, Fuego a reusit sa ajunga si la sufeletele basarabenilor, spectacolele “Bucurati-va, romani” (Balti) sau “Ma-ntorc cu drag la Chisinau” desfasurandu-se cu sala plina. Printre admiratorii sai fideli se numara si Petru Lucinschi, fostul presedinte al Republicii Moldova, care a urcat pe scena pentru a-l felicita personal si a-i oferi un buchet cu flori. Pe 16 noiembrie, Fuego se intoarce la Bucuresti, in cel mai important eveniment al anului, de pe agenda artistului.

Actualitate

“LIA (RAMAI CUMVA)”, VARIANTA ACUSTICA, IN PREMIERA IN CADRUL EVENIMENTULUI “ACOUSTIC SATELLITES”, 9 IULIE, CLUB QUANTIC Green Shepherd canta in deschiderea concertului!

“LIA (Ramai cumva)”, cel mai nou single al grupului DAYS OF CONFUSION, va putea fi ascultat in varianta acustica,...

Maximum Rock Festival 2021

Suntem extrem de bucuroși să anunțăm oficial că Maximum Rock Festival 2021 (Open Air) va avea loc, în perioada 04 – 05...

GREEN SHEPHERD CANTA IN DESCHIDEREA CONCERTULUI DAYS OF CONFUSION, “ACOUSTIC SATELLITES”

 Bucurestenii de stoner rock - GREEN SHEPHERD - vor fi invitatii din deschiderea concertului DAYS OF CONFUSION, “Acoustic Satellites”,...

Luna Amară – CONCERT LIVE STREAMING – din Music Hub

SÂMBĂTĂ 11 IULIE https://www.facebook.com/events/783437465796929/ PRIMUL CONCERT LUNA AMARĂ după Starea de Urgență După luni de absenta, Luna Amară va susține primul concert propriu în...
- Advertisement -

“ACOUSTIC SATELLITES”, CONCERT DAYS OF CONFUSION, PE 9 IULIE, IN QUANTIC CLUB

Dupa o lunga perioada in care muzica s-a cantat in mare parte in mediul online, usor incercam sa revenim...

Paula Hriscu, o „Regina Pădurii” modernă

Preocupată serios de lifestyle, Paula Hriscu, cantăreața de muzică populară cu un debut spectaculos, surprinde prin atitudinea avantgardistă pe...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X