Scorpions, Jose Carreras si Demis Roussos la reducere de Black Friday!

Revelionul reducerilor a inceput iar isteria Black Friday i-a cuprins incet incet pe toti romanii amatori de reduceri si promotii. Dupa electronice si electrocasnice, reducerile s-au extins si la fashion, cosmetice, carti, asigurari si chiar concerte! Astfel, in weekendul 22-24 noiembrie 2013, cei pasionati de muzica au ocazia sa cumpere bilete reduse la cele mai asteptate evenimente ale sfarsitului de an!

Scorpions

De azi si pana duminica, fanii Scorpions pot cumpara bilete mai ieftine cu 30% reducere pentru concertul din 14 decembrie de la Romexpo (Pavilion Central). Astfel, cel mai ieftin bilet care inainte de reducere costa 150 lei, acum costa 105 lei, iar cel mai scump bilet, care inainte costa 400 lei, acum costa 280 lei!

Jose Careras

De asemenea, si biletele la Gala De Craciun cu Jose Carreras din 15 decembrie de la Romexpo (Pavilion Central) sunt mai ieftine cu 35%! Cel mai ieftin bilet care inainte de reducere costa 150 lei, acum costa 98 lei, iar cel mai scump bilet, care inainte costa 650 lei, acum costa 420 lei.

 Demis RoussosSi fanii celebrului Demis Roussos au sansa sa cumpere bilete pentru concertul de Craciun din 5 decembrie de la Sala Palatului, mai ieftine cu 40%. Cele mai ieftine bilete, cele de 50 de lei sunt epuizate de cateva saptamani insa urmatoarea categorie este cea de 100 lei (pret intreg), pretul redus fiind 60 lei. Cele mai scumpe bilete, care inainte costau 300 lei, acum costa 180 lei!

Lord of the Dance

Un alt spectacol care este supus reducerilor de Black Friday in acest weekend este Lord Of The Dance, care va avea loc pe 14 martie 2014 la Sala Palatului din Bucuresti. Cu o reducere de 20%, cel mai ieftin bilete care inainte costa 100 lei, acum costa 80 lei. Cel mai scump bilet, care inainte costa 350 lei, acum se poate cumpara cu 280 lei!

 Astfel, cei care doresc sa cumpere unul sau mai multe bilete reduse la unul dintre aceste evenimente, trebuie sa intre pe www.BILETOO.ro sau pe www.BLT.ro. Acestea sunt singurele site-uri care vand bilete si care participa la campania Black Friday in acest weekend! Toate evenimentele afisate pe cele doua siteuri beneficiaza de reduceri cuprinse intre 25% si 75%. Ba chiar mai mult, BLT.ro le ofera clientilor sai si o multime de premii! Acestea vor fi acordate prin tragere la sorti din trei in trei ore! Astfel, oricine comanda in perioada 22-24 noiembrie 2013 un bilet de pe www.BLT.ro, intra automat in tragerea la sorti pentru castigarea unuia din premiile puse in joc. Cei ce comanda online pot castiga bilete la concertele Scorpions, Jose Carreras, Demis Roussos, Rockstadt, Dulce Pontes, Lord Of The Dance, Live Da Buni, Madrigal, Divna, Gala OVO, la piesele de teatru Ma Mut La Mama, Straini In Noapte, Radu Beligan, tricouri si CD-uri semnate de trupa Led Apple, Meet&Greet-uri cu Scorpions si Jose Carreras! Lista completa de premii si orele de extragere vor fi afisate pe www.BLT.RO.

www.ProjectEvents.ro *** www.facebook.com/ProjectEvents.ro

 

Actualitate

Paula Hriscu lanseaza primul album printr-un concert alaturi cele mai mari nume ale folclorului romanesc!

Talentul imens al artistei se materializeaza acum in albumul "Nu-i bai ca-s micuta", album ce va fi lansat  pe...

Warm-Up Party SoundArt Festival cu Roman Lomtadze Drum Empire / Cruise Control

SoundArt si Quantic va invita la o seara speciala cu Roman Lomtadze Drum Empire si Cruise Control pe 22...

Concert Hara la Hard Rock Cafe pe 15 Ianuarie

Noua piesa HARA. Cu "sufletul pe tava", cu cartile pe fata. Sinceritate masculina maxima. Autoironie. Confesiune si regret. Emotie autentica. Speranta....

Concert Cargo la Hard Rock Cafe pe 16 Ianuarie

BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe, joi, 16 ianuarie, incepand cu ora 21:30, la un concert...
- Advertisement -

Concert Compact la Hard Rock Cafe pe 18 Ianuarie

Pe 18 ianuarie, de la ora 22:30, BestMusic Live Concerts te invită la un concert extraordinar COMPACT, la fel de...

Hara lanseaza o piesa noua la Hard Rock Cafe pe 15 Ianuarie

Cu "sufletul pe tava", cu cartile pe fata. Sinceritate masculina maxima . Autoironie. Confesiune si regret. Emotie autentica. Speranta....
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X