Sâmbătă în Club Fabrica: Diamonds Are Forever, L.O.S.T., For The Wicked

sambata 27 febDiamonds Are Forever, L.O.S.T. şi For The Wicked vor urca sâmbătă seară pe scena din Club Fabrica (str. 11 iunie, nr 50) pentru fanii genului metal, numetal, melodic death metal sau metal core.

Join: Diamonds Are Forever, L.O.S.T., For The Wicked in Club Fabrica

Programul concertelor:

Open doors: 20:00

For The Wicked: 21:00-21:50

L.O.S.T.: 22:00-22:50

Diamonds Are Forever: 23:00

Metal bucureştean contra metal ardelenesc din Cluj

Diamonds Are Forever (DAF) este o formație de metal din Cluj lansată în 2011. Premiile obținute în industria muzicală le deschid calea către concerte de top cu artiști internaționali renumiți: Unearth, Sepultura, Suicide Silence, Caliban, Veil of Maya, Betraying the Martyrs, Cancer Bats și alții.

După 4 ani, având deja trei materiale lansate (2 EP-uri și un Live DVD), DAF este pregatită pentru o nouă încercare: un album nou. În 2015 lansează două single-uri de pe acest material pentru a dezvălui fanilor un sound nou, mai agresiv, mai bine conturat, însă fără a face rabat de la parțile melodice care îi caracterizează.

Ce este de remarcat la aceasta nouă direcție este o influența mai vizibilă din genuri muzicale precum metalcore/ djent, până la solisti post rock sau elemente din acesta. Formații similare DAF: Northlane, Breakdown of  Sanity, Parkway Drive, Architects, Caliban și multi alții.

DAF – My Fragile Heart (Official Video) | DAF – Face Me (Official Video)

Diamonds Are Forever – official website | Diamonds Are Forever – YouTube

 

L.O.S.T. (înfiinţată în Bucureşti) este una dintre cele mai importante formații de death metal melodic din România. În cei 12 ani de activitate, trupa a lansat 3 materiale discografice (EP-ul „Last Breath” – 2005 și albumele „Remains of Pain” – 2010 și „Live at Metalhead Meeting” – 2014) și a susținut numeroase concerte în România și străinătate alături de nume importante precum Obituary,  Behemoth, Dismember, Sepultura, In Flames, Lake of Tears, Hypocrisy, Amorphis sau Cannibal Corpse.

 

L.O.S.T. – official website | L.O.S.T. – YouTube

L.O.S.T. – Remains of Pain | L.O.S.T. – Closure (LIVE Rockstadt, BV 2012)

 

Trupa clujeană For The Wicked este una dintre cele mai interesante şi ambiţioase apariţii pe scena metal din România. Dovada fiind câştigarea marelui premiu la Posada Rock 2015, unul din cele mai importante concursuri din România, şi premiul Low5 Bass Studio la Gbob Romania 2015.

Deşi e formată din tineri muzicieni, o parte din ei au deja o experientă muzicală importanta: Dirty Shirt, Guerrillas, 13Rituals, Divided By Perception, Blood Print, etc, lucru care şi-a pus amprenta asupra calităţii primului EP “Trust Yout Heart”.

Formaţia vine cu un metalcore modern, combinând riff-uri grele, voci agresive şi refrene “catchy”. Producţia este la standarde internaţionale: mastering-ul a fost realizat în SUA, de Joey Sturgis (Asking Alexandria, Emmure, The  Devil Wears Prada), de înregistrări şi mixaj s-a ocupat leader-ul trupei Vlad Bornuz (Diamonds are Forever, Scars of a Story) în studioul Digital Dark Vision din Cluj.

Lyric video-ul a fost produs de Dawning Media Productions, iar Artwork-ul de Resize Media (Luna Amară, Diamonds Are Forever, Breathelast, Emil, etc). În mai puţin de 6 luni de la lansare, trupa a realizat o serie importantă de concerte, incluzand festivalurile Maximum Rock, Fire in the Park, Barock, Remember Rock, Posada si #ImpreunaRezistam (Cluj), plus concerte în deschidere pentru Suicide Silence (SUA), Dirty Shirt (Ro), Jinjer (Ukr), Lostbone (Pol) sau When Reason Collaps (Fr).

 

For The Wicked – I Will Never (Official Video) | For The Wicked – Betrayed

For The Wicked – BandCamp | For The Wicked – YouTube

Data şi ora: sâmbătă, 27 februarie, ora 21:00

Open Doors: ora 20:00

Locul: Club Fabrica (str. 11 iunie, nr 50)

Concert: Diamonds Are Forever | L.O.S.T. | For The Wicked

Preţbilet: 40 RON (iabilet.ro)

Join: Diamonds Are Forever | L.O.S.T. | For The Wicked @Fabrica

Actualitate

Five Finger Death Punch – ROMEXPO – 04.07.2024

 Galerie Foto: Theodor Tudose 

Călin Pop lanseazăun nou single: „Pași de război”

Călin Pop, solistul și chitaristul grupului Celelalte Cuvinte, a lansat un nou single intitulat ”Pași de război” Melodia este disponibilă...

DOUĂ ZILE STELARE SUB CUPOLA MUZICII DE OSCAR, MARCA HANS ZIMMER

Două noi impresionante reprezentaţii la Ateneul Român, alături de cei mai experimentaţi tineri muzicieni, care vor interpreta celebrele coloane...

EFORIE COLORAT | Cinci vernisaje de artă contemporană deschid hub-ul creativ Eforie Colorat

Retro Party la Eforie ColoratSorin Lupașcu deschide vara în cel mai mare cinema în aer liber de la Marea...

Cargo in Quantic, o seara cu prietenii pe ritmuri rock

Chiar imi era dor de baietii de la Cargo. In ultimii ani nu prea am reusit sa ma intersectez...

Coldplay la Bucuresti, doua zile de show la superlativ

  Arena Nationala din  Bucuresti, a gazduit zilele trecute  doua concerte ale trupei britanice Coldplay. Au cantat pentru prima data...

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

Diamonds Are Forever, L.O.S.T. şi For The Wicked vor urca pe scena din Club Fabrica pentru fanii genului metal, numetal, melodic death metal sau metal core.Sâmbătă în Club Fabrica: Diamonds Are Forever, L.O.S.T., For The Wicked