Sâmbătă, 3 septembrie, începe sezonul concertelor mari de toamnă la prima ediție ARTmania Bucharest Blast

c1079b10-3ae1-4e48-bc12-1f671b82aa30

Peste 3.000 de spectatori din toată țara și de peste hotare sunt așteptați la primul concert cu Within Temptation din București în rolul de headliner.

Legenda muzicii rock olandeze va fi susținută de genialii Agent Fresco din Islanda, Mutiny on The Bounty din Luxemburg și Sinoptik din Ucraina.

Accesul publicului va fi deschis începând cu ora 18:00, iar prima formație va urca pe scena la ora 18:30. Mai multe detalii despre program și reguli pentru buna desfășurare a evenimentului găsiți pe website-ul ARTmania.

Prețurile biletelor variază între 140 și 210 lei și sunt disponibile în rețelele oficiale de distribuție, respectiv ARTmania, Eventim, MyTicket, IaBilet și Kompostor. Organizatorii nu recomandă achizițiile din surse de intermediere, existând riscul invalidării acestora la intrarea în spațiul de eveniment.

Așa cum deja publicul fidel evenimentelor ARTmania din Transilvania și București este obisnuit, în măsura timpului disponibil al artiștilor, organizăm sesiuni dedicate de întâlniri cu artiștii invitați fără a impune nicio pretenție financiară asupra participanților, ci mai degrabă anumite provocări de testare a gradului de interes pentru anumiți artiști, acolo unde numărul de persoane aprobat este foarte limitat.

Prin urmare, primele trei formații participante își vor întâlnii fanii, conform următorului program, urmând regula simplă primul venit, primul intrat, în limita numărului disponibil. Zona va fi amenajată în apropierea intrării principale din Arenele Romane.

Fanii Within Temptation vor avea parte de un concert de 90 de minute în poziția de headliner, iar 3 cei mai norocoși dintre ei, împreună cu câte un prieten fiecare, se vor întâlni în persoană cu idolii lor, dacă vor completa corect toate rubricile provocării atașate și vor fi extrași câștigători prin sistemul random.org. Poate că sună complicat, dar nu e, și fanii adevărați merită.

Succes tuturor și de-abia așteptăm să ne revedem cu toții sâmbătă, 3 septembrie 2016, la Arenele Romane la prima ediție ARTmania Bucharest Blast.

Social

9,491FansLike
9FollowersFollow
108FollowersFollow
92SubscribersSubscribe

Publicitate

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

ULTIMELE ȘTIRI

O luna pana cand Jose Carreras va concerta in premiera la Cluj-Napoca!

Peste fix o luna, pe 29 noiembrie 2015, celebrul tenor Jose Carreras va concerta pentru...

Alternative Hour cu “Dark Side Nights” și International Tattoo Convention Bucharest

Luni 5 octombrie, in cadrul emisiunii ”Alternative Hour”, aflati ce surprize și invitați speciali mai aduce cea de-a șasea ediție International Tattoo Convention Bucharest,...

Seară coreeană, duminică, 27 martie la Ceainăria La un Ceai

Va era dor de evenimente culturale coreene? Ei bine, si noua! Tocmai de aceea ne intoarcem...

Adi Barar Band a lansat albumul “Hold On!”

Chitaristul si liderul trupei Cargo, Adi Barar, a lansat albumul de blues "Hold On!". Acesta este disponibil...

D-l Goe a invatat sa ruleze

Dupa decenii de captivitate intre copertile de carte, personajul lui Caragiale a crescut, a facut o...
X
X
X
X