S-a epuizat o categorie de bilete la concertul NU’EST

Afis Nu'Est

Biletele din categoria Fan Sign pentru concertul NU’EST de la Bucureşti s-au epuizat în primele 24 de ore de la punerea în vânzare! Concertul, care va fi cel mai grandios show K-pop derulat până în prezent în România, va avea loc pe 29 noiembrie la Arenele Romane (indoor).

Pentru evenimentul K-pop al anului s-au pus în vânzare următoarele categorii de bilete:

Fan Sign – 250 lei ( acces la fan sign şi K-POP Cover Contest, poziţionare în faţa scenei) – SOLD OUT

VIP – 150 lei (K-POP Cover Contest, poziţionare în faţa scenei)

Normal – 100 lei

Deţinătorii biletelor Fan Sign şi VIP au acces la K-POP Cover Contest, unde va fi prezentă şi trupa NU`EST, care va înmâna premiul trupei câştigătoare.

Biletele se găsesc în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos şi online prin www.bilete.ro (E-bilet: bilet virtual transmis prin e-mail).

NU’EST, cel mai mare nume al industriei muzicale din Coreea invitat până în prezent în ţara noastră, concertează la Arenele Romane din Bucureşti, pe 29 noiembrie, în cadrul turneului „Re:SPONSE EUROPE TOUR”!

„Prin acest eveniment vrem să impunem în mod incontestabil România ca destinaţie pe ruta turneelor K-Pop şi să facem un pas decisiv în direcţia aducerii în ţara noastră a artiştilor K-Pop de mare calibru,” spun organizatorii.

Pentru o experienţă completă, concertul va fi precedat de un concurs de dans, K-POP Cover Contest, al cărui mare premiu va fi înmânat de NU’EST. Concursul va avea loc pe 28 noiembrie. Detaliile despre K-POP Cover Contest şi despre condiţiile de participare sunt publicate pe pagina de Facebook Kompas Events.

NU’EST s-a lansat pe piaţa muzicală din Coreea de Sud în anul 2012 şi a avut un parcurs exploziv, cei cinci băieţi numărându-se în prezent printre cele mai adulate şi adorate prezenţe ale scenei K-Pop la nivel mondial.

Trupa a debutat în martie 2012 cu single-ul „Face”, de pe mini albumul cu acelaşi nume. Piesa are un important mesaj social, militând împotriva gesturilor de intimidare în şcoli. Cei 5 băieţi au adus rapid numele NU’EST în atenţia şi în inima publicului, prin intermediul reality showului “Making of a Star: NU’EST Landing Operation”. După doar câteva luni, în iulie 2012, popularitatea trupei crescuse atât de mult, încât fiecare dintre băieţi a dobândit statutul de Ambasador al Asociaţiei Naţional de Scouting din Coreea de Sud, organizaţie ce vizează promovarea unui comportament social responsabil, în rândul adolescenţilor. În aceeaşi lună a ieşit pe piaţă mini albumul „Action”.

Succesul NU’EST s-a extins rapid dincolo de ocean, astfel că în luna decembrie trupa a concertat în Statele Unite, în cadrul K-CON, cea mai mare convenţie K-Pop din Vest. Tot înainte de finalul anului 2012 NU’EST a devenit vectorul de promovare al meniului „Happy Nation”, lansat de Mc Donald’s.

Prima parte a anului 2013 a însemnat pentru NU’EST lansarea mini albumului „Hello”, cel mai bine vândut material al formaţiei, până în prezent. Iar în toamna aceluiaşi an aplombul creativ al tinerilor muzicieni s-a concretizat sub forma mini albumului „Sleep Talking”.

În anul în curs cariera trupei şi-a continuat parcursul fulgerător. Intrând pe piaţa din China şi lansând primul full length – „Re:BIRTH”. Materialul oglindeşte maturizarea trupei şi angajarea pe o nouă direcţie muzicală, iar ieşirea albumului pe piaţă a fost insoţită de lansarea video clipului „Good Bye Bye”.

Show-ul NU’EST, parte a evenimentului Romanian K-POP FEST, este oferit de KOMPAS EVENTS ROMANIA şi Asociaţia Culturală Mall4Art.

Social

9,341FansLike
10FollowersFollow
109FollowersFollow
92SubscribersSubscribe

Publicitate

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

ULTIMELE ȘTIRI

Batushka ajunge la Timisoara în cadrul Turneului European “End of Litourgiya European Pilgrimage”

Renumita trupa Batushka din Polonia va sustine un concert extraordinar în Timisoara, in 11 septembrie 2018, de la ora 21.00 in Clubul Capcana (fostul...

Concertul Roxette, peste 20.000 de oameni sunt asteptati maine la Cluj Arena

 Peste 20.000 de spectatori sunt aşteptaţi, joi seară, la concertul Roxette de la Cluj-Napoca, fiind epuizate biletele la peluză şi la sectoarele VIP şi...

Cetatea ce nu a fost niciodată cucerită. Până acum!

Monocord, agenția specializată în evenimente de muzică electronică, a anunțat un nou concept și eveniment pentru vara anului 2017. Născut din dorința de a susține...

Gloria (2013)

  Lansare: ianuarie 2014 Cu: Paulina García, Sergio Hernández, Diego Fontecilla Regia: Sebastián Lelio Scenariu: Sebastián Lelio, Gonzalo Maza Producator: Fabula, Nephilim Producciones Durata: 110 min.     Despre film: Personajul principal este Gloria,...

“Despre trup și suflet” / “On Body and Soul”, marele câștigător al celei de-a 10-a ediții Sydney Film Festival (Australia)

"Despre trup și suflet" / "On Body and Soul" (r: Ildikó Enyedi) a fost declarat duminică, 18 iunie, marele câștigător al celei de-a 10-a...