ROTTING CHRIST confirmata pentru Rockstadt Extreme Fest 2014

Rotting-Christ

ROTTING CHRIST (Grecia), legenda elena a scenei black metal, este cea de a doua trupa confirmata la Rockstadt Extreme Fest 2014.

ROTTING CHRIST a luat fiinta in 1987 si a facut pasul decisiv spre scena de metal extrem in 1993. Momentul a coincis cu lansarea albumului “Thy Mighty Contract”. Black metalul elen impus de ROTTING CHRIST odata cu lansarea acestui produs a devenit un standard de referinta pe piata europeana si mondiala, iar “Thy Mighty Contract” si-a castigat un loc in galeria materialelor ce sintetizeaza esenta black-ului clasic.

In decursul unei cariere de peste 25 de ani ROTTING CHRIST a evoluat mereu sub aspect stilistic si a lansat 11 albume full length, caracterizate de o mare diversitate a formelor de exprimare muzicala, dar fidele radacinilor ideatice ale formatiei.
Albumul „Theogonia”, lansat in 2007, este un reper in existenta trupei, deoarece marcheaza tranzitia formatiei spre zona blackului atmosferic.

Anul 2010 a insemnat lansarea albumului „Aeolia” – un album conceptual epic, inspirat de mostenirea culturala greaca si particularizat de colaborarea, inedita, cu un cor feminin al carui repertoriu este compus din cantece de jale.

Iar anul 2013 a adus fanilor formatiei un nou motiv de bucurie: lansarea albumului “Kata ton Daimona Eaytoy”, un material multicultural, ce inglobeaza incursiuni sonore inspirate de civilizatia incasa, de cea maiasa, de cultura popoarelor slave si, nu in ultimul rand in mitologia elena.

Albumul include un cover remarcabil dupa piesa „Cine iubeste si lasa” si este o incursiune in lumea fascinanta a civilizatiilor antice si a aspectelor oculte ce izvorasc din latura intunecata a fiecareia dintre ele.

De o astfel de incursiune vor avea parte si cei care vor ajunge la Rockstadt Extreme Fest 2014, cand ROTTING CHRIST va invoca demonii cu un recital black metal arhaic si intunecat, invaluit intr-o atmosfera oculta si mistica.

KATATONIA (Suedia), una dintre cele mai apreciate trupe de pe firmamentul metalului extrem modern, este prima confirmare pentru cea de a doua editie Rockstadt Extreme Fest.

Rockstadt Extreme Fest,  singurul festival de metal extrem din Romania, isi continua parcursul cu editia din 2014. Aceasta va avea loc in perioada 14 – 16 august la Rasnov. Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 sunt deja in vanzare, la urmatoarele categorii de pret:

9 septembrie 2013 – 31 decembrie 2013: 100 lei
1 ianuarie 2014 – 13  iulie 2014: 130 lei
14 iulie – 16 august 2014: 150 lei

Categoria VIP Backstage – 250 lei – acces backstage, poze cu artistii, abonament pentru editia din 2015 + tricoul festivalului.

Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 se gasesc in reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se afla la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Cinema Patria, Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe: Biletoo.ro, BLT.ro, MyTicket.ro, IaBilet.ro, Metalhead.ro/bilete si Eventim.ro.

Social

9,341FansLike
10FollowersFollow
109FollowersFollow
92SubscribersSubscribe

Publicitate

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

ULTIMELE ȘTIRI

Top 10 joburi ale vedetelor in tinerete

Înainte ca celebritatile noastre preferate sa devina bogate si faimoase, acestea au fost oameni obisnuiti, parte a unui sistem greoi unde toata lumea lupta...

Concurs UNITER – “Cea mai bună piesă românească a anului 2015”

Uniunea Teatrală din România – UNITER anunţă că ediţia 2015 a Concursului de dramaturgie "Cea mai bună piesă românească a anului" primeşte piese de...

OMEGA DIATRIBE lansează noul EP ‘Abstract Ritual’

Trupa de poliritmic groove metal din Ungaria, OMEGA DIATRIBE, lansează EP-ul 'Abstract Ritual', pe 26 februarie. Materialul a fost înregistrat alături de legendarul tobar...

Dirty Shirt anunta data oficiala a lansarii noului album “Dirtylicious”

Formatia DIRTY SHIRT le face fanilor o bucurie prin anuntarea datei oficiale a lansarii noului album, "Dirtylicious"! Materialul va fi disponibil incepand cu 26 aprilie...

HOP-ul tinerilor actori Costinești 2016

Pentru al doilea an consecutiv, publicul se poate implica activ şi îi poate sprijini pe tinerii actori finalişti la Gala HOP. Îi poate ajuta...