ROCKSTADT EXTREME FEST 2023 – 7 NOI CONFIRMARI

Arch EnemyHeilungAmorphisTherionLionheartSpectral Wound si Allochiria sunt cele mai noi confirmari la Rockstadt Extreme Fest 2023.

ARCH ENEMY va reveni în România, de data aceasta pentru primul lor spectacol de cap de afiș al festivalului și, de asemenea, unul dintre puținele spectacole confirmate pentru Europa în această vară, promovând noul lor album, Deceivers, unul dintre cele mai de succes albume ale lor de până acum. Spectacolul și formația lor stelară chiar nu au nevoie de prezentare, trebuie doar să apari în fața scenei și să fii uimit.

Ținând lucrurile la o notă ridicată, ce act ar fi mai bun pentru a fuziona cu magia și misticismul carpaților, în afară de HEILUNG? Pregătește-te pentru un ritual unic, cu o producție completă, o gamă completă și o experiență “o dată în viață” care are loc chiar în mijlocul pădurii Carpaților. Acest lucru nu trebuie ratat.

Încă mergând puternic ca întotdeauna, favoriții festivalurilor AMORPHIS se întorc pe ținuturile Transilvaniei și, dacă ați mai văzut această putere finlandeză, chiar nu este nevoie de nicio prezentare. Același lucru este valabil și pentru legendele suedeze THERION, care vor cânta pentru prima dată la Rockstadt Extreme Fest.

Din cealaltă parte a lumii, direct din partea însorită a Californiei, legendele hardcore LIONHEART vor urca pe scenă pentru prima dată în Europa de Est și abia așteptăm o lecție americană de hardcore. Dacă știi, știi.

Încheind această rundă de confirmări se află senzația americană de black metal SPECTRAL WOUND, urmată de veteranii festivalului grecesc ALLOCHIRIA, care isi promoveaza noul lor album.

Din păcate, din motive economice și logistice, WOLVES IN THE THRONE ROOM sunt nevoiți să-și anuleze turneul european de vară, inclusiv spectacolul de la Rockstadt Extreme Fest. Sperăm că vom putea reprograma pentru 2024.

Abonamentele de festival pot fi achiziționate la nivel internațional prin Iabilet.ro sau pe https://tickets.rockstadtextremefest.ro/


Păzit de Cetatea Râșnov din apropierea dealului, festivalul Rockstadt Extreme Fest 2023 se va desfășura între 2 și 6 august 2023, la doar 30 de minute de Brașov, în orașul Râșnov. Terenul festivalului va găzdui 3 scene și nu mai puțin de 70 de trupe în toate cele 5 zile, dar asta nu este tot. Vă puteți bucura de mâncăruri gustoase sau vă puteți depăși recordul personal de consum de bere la prețuri neașteptate, pe care nu le veți găsi în altă parte. Și mai avem câteva obiective turistice de top în zona festivalului: Cetatea Râșnov, Peștera Valea Cetății, rezervația de urși LiBEARty sau, totuși, celebrul Castelul Bran al lui Dracula.

Pentru mai multe detalii despre lineup si pretul biletelor accesati site-ul www.rockstadtextremefest.com/

Social

9,341FansLike
10FollowersFollow
109FollowersFollow
92SubscribersSubscribe

Publicitate

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

ULTIMELE ȘTIRI

ARATA-NE CAT ESTI DE TALENTAT(A) SI INSCRIE-TE IN CONCURS SoundArt Festival 2020 iti prezinta prima editie a concursului “Sound On Paper”!

Concursul “Sound On Paper” este organizat de OST CULTURAL EVENTS  in parteneriat cu CAVALLERIA EVENTS si face parte din proiectul  SOUNDART FESTIVAL, propunandu-si sa...

Concertul Voltaj – Din toata inima Simfonic – SOLD OUT

Concertul Voltaj care va avea loc in data de 16 octombrie, la Sala Palatului se va tine cu casa inchisa. Cu aproape 2 saptamani...

Red Bull Music x Rokolectiv prezinta: Eomac | Tommy Four Seven | Machine Woman | Giant Swan | Admina

Între 19 și 21 aprilie, Rokolectiv Festival revine la București cu cea de-a treisprezecea ediție și o nouă selecție de artiști care investighează, prin...

Lucian Barbulescu lanseaza single-ul si videoclipul “Azzido”

Azzido! Un cuvant ca o stare de spirit! Cu dans, energie si multa nebunie. DJ-ul Lucian Barbulescu lanseaza single-ul si videoclipul "Azzido". Piesa este compusa...

An Theos, noua trupă confirmată pentru evenimentul FolkCore Reloaded / 31 martie / Quantic

După ce Dirty Shirt a confirmat deja prezența alături de Ansamblul Transilvania la evenimentul "FolkCore Reloaded" pentru lansarea noului album & DVD live „Dirty...