Rockstadt Extreme Fest 2022 – Primele trupe si detalii despre bilete

Rockstadt Extreme Fest editia din 2022, va avea loc la poalele Cetatii Rasnov, intre 3-7 August. Primele trupe confirmate, ce vor concerta in cele 5 zile de festival, sunt:

Miercuri 3 August: Cargo/ Bucovina/ Dirty Shirt/ Dordeduh/ Altar/ Gothic/ Syn Ze Sase Tri/ Sur Austru/ Blacksheep/ TBA

Joi 4 August: Carcass/ The Black Dahlia Murder/ TBA

Vineri 5 August: Lamb Of God/ Kataklysm/ Overkill/ Necrophobic/ Uada/ In Mourning/ Psykup/ TBA

Sambata 6 August: Philip H. Anselmo and The Illegals/ Unleashed/ Rotting Christ/ Darvaza/ Dyscarnate/ Baest/ TBA

Duminica 7 August: Sacred Reich/ Kampfar/ Strains/ TBA

In continuare redam mesajul Echipei Rockstadt Extreme Fest, ce a insotit anuntul primelor trupe:

“Dragi prieteni,
Atunci când ești condus de pasiune și dorința de a construi ceva pentru o comunitate cum este Rockstadt, mesajele voastre de încurajare și răspunsul vostru la chemările de a ne susține sunt esențiale ca să putem merge mai departe. Dar, cum de cele mai multe ori se întâmpla, pasiunea nu este suficientă – de aici și îndemnurile noastre de a cumpăra bilete.
Ambiția noastră este mult mai mare decât a avea niște trupe pe scenă și credem că am reușit să dovedim acest lucru, festivalul crescând de la an la an ca și experiență per ansamblu.
Ambiția noastră este ca Rockstadt Extreme Fest să își ocupe locul cel puțin pe harta festivalurilor europene de renume și să ne mândrim că avem așa ceva la noi în țară. Singuri nu am putut și nu vom putea.
Vă mulțumim că datorită vouă s-au întâmplat 7 ediții de festival. O ediție aniversară de 10 ani în 2022 ar fi fost o sărbătoare pentru noi toți însă vremurile ne-au impiedicat și ne-au obligat să muncim și mai mult pentru anul viitor pentru a avea un festival peste orice ediție de până acum.
Vă mulțumim pentru răbdarea de care ați dat dovadă în tot acest timp asteptând răspunsuri care uneori au întârziat pentru ca nici noi nu le aveam. Biletele deja cumpărate își pierd valabilitatea dar se vor transforma în vouchere pe care le puteți folosi la achiziția noilor abonamente sau returnam contravaloarea acestora celor care nu pot ajunge.
Vă mulțumim pentru susținerea voastră și mesajele primite că vă păstrați biletele pentru ediția din 2022.
Vă mulțumim pentru că putem conta pe înțelegerea voastră că biletele cumpărate în 2019 pot susține doar parțial producția festivalului din 2022 la nivelul pe care noi îl plănuim.

Pentru noi va fi de mare ajutor să vă păstrați biletele pe care le aveți si să cumpărați doar diferența. Vă mulțumim mult dacă alegeți să faceți asta și susțineți festivalul.”

IMPORTANT:

* Pentru cei care își păstrează bilete vom oferi la intrare un card care va fi alimentat din oficiu cu 30 lei, bani pe care îi veți putea cheltui la festival.

* Festivalul se va desfășura pe parcursul a 5 zile și vom pune la vânzare, pentru început, un număr de 5000 de abonamente pentru a ne maximiza șansele să poată avea loc având ca reper restricțiile de până acum. Dacă situația ne va permite, vom suplimenta numărul de abonamente și vom pune în vânzare și bilete pe zile.

Prețul abonamentelor este dat de numărul redus pe care îl punem la vânzare, de producția grandioasă și de realitățile actuale.

Abonamentele se vor pune în vânzare în data de 11.10.2021 ora 10:00 (09:00 CET) la următoarele prețuri:

1000 abonamente la prețul de 500 lei până la 01.11.2021
1000 abonamente la prețul de 550 lei pâna la 15.12.2021
1000 abonamente la prețul de 600 lei până la 01.02.2022
1000 abonamente la prețul de 650 lei până la 01.05.2022
1000 abonamente la prețul de 700 lei până la 01.08.2022

Din 01.08 și până la finalul festivalului, prețul abonamentelor va fi de 750 lei

Minorii sub 10 ani au intrarea liberă dar trebuie însoțiți de cel puțin un părinte (sau tutore legal) cu bilet valid. Minorii între 10 și 16 ani au acces la festival doar însoțiți de cel puțin un părinte (sau tutore legal) în baza biletelor valide.

În continuare vă descriem procedura care se aplică biletelor deja cumpărate:

1. Dacă aveți bilete de HÂRTIE cumpărate direct de la festival (valoare de 150, 190 sau 230 lei)
a. Intrați pe un link ce va fi anuntat
b. Identificați valoarea biletului pe care îl aveți (150, 190 sau 230 lei)
c. Cumpărați un nou bilet diferență până la prețul final din acel moment (ex. Dacă aveți bilet de hârtie de 150 lei iar prețul final este de 500 lei, mai cumpărați un bilet de 350 lei)
d. Veți primi pe e-mail un COD QR de valoarea diferenței (350 lei în exemplul de mai sus) care însă nu va fi valid pentru intrarea la festival în această etapă
e. Păstrați atât biletul de hârtie cât și codul QR primit și veniți cu ambele la Club Rockstadt în Brașov sau la intrarea în festival
f. În baza biletului de hârtie plus codul QR primit, noi vă vom emite biletul final, valid pentru intrarea la festival
g. Pentru cine dorește, pe link-ul online se poate cumpăra și un bilet DONAȚIE în valoare de 20 lei sau multiplu de 20 lei mulțumindu-vă de pe acum pentru susținere

2. Dacă aveți bilete ELECTRONICE cumpărate online:
a. Intrați pe un link ce va fi anuntat
b. Biletul va fi deja transformat automat intr-un voucher de aceeași valoare primit pe e-mail
c. Identificați valoarea biletului pe care îl aveați
d. Introduceți codul voucherului primit pe e-mail
e. Cumpărați un nou bilet de valoarea diferenței de la biletul pe care îl aveți până la prețul final din acel moment (ex. Dacă aveți bilet electronic de 400 lei iar prețul final este de 500 lei, introduceți codul voucherului primit și mai cumpărați un bilet de 100 lei)
f. Veți primi pe e-mail biletul final care este valid pentru intrarea la festival
g. Pentru cine dorește, pe link-ul online se poate cumpăra și un bilet DONAȚIE în valoare de 20 lei sau multiplu de 20 lei mulțumindu-vă de pe acum pentru susținere

Dacă totuși vor exista persoane care, din motive obiective, nu pot sau nu mai doresc să ajungă la festival și nu oferă biletele altor persoane doritoare, pot să ne scrie pe adresa de e-mail info@rockstadtextremefest.ro și să ne solicite rambursarea sumei plătite.

Pentru orice nelămurire referitoare la biletele pentru festival și procedura descrisă ne puteți scrie la info@rockstadtextremefest.ro

Actualitate

Concert Hollywood Vampires: Inca o trupa pe afis, program si reguli de acces

Supergrupul din care fac parte Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry (Aerosmith) si Tommy Henriksen revine la Bucuresti pe...

Steve Vai la Bucuresti, un concert de nota 20

Luni seara, publicul roman a avut parte de un moment memorabil in compania unuia dintre cei mai apreciati artisti...

Steve Vai la Bucuresti , Sala Palatului

Galerie Foto : Theodor Tudose

Platforma Alternative Culture lansează Primul sezon de concerte din acest an

Alternative Culture își menține interesul de a propune publicului din România muzicieni și producători din zonele alternative și electronica,...
- Advertisement -spot_imgspot_img

DOUĂ reprezentaţii cu BALETUL CARMEN găzduite pe 8 mai la TNB Sala Ion Caramitru

CARMEN Premiera - Spectacolextraordinar de balet în doua tablouri MAI 2023 ora17.00 şiora20:00 Găzduit la TEATRUL NAŢIONAL – SALA ION CARAMITRU...

Tenorul ANGELO FORTE vă invită în turneul 3 TENORI ITALIENI ,în luna mai

Cu o frumoasă voce de tenor lirico-spinto, ANGELO FORTE a cucerit publicul de pe toate continentele lumii. Absolvent al...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro