Rockeriii americani de la" Red Hot Chili Peppers" un spectacol de neuitat la Bucuresti!

IMG_0001 (1)Cel mai mare concert al anului 2012 din România a creat o atmosferă senzaţională pe Arena Naţională in fata a  45.000 de fani veniti  pe stadion.

Mii de fani Red Hot Chili Peppers au ajuns la stadion, unde atmosfera este întreţinută de trupa românească Grimus. Sute de oameni incerca să prindă un loc cât mai aproape de scena pentru a fi mai aproape  de rockerii de la Red Hot Chili Peppers.

Primele acorduri de chitară, Red Hot Chili Peppers pe o scenă românească! in premiera  pe stadionul national. Prima piesă interpretată este „Monarchy of Roses”, de pe ultimul album al trupei, „I’m with you”.

„Hello, Romania!”, au salutat cei de la Red Hot Chili Peppers în aplauzele publicului, înainte de a trece la cea de a doua melodie a serii. „Mulţumim!”, a spus în limba română solistul trupei, Anthony Kiedis, surprinzând spectatorii.

Cei 45.000 de români îşi salută preferaţii. În faţa scenei, norocoşii care au apucat cele mai scumpe bilete puse în vânzare ţin să le arate americanilor că sunt cei mai înfocaţi fani.

Red Hot Chili Peppers incep sa  interpreteze „Scar Tissue”, una dintre cele mai populare melodii ale lor. Întreg stadionul este în delir. Tineri, fani de vârsta a doua fredonează împreună melodia care a marcat o generaţie, si a facut  formatia  remarcata. Solistul Anthony Kiedis mulţumeşte publicului de pe Arena Naţională: „Vă mulţumim, România! Sunteţi cei mai tari!”.Stadionul explodeaza  in extaz pe  ritmurile  melodiei „Californication” .Trupa iese de pe scenă,  în aplauzele  publicului, cei patru rockeri revin în scurt timp pentru un bis, spre mulţumirea fanilor. Flea, basistul trupei, mulţumeşte publicului pentru atmosfera extraordinară  de pe arena nationala  „Sunteţi un public minunat!”.

[nggallery id=15]

 

Actualitate

GREEN SHEPHERD CANTA IN DESCHIDEREA CONCERTULUI DAYS OF CONFUSION, “ACOUSTIC SATELLITES”

 Bucurestenii de stoner rock - GREEN SHEPHERD - vor fi invitatii din deschiderea concertului DAYS OF CONFUSION, “Acoustic Satellites”,...

Luna Amară – CONCERT LIVE STREAMING – din Music Hub

SÂMBĂTĂ 11 IULIE https://www.facebook.com/events/783437465796929/ PRIMUL CONCERT LUNA AMARĂ după Starea de Urgență După luni de absenta, Luna Amară va susține primul concert propriu în...

“ACOUSTIC SATELLITES”, CONCERT DAYS OF CONFUSION, PE 9 IULIE, IN QUANTIC CLUB

Dupa o lunga perioada in care muzica s-a cantat in mare parte in mediul online, usor incercam sa revenim...

Paula Hriscu, o „Regina Pădurii” modernă

Preocupată serios de lifestyle, Paula Hriscu, cantăreața de muzică populară cu un debut spectaculos, surprinde prin atitudinea avantgardistă pe...
- Advertisement -

Trooper a lansat „Dragoste falsă”

  Trooper a lansat un videoclip pentru cea mai nouă piesă a formației - „DRAGOSTE FALSĂ”. Coiotu’ a declarat: „Balaurul...

Săptămâna Octavian Cotescu la Teatrul „Bulandra”!

De-a lungul  anilor, la Teatrul „Lucia Sturdza Bulandra” au jucat cei mai mari actori ai scenei românești și au...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X