ROCK UNITED by SCARLET AURA îi aduce la București pe DoroPesch și RalfScheepers pe 25 octombrie

Prima ediție Rock United by  Scarlet Aura va avea loc pe 25 octombrie la Beraria H și va reuni pe scenă nume marcante ale scenei rock interne și internaționale, într-un show fără precedent! Regina metalului, Doro Pesch și Ralf Scheepers,legenda ce se identifică cu muzica Primal Fear, Gamma Rayşi, mai recent, Avantasia, sunt cele două staruri ce se alătură ediției de debut a conceptului Rock United by Scarlet Aura.

 

Scarlet Aura va oferi un show de proporţii, cu piese proprii, coveruri foarte iubite, dar și melodii din repertoriul invitaților, cântate în duet.

 

Aura Dănciulescu, solista trupei Scarlet Aura a detaliat: “La fel ca și invitații noștri, trăim, simțim și cântăm metal! Și tocmai pasiunea pentru metal este resortul ce a pus în mișcare mecanismul care aduce astăzi în România acest line-up fabulos! Vă așteptăm pe toți la Rock United byScarlet Aura, prima ediție a unui eveniment pe care îl vom organiza anual!

 

Scarlet Aura este prima trupă rock cu voce feminină din România ce își conturează succesul la nivel internațional, prin turnee alături de TarjaTurunen, Angra, Rhapsody și Jeff Scott Soto.

https://youtu.be/K4o4GimNDyY

 

Doro Pesch scrie istorie pe scena metal încă din anii “80, iar numele ei se leagă de hituri emblematice precum “RaiseYourFist”, “FürImmer”, “AllWe Are”, sau “Metal Tango.” Supranumită The Queen Of Metal, Doro ocupă un loc de onoare în galeria vocilor feminine ale scenei metal,fiind una dintre cele mai iubitesoliste ale genului.

https://youtu.be/VOPRAID_4UA

 

Lista invitaților continuă cu una dintre cele mai marcante prezenţe masculine din sfera metal – RalfScheepers, a cărui voce dă viaţăhiturilor “Angel In Black” sau “I Am Alive” (PrimalFear), “Heading For Tomorrow” (Gamma Ray) și “Dying For An Angel” (Avantasia).

https://youtu.be/7171SvM-Ouk

 

Din peisajul rock autohton se alătură acestui periplu muzical incredibil Nicu Covaci, a cărui identitate este similară cu destinul legendarei trupe Phoenix. “Nunta”, “Mugur de fluier”, “Andrii Popa” și “Mica Țiganiadă” sunt doar câteva dintre titlurile de care se leagă momente cheie ale rockului românesc.

https://youtu.be/LMi9iYkmmpw

 

Pentru concertul din 25 octombrie derulat sub titulatura ROCK UNITED by SCARLET AURA, cu invitaţi speciali: Doro Pesch, Ralf Scheepers ş iNicu Covaci, biletele se găsesc pe https://www.yellowtickets.ro/bilete/rock-united-aura-doro-more

Actualitate

TARGUL DE VINILURI SI URBANIMPRINT REVIN LA SOUNDART FESTIVAL 2023

Bucuresti, 17 martie, 2023 – SoundArt Festival anunta noi activitati recreative in cadrul evenimentului maraton de anul acesta, care va avea...

Celelalte Cuvintelansează noul album„Lumea asta”

Trupa Celelalte Cuvinte pornește într-un turneu de lansare a noului album, intitulat „Lumea asta”. Celelalte Cuvinte vine cu un...

Bluescore lanseazăSix 21 în cadrul Urban Blues Fest #3

În cadrul UBF #3, pe 2 aprilie 2023, Bluescore va lansa primul lor album, care se numeşte Six 21....

Bruce Dickinson si Orchestra, un tribut Jon Lord si Deep Purple la Sala Palatului

Intr-o zi rece de martie, pasii m-au purtat catre Sala Palatului pentru un concert rock mai altfel. Solistul Iron...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Premieră: baletul CARMEN în turneu naţional

Spectacol extraordinar de balet în două tablouri Baletul reunit al OPEREI MAGHIARE DIN CLUJ-NAPOCA, TEATRO D’OPERA ITALIANA si OPERA VOX...

Omara Portuondo in concert la Sala Palatului

Omara Portuondo canta pe 17 iunie la Sala Palatului din Bucuresti. Primele 200 de bilete din fiecare categorie au...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro