ROCK UNITED by SCARLET AURA îi aduce la București pe DoroPesch și RalfScheepers pe 25 octombrie

Prima ediție Rock United by  Scarlet Aura va avea loc pe 25 octombrie la Beraria H și va reuni pe scenă nume marcante ale scenei rock interne și internaționale, într-un show fără precedent! Regina metalului, Doro Pesch și Ralf Scheepers,legenda ce se identifică cu muzica Primal Fear, Gamma Rayşi, mai recent, Avantasia, sunt cele două staruri ce se alătură ediției de debut a conceptului Rock United by Scarlet Aura.

 

Scarlet Aura va oferi un show de proporţii, cu piese proprii, coveruri foarte iubite, dar și melodii din repertoriul invitaților, cântate în duet.

 

Aura Dănciulescu, solista trupei Scarlet Aura a detaliat: “La fel ca și invitații noștri, trăim, simțim și cântăm metal! Și tocmai pasiunea pentru metal este resortul ce a pus în mișcare mecanismul care aduce astăzi în România acest line-up fabulos! Vă așteptăm pe toți la Rock United byScarlet Aura, prima ediție a unui eveniment pe care îl vom organiza anual!

 

Scarlet Aura este prima trupă rock cu voce feminină din România ce își conturează succesul la nivel internațional, prin turnee alături de TarjaTurunen, Angra, Rhapsody și Jeff Scott Soto.

https://youtu.be/K4o4GimNDyY

 

Doro Pesch scrie istorie pe scena metal încă din anii “80, iar numele ei se leagă de hituri emblematice precum “RaiseYourFist”, “FürImmer”, “AllWe Are”, sau “Metal Tango.” Supranumită The Queen Of Metal, Doro ocupă un loc de onoare în galeria vocilor feminine ale scenei metal,fiind una dintre cele mai iubitesoliste ale genului.

https://youtu.be/VOPRAID_4UA

 

Lista invitaților continuă cu una dintre cele mai marcante prezenţe masculine din sfera metal – RalfScheepers, a cărui voce dă viaţăhiturilor “Angel In Black” sau “I Am Alive” (PrimalFear), “Heading For Tomorrow” (Gamma Ray) și “Dying For An Angel” (Avantasia).

https://youtu.be/7171SvM-Ouk

 

Din peisajul rock autohton se alătură acestui periplu muzical incredibil Nicu Covaci, a cărui identitate este similară cu destinul legendarei trupe Phoenix. “Nunta”, “Mugur de fluier”, “Andrii Popa” și “Mica Țiganiadă” sunt doar câteva dintre titlurile de care se leagă momente cheie ale rockului românesc.

https://youtu.be/LMi9iYkmmpw

 

Pentru concertul din 25 octombrie derulat sub titulatura ROCK UNITED by SCARLET AURA, cu invitaţi speciali: Doro Pesch, Ralf Scheepers ş iNicu Covaci, biletele se găsesc pe https://www.yellowtickets.ro/bilete/rock-united-aura-doro-more

Actualitate

Pantera la Metalhead Meeting 2023

In 2023 Metalhead Meeting sarbatoreste 10 ani de la prima editie si revine la formatul de 3 zile si...

Anneke Van Giersbergen intr-un nou concert, in club Quantic

Poate unii o stim din celebra trupa The Gathering, altii poate din multele colaborari cu nume precum  Devin Townsend,...

Hollywood Vampires in concert la Romexpo

Supergrupul din care fac parte Alice Cooper, Johnny Depp si Joe Perry revine la Bucuresti pe 8 iunie 2023 la Romexpo, in aer liber....

Godsmack la Arenele Romane,o seara despre muzica si vindecare

Este a treia oara cand savurez un concert Godsmack, este a treia oara cand simt ca ma incarc cu...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Urban Blues Fest va include o expoziţie de chitare artizanale

Oferta culturală Urban Blues Fest Autumn Edition se îmbogăţeşte cu un moment dedicat chitarelor CRIMAN. Prezentarea acestor instrumente unicat...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro