Richard Clayderman and Full Orchestra – Concert Aniversar – 40 de ani de cariera

Richard Clayderman and Full Orchestra ajung în Bucuresti cu un concert aniversar special – 40 de ani de cariera.

Concertul traditional de 8 martie de la Sala Palatului, capata o noua dimensiune, avand si o latura caritabila menita sa ajute si persoanele mai putin norocoase.

Cel mai de succes pianist al tuturor timpurilor, continua traditia de a oferi femeilor din Romania,  cel mai frumos cadou. Un concert dedicat lor cu atmosfera plina de delicatete si romantism.

Si nu doar atat. The Prince of Romance impreuna cu complicii sai de la Asociatia Pretuieste Viata, aduc un omagiu implicandu-se in sprijinirea femeilor defavorizate.

Si tu poti deveni complicele nostru. Cumparand un bilet, poti aduce o raza de speranta unei mame intr-un moment de cumpana si poti ajuta la construirea unei scoli pentru copiii cu dizabilitati.

Richard Clayderman isi da intalnire cu publicul din Romania pregatind un concert pe care il poti vedea o data in viata, aducand cu ocazia aniversarii a 40 de ani de cariera o productie fulminata fara precedent.

The Prince of Romance, asa cum a fost numit de Nancy Reagan, unul dintre cei mai romantici muzicieni ai planetei, acompaniat de nu mai putin de 100 de instrumentisti ai Orchestrei a pregatit un repertoriu pe masura evenimentului.

Ii va purta pe spectatorii de la Sala Palatului intr-o calatorie captivanta incarcata de emotiei si tandrete.

Continuand traditia, fiecare posesor de bilet va primi cadouri consistente realizate de catre mamicile de la Scoala Mamelor si de catre copiii cu dizabilitati de la Asociatia Conil.

Richard Clayderman, desemnat de Cartea Recordurilor “cel mai de succes pianist al tuturor timpurilor”, de origine franceza este un artist foarte atasat de tara noastra. Este al 4-lea an consecutiv cand sarbatoreste Femeia in Romania.

Richard Clayderman a inovat muzica actuală, dând naștere unui nou stil: New Romantic. Cu o carieră impresionantă de 40 de ani, timp în care a înregistrat peste 1300 de melodii și și-a trecut în palmares peste 150 de milioane de albume vândute, 267 de discuri de aur si 70 de platină.

Cea mai cunoscută piesă a sa rămâne “Ballade pour Adeline” care a încântat oameni din toată lumea și care încă reprezintă coloana sonoră a multor povești de dragoste.

Bilete pentru concertul aniversar Richard Clayderman and full Orchestra care va fi sustinut pe  8 martie 2018,  la Sala Palatului din Bucuresti pot fi achizitionate din reteaua Eventim sau online pe www.eventim.ro  la mai multe categorii de pret in functie de pozitionarea locurilor in sala.

 

▪   Categoria VIP – 357 de lei

▪   Categoria I – 257 de lei

▪   Categoria a II-a – 207  lei

▪   Categoria a III-a – 147 de lei

▪   Categoria a IV-a – 99 lei

 

Actualitate

CONCERTUL TRUPEI IL VOLO SE AMÂNĂ PENTRU VARA ANULUI VIITOR Concertul va avea loc pe 8 iulie 2021, la Sala Palatului

Dragi iubitori de concerte, Dragi prieteni ai lui Piero, Ignacio și Gianluca, Din cauza pandemiei de COVID-19, trupa Il Volo și-a...

RINOCERII de Eugène Ionesco, un spectacol emblematic semnat de Robert Willson, va putea fi vizionat pentru prima dată online, în TEATROTECA TNC

Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova continuă seria marilor producții prezentate în TEATROTECA TNC, difuzând pe pagina oficială de...

Dirty Shirt a lansat piesa „Away” (Quarantine Orchestral Arrangement)​

Chiar dacă încet-încet România iese din perioada de carantină, mai sunt unele sectoare, printre care și cea de entertainment, în...

Maximum Rock Festival se amână pentru 2021

Am așteptat și sperat până în ultimul moment că nu va fi nevoie să luăm această decizie, dar situația...
- Advertisement -

Dirty Shirt: piesa „Geamparalele” depărește 100.000 de vizualizări

Multe formații au încercat să se adapteze perioadei de pandemie și să țină contactul cu fanii prin diferite mijloace....

Dirty Shirt a lansat piesa „Resonate” (The Prodigy Quarantine Metal Cover)​

După cum știm, criza declanșată de epidemia Covid 19 a avut deja un impact major asupra a numeroase sectoare...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X