RESITA ROCKS lanseaza ”The Only One”, alaturi de Rocco de la ROCK N GHENA si anunta aparitia primului album

Proiectul RESITA ROCKS va lansa pe data de 4 Septembrie 2020 albumul ”Nascuti din foc”, ce va fi disponibil in format digital si pe CD, prin intermediul Universal Music Romania, respectiv Loud Rage Music. Albumul va contine, pe langa piesele lansate pana acum alaturi de Calin Pop, Ovidiu Anton, Costin Adam si alti artisti de renume national, si alte doua titluri noi.

 

Unul dintre acestea,  ”The Only One”, lansat astazi ca single digital si lyric video (realizat de Xander Coza), este o colaborare cu Rocco, solistul trupei ROCK N GHENA, una dintre cele mai valoroase trupe de Hardcore romanesti.

Stream/download: https://UMRDD.lnk.to/TheOnlyOne

 

Lyric video: https://youtu.be/De88km5V16E

 

CD-ul va fi editat intr-un tiraj limitat de 250 de exemplare si poate fi precomandat la un pret promotional incepand de acum, urmand ca livrarea sa fie facuta dupa lansarea oficiala. Grafica albumului este realizata de artistul Radu Damian, cunoscut pentru colaborarile sale cu GOODBYE TO GRAVITY, BUCIUM, WHITE WALLS, DINUMBRA sau Calin Pop (CELELALTE CUVINTE), si cuprinde un booklet ce contine textele tuturor pieselor, un eseu scris de Doru Ionescu si poze de arhiva.

http://shop.loudragemusic.com/resita-rocks-nascuti-din-foc

 

”The Only One” a fost interpretata in original de SCREAMING HEADS, care sunt si la ora actuala cei mai cunoscuti reprezentati ai rockului resitean. In componenta Alecu Lörincz (voce), Flavius Suciu (chitara, voce), Toni Dijmarescu (chitara), Lucian ”Dio” Adam (bass) si Catalin Gavrila (tobe), au lansat de-a lungul carierei patru albume si au impartit scena cu nume mari ale rockului nostru (CELELALTE CUVINTE, CARGO, VOLTAJ, PASAREA COLIBRI, NIGHTLOSERS si multi altii).

 

Rocco: “Aceasta piesa old school si energica, a uneia dintre trupele etalon ale rockului romanesc din anii ’90, SCREAMING HEADS, ma definește complet si ma bucur ca am avut ocazia deosebita de a ma alatura unor artiști cum sunt Calin Pop, Ovidiu Anton, Octavian “Vita“ Horvath, Costin Adam sau Vlad Busca pe acest album-document“.

 

RESITA ROCKS este un proiect infiintat in 2016 de catre muzicienii Toni Dijmarescu, Flavius Suciu si Adrian Nitulescu, cu scopul de a restitui cateva dintre cele mai valoroase piese ale trupelor rock din Banatul Montan active intre anii ’80 si ’90, trupe ce nu au avut posibilitatile tehnice la acea vreme de a-si inregistra profesional materialele (SCREAMING HEADS, SILEX, TRANSROCK, PENTRU VOI, ATTIS, NECROTICISM, RAMSES).

 

Discografie: https://umrdd.lnk.to/ResitaRocksPR

Facebook: www.facebook.com/ResitaRocks

 

 

Contact U Rock / Universal Music Romania:

urock@umusic.ro

www.facebook.com/uRockmusicpage

www.facebook.com/umusicro

www.umusic.ro

Actualitate

Scarlet Aura a lansat un nou single: “Raw Power”

Trupa românească de heavy metal, Scarlet Aura, se pregătește să lanseze noul album la începutul anului viitor, prin Universal...

Retro Rock, un eveniment special cu peste 50 de artiști

Asociația Promusic Events organizează pe 25 octombrie 2020, la Arenele Romane din București, un eveniment cu totul special, unde,...

ANDRIES IN CONCERT

AlexandruAndries continua sademonstreze cat este de „greu de pensionat”: in aceastatoamnaartistulvaajunge in catevaorase cu spectacolul’’ANDRIES IN CONCERT’’ in care...

A doua saptamana BUCHAREST PHOTOFEST Cezar & Cosmin (Days of Confusion) inchid festivalul, cu un inedit concert acustic.

 SOLIDARITATEA este tema centrala a Ediției din acest an a BUCHAREST PHOTOFEST, festivalul internațional de fotografie din Capitala. Ajuns...
- Advertisement -

COSMIN LUPU FACE VOCEA PIESEI “Go Home and Come Tomorrow”, SINGLE-UL PROIECTULUI “DOG IS MY COPILOT”

Cosmin Lupu (Days of Confusion, Domination) a fost invitat sa cante pe primul single al proiectului DOG IS MY...

LUNA AMARĂ – ACUSTIC, „RELOADED” – la Club Quantic București

După ce am sărbătorit 20 de ani de activitate pe tonuri electrice in Quantic Club din București acum o...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X