Red Bull Thre3style – Lucky Bastid 2015

DJi din Romania, aceasta este sansa voastra sa mergeti la Tokyo!

 

Finala Mondiala din acest an se apropie cu pasi repezi, iar noi suntem in cautare de inca un DJ care sa se alature petrecerii din Japonia, care va avea loc in septembrie.

Lucky Bastid, competitia noastra anuala care pune la bataie un wildcard, a ajuns la a treia editie si premiul este mai mare ca niciodata.

Ai putea castiga oportunitatea unica in viata de a performa in Tokyo, alaturi de cei mai bun DJ din lume. Toate activitatile extra-curriculare, mancarea si zborurile sunt asigurate.

Competitia este deschisa oricarei persoane in varsta de peste 20 de ani, rezidenta intr-o tara care NU a gazduit un eveniment Thre3style in acest an – ne pare rau pentru cei din Albania, Azerbaidjan, Brazilia, Canada, Chile, Germania, Japonia, Kosovo, Letonia, Kosovo, Filipine, Polonia, Coreea de Sud, Elvetia, Taiwan, Tailanda si SUA, dar acest concurs nu este pentru voi.

Aceasta va fi a patra oara cand Thre3style trimite un DJ cu wildcard in Finala Mondiala, cei din anii trecuti provenind din Romania, SUA si Irlanda.

Castigatorul din 2014, DJ Flip (Irlanda): “Sunt atat de fericit ca am participat la Lucky Bastid pentru ca am avut parte de cele mai tari saptamani ale vietii mele, atat din punct de vedere muzical, cat si din punct de vedere al experientei de viata.

Sunt convins ca Tokyo va fi cel putin la fel de uimitor, iar wildcard-ul Lucky Bastid este unul dintre principalele motive pentru care aceasta competitie pentru DJ imi place in mod special.”

Thre3style este o competitie care iti ofera sansa sa demonstrezi toate aptitudinile tale de DJ-ing, criteriile fiind tehnica, originalitatea, creativitatea, arta de a insufleti publicul, selectarea pieselor, prezenta scenica, energia si, mai ales, abilitatea de a pune lumea in miscare.

Pentru a te inscrie, trebuie sa incarci un video de cinci minute cu tine in timp ce mixezi cel putin trei genuri muzicale, cu destule trick-uri care sa iti aduca recunoastere – castigatorul va fi anuntat pe 3 august.

Cel care se va ocupa de jurizare este Sktratch Bastid si lui trebuie sa ii demonstrezi ce esti capabil sa faci. Ah, si trebuie sa detii un pasaport valabil, de asemenea.

Nu cautam cinematografie de Oscaruri – aici este vorba de o competitie pentru DJ-ing, deci nu vrem sa te vedem decat pe tine impingand limitele acestei forme de arta.

Thre3style a luat mare amploare in ultimii ani si pentru a ne asigura ca ii avem pe cei mai buni dintre cei mai buni, trebuie sa vedem ce poti sa faci.

Nu uita: cautam urmatorul DJ campion – nu vom lua in considerare filmarea/editarea/procesarea clipului video – 100% conteaza capacitatile de DJ.

Afla mai multe despre Lucky Bastidhttp://www.redbullthre3style.com/luckybastid2015

Social

9,341FansLike
10FollowersFollow
109FollowersFollow
92SubscribersSubscribe

Publicitate

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

ULTIMELE ȘTIRI

Nickel & Rose (USA), Love Tour in Romania

Nickel & Rose este un Duo unic din Milwaukee Wisconsin canta un stil original de blues si jazz care imbina muzica Soul, Americana, Gypsy,...

Călin Goia a rămas fără permis pentru 90 de zile. Solistul Voltaj conducea cu 120 de km/oră în localitate

Solistului trupei Voltaj, Călin Goia, i s-a suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile şi a fost amendat cu 420 de lei după...

Festivalul Internaţional de Teatru Nou. Hai la teatru şi învaţă din viaţă – Înv(i)ață!

Cu speranța că teatrul nou a mişcat ceva în cugetul şi-n simţirile publicului arădean, şi nu numai, anunţăm cu nostalgie, dar şi cu speranţa...

AL BANO feat. ROMINA: fanii epuizeaza biletele

 Marea intalnire dintre Al Bano, fosta sa sotie si partenera de scena - Romina Power face biletele sa se epuizeze mai repede decat si-ar...

Maia Morgenstern – Ambasador al Campaniei Artistii pentru Artisti, editia 2017

In luna martie, luna in care celebram Ziua Mondiala a Teatrului, UNITER va asteapta la teatru. Pana la finalul lunii, 21 de spectacole ale teatrelor...
Aceasta va fi a patra oara cand Red Bull Thre3style - Lucky Bastid trimite un DJ cu wildcard in Finala Mondiala. Red Bull Thre3style - Lucky Bastid 2015