Recenzie: Stefan Banica ” Ce e dragostea?”

Stefan Banica - concert unplugged Ce e dragostea - 7&8 martie (15)
Stefan Banica – concert unplugged Ce e dragostea – 7&8 martie (15)

Stefan Banica a ales sa sarbatoreasca femeia in luna martie, pentru al treilea an consecutiv, prin muzica, dedicandu-i  doua concerte unplugged de exceptie, sustinute pe 7 si 8 martie, la Circ & Variete Globus Bucuresti. Doua seri de spectacol de o tinuta ireprosabila, cu o atmosfera extraordinara, toate departamentele implicate in realizarea acestui eveniment – artistii de pe scena, sunet, lumini, scenografie, organizare – fiind foarte minutios si din timp pregatite. Totul a functionat la cele mai ridicate standarde, oferind, astfel, publicului doua concerte de zile mari. Stefan Banica a colaborat si de aceasta data cu o echipa de profesionisti, o echipa foarte bine sudata pe parcursul anilor, cu care realizeaza si celebrele sale show-uri de Craciun de la Sala Palatului.

Atmosfera de sarbatoare a pus stapanire pe sala Circului Variete Globus atunci cand, cu mic, cu mare, doamne, domnisoare, dar si domni, au ales sa petreaca pe 7 & 8 martie doua seri de neuitat in compania muzicii lui Stefan Banica. De 3 ani incoace Stefan Banica a initiat, pe langa deja binecunoscuta traditie a concertelor sale de Craciun, o noua traditie pentru luna martie, o luna de gratie pentru doamne si domnisoare, prin organizarea a 2 concerte acustice cu cele mai frumoase cantece de dragoste lansate de artist de-a lungul anilor. Au fost cantate piese mai vechi sau mai noi, unele foarte cunoscute, dar si cantece care au ramas doar pe discurile artistului, mai putin promovate la radio sau tv, concertele unplugged fiind un bun prilej de a le canta si a le aduce in atentia publicului.

In cadrul concertelor acustice “Ce e dragostea?”, accentul s-a pus pe atmosfera intima, calda, creata in sala special aleasa, unde artistii au stat jos pe scaune, iar publicul aproape, de jur imprejurul lor, astfel creandu-se o comunicare directa intre Stefan Banica si spectatori, o atmosfera specifica acestui tip de concert, unplugged.

Au existat  momente de emotie puternica, dar si momente amuzante, multa buna dizpozitie, creata de Stefan, interpretari de virtuozitate ale instrumentistilor. Cantecul “Strange-ma-n brate” a fost dedicat special unei spectatoare, aleasa din sala si invitata pe scena. Per total, un spectacol care s-a incheiat dupa 2 ore, care a ridicat sala in picioare. Stefan Banica a revenit pentru bis  chemat de public.

In playlist-ul concertelor s-au regasit atat hituri binecunoscute, asteptate de public, cum ar fi: “Am s-o astept mereu”, “Mi-e dor de ochii tai”, “Poveste de mai”, “Gaseste-mi loc in inima ta”, “Ziua”, dar si cantece ce au fost cantate in premiera intr-un concert, cum ar fi, de exemplu, piesa “Super-fata, cea cu vino-ncoa”, de pe cel mai recent album semnat de Stefan Banica, “Altceva”.  Tot de pe acest album nu a lipsit din playlist piesa “Ce e dragostea?”, care a dat in acest an titlul concertelor unplugged. Varianta acustica a cantecului  s-a bucurat de un mare impact la public, alaturi de “Nu e prea tarziu” sau “Alerg printre stele”, care va fi si urmatorul single semnat Stefan Banica, extras de pe albumul “Altceva”, nominalizat pentru Cel mai bun album al anului la Premiile Muzicale Radio Romania, alaturi de inca alte 4 alte nominalizari primite de Stefan Banica in acest an: Cel mai bun cantec (“CE E DRAGOSTEA?”), Cel mai bun interpret (STEFAN BANICA), Cel mai bun mesaj (“CE E DRAGOSTEA?”), Artistul Anului (STEFAN BANICA).

Stefan Banica va fi prezent duminica, 17 martie, de la ora 20:30, la Gala Premiilor Muzicale Radio Romania, unde va canta pe scena salii Radio.

[galleryview id=33]

Actualitate

Paula Hriscu lanseaza primul album printr-un concert alaturi cele mai mari nume ale folclorului romanesc!

Talentul imens al artistei se materializeaza acum in albumul "Nu-i bai ca-s micuta", album ce va fi lansat  pe...

Warm-Up Party SoundArt Festival cu Roman Lomtadze Drum Empire / Cruise Control

SoundArt si Quantic va invita la o seara speciala cu Roman Lomtadze Drum Empire si Cruise Control pe 22...

Concert Hara la Hard Rock Cafe pe 15 Ianuarie

Noua piesa HARA. Cu "sufletul pe tava", cu cartile pe fata. Sinceritate masculina maxima. Autoironie. Confesiune si regret. Emotie autentica. Speranta....

Concert Cargo la Hard Rock Cafe pe 16 Ianuarie

BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe, joi, 16 ianuarie, incepand cu ora 21:30, la un concert...
- Advertisement -

Concert Compact la Hard Rock Cafe pe 18 Ianuarie

Pe 18 ianuarie, de la ora 22:30, BestMusic Live Concerts te invită la un concert extraordinar COMPACT, la fel de...

Hara lanseaza o piesa noua la Hard Rock Cafe pe 15 Ianuarie

Cu "sufletul pe tava", cu cartile pe fata. Sinceritate masculina maxima . Autoironie. Confesiune si regret. Emotie autentica. Speranta....
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X