Raizing Hell concert in clubul Underworld din Bucuresti PE 10 octombrie

posterRH

Pe 10 Octombrie, Raizing Hell (horror punk/rock’n’roll) sarbatoresc 3 ani de la lansare, ocazie cu care vor sustine un concert in clubul Underworld din Bucuresti. De asemenea, tot cu aceasta ocazie trupa va lansa primul videoclip, la piesa One Way Road, de pe albumul de debut “Of Ghouls And Men”. Videoclipul, filmat si produs in Bulgaria de catre President Studio, va fi lansat online pe 11 octombrie, pe www.blanktv.com, urmand sa fie disponibil si pe YouTube.com din 15 octombrie.

Raizing Hell este o trupa horror punk/rock’n’roll,ce imbina sonoritatile punk cu tematica filmelor, a povestilor horror si cu imaginea specifica acestora.

Infiintata in Bucuresti in 2010,de Liv Decay (voce/chitara ritm, ex Howling Saints),impreuna cu Oly Sinn (tobe) si Mr. Zombie (ex Howling Saints), Raizing Hell este considerata a fi prima trupa horror punk/rock’n’roll din Romania.Celor trei li s-a alaturat in scurt timp Demented Vlash (chitara bass),din acel moment proiectul incepand sa prinda forma.

A urmat o serie constanta de aparitii live in tara si in strainatate, alaturi de trupe ca Blitzkid, Koffin Kats, The Silver Shine, Daily Noise Club, Tazmanian Devils, The Hepcats, The Argies, A Wilhelm Scream, Voodoo Healers si multi altii, cat si aparitii pe compilatii si la emisiuni radio in USA,Marea Britanie si Norvegia.

Trupa citeaza ca surse de inspiratie formatii precum Misfits, Demented Are Go, Motorhead,Blitzkid,Nekromantix,The Cramps si altii,alaturi de orice se incadreaza in domeniul horror,de la filme si literatura pana la imagine.

Dupa un prim EP inregistrat in 2011, in ianuarie 2013 trupa lanseaza split EP-ul ‘Chainsaw Ballads’, impreuna cu alte doua trupe din UK, Thirteen Shots si Trioxin Cherry, sub egida casei de discuri americane Psycho A Go Go Records.

Primul album al formatiei, ‘Of Ghouls And Men’,inregistrat la Attic Studio Bucuresti, a fost lansat pe 18 octombrie 2013, in Underworld Club, impreuna cu invitatii speciali Voodoo Healers (GR) si Anomalii (RO).
Dupa ce trupa semneaza cu casa de discuri Undead Artists din Marea Britanie, albumul a fost re-lansat online in iulie 2014, putand fi procurat in format digital prin Deezer, Spotify, I-Tunes sau Google Play, iar in format fizic de pe siteul trupei.

In prezent, Raizing Hell se pregatesc sa intre in studio pentru a incepe inregistratrile la cel de-al doilea album.

Daca sound-ul rock’n’roll old school, energia din punk si imaginile evocate de filmele horror sunt pe gustul vostru, atunci va asteptam pe 10 octombrie in clubul Underworld! (str. Coltei 48)

http://www.raizinghell.com

https://www.facebook.com/Raizing.Hell

Actualitate

Dirty Shirt featuring Caliu – Latcho Drom (Live Session, Casa Radio) – Video​

Maramureșenii de la DIRTY SHIRT au lansat un video, înregistrat live la Casa Radio din Cluj-Napoca, pentru piesa „Latcho Drom”, alături de...

Noi informatii cu privire la amanarea concertului Riverside / SoundArt Festival 2020

Dupa impunerea noilor restrictii legate de adunarile publice din 11.03.2020, organizatorii celor doua evenimente amanate, concertul Riverside si SoundArt...

Concertul tribut QUEEN de la Hard Rock Cafe este reprogramat pentru data de 18 septembrie

În urma situației create de răspândirea virusului Covid-19, concertul-tribut Queen programat pentru luna aprilie în Hard Rock Cafe este...

Luna Amară a lansat videoclipul „Tacerea”

Luna Amară a lansat videoclipul melodiei „Tacerea”, acesta putand fi urmarit mai jos: https://www.youtube.com/watch?v=CuCCrXEN3LI   „„Tăcerea” este despre paradoxurile societății în care...
- Advertisement -

Fiica si nepotica ei nu au putut. Cine ii implineste visul Mioarei Velicu? sau Cine este copilul de suflet al Mioarei Velicu?

Fiecare vis implinit face din lumea asta o lume mai buna, mai frumoasa. Sunt visuri la care renuntam si...

Dragos Moldovan lanseaza alaturi de trupa sa, Pandora, melodia „Asa cum sunt”

Dragos Moldovan, castigatorul Vocea Romaniei 2019, lanseaza alaturi de trupa sa, Pandora, melodia „Asa cum sunt”, al treilea single...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X