Programul complet Maximum Rock Festival

A mai ramas doar o saptamana pana la unul dintre cele mai asteptate evenimente metal ale toamnei.

Maximum Rock Festival isi deschide portile in data de 15 octombrie, in Club Colectiv din Bucuresti, continua pe 16 si 17 la Arenele Romane si se termina in data de 18, tot in Club Colectiv, cu o serie de concerte exceptionale.

Mai jos puteti gasi programul complet al festivalului, inclusiv orele la care se vor desfasura sesiunile de meet and greet.

IMPORTANT! Cu 10 minute inainte de intalnire, fanii cu bilete VIP sunt rugati  sa se deplaseze la Meet and Greet Point (acesta va fi semnalizat), de unde vor fi colectati si dusi in spatiul in care se va desfasura sedinta.

La Meet and Greet Point fanii cu bilete VIP vor primi un pachet promotional special Maximum Rock Festival.

In incinta festivalului va exista o zona oficiala de merchandise, de unde se vor putea procura produsele originale ale formatiilor. De asemenea, participantii vor avea la dispozitie si alte standuri, printre care amintim Beauty Of Pain, Niche Records, Forever Young etc.

In spatiul special amenajat pentru catering, se va gasi un sortiment bogat de mancare, pentru toate gusturile.

unnamed

Maximum Rock Festival este o sarbatoare metal cu acte in regula. Pe langa concerte, la eveniment se vor desfasura diverse activitati interactive, expozitii, targuri de merchandise, performance-uri si multe altele.

Formatiile care vor urca pe scena sunt Epica, Annihilator, Sirenia, Septicflesh, Skalmold, Kistvaen, Harlott, Archer, For The Wicked, Crimena, Hatemode, Lupu’Cel Rau, Tiarra, Gothic, Target, Dimlight, Enemy of Reality, Elarmir, The Silent Wedding, Hteththemeth si altele.

Incepand cu 7 octombrie 2015, biletele costa 125 de lei, pana in data de 14 a lunii, inclusiv. Din 15 octombrie, prima zi a evenimentului, si pe tot parcursul acestuia, abonamentele  vor fi disponibile de la locatii, pentru suma de 135 de lei. De asemenea, mai aveti ocazia sa va procurati ultimele bilete de tip VIP.

Biletele VIP se pot achizitiona la pretul de 250 lei prin www.AmBilet.ro si de la sediul Maximum Rock Romania. Cei care doresc sa-si intalneasca formatiile preferate, sa participe la povesti, sa primeasca un autograf sau sa-si faca poze cu acestea, trebuie sa se grabeasca! Mentionam ca dupa epuizarea acestor bilete VIP suplimentare nu vor fi puse in vanzare altele.

Asa cum s-a anuntat, pentru editia din 2015 a festivalului au fost puse in vanzare bilete conform preturilor de mai jos, iar un bilet este valabil pentru toate cele 4 zile de eveniment!

89 lei (20 euro) primele 100 de bilete – Sold out!

99 lei (22,5 euro) urmatoarele 250 de bilete – Disponibile prin www.AmBilet.ro (varianta print at home), lasediul Maximum Rock Romania si prin reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas) pentru variant bilete fizice. -Sold out!

110 lei (25 euro) – Sold Out!

125 lei (28,5 euro) – au mai ramas doar 450 de bucati

135 lei (30,5 euro) pentru biletele achizitionate in perioada festivalului

250 lei (56,5 euro) bilete VIP – 30 buc (meet & greet + afis + pachet cu material promotionale) – disponibile numai www.AmBilet.ro si la sediul Maximum Rock Romania.

De retinut: biletele, in varianta print at home, sunt livrate automat pe e-mail, in format electronic, sub forma unui PDF ce contine un cod de bare si datele evenimentului. Acestea pot fi tiparite de dumneavoastra sau le puteti prezenta la intrare, direct de pe ecranul telefonului.

FACEBOOK EVENT
MAXIMUM ROCK FESTIVAL
WEBSITE OFICIAL

Actualitate

Dirty Shirt featuring Caliu – Latcho Drom (Live Session, Casa Radio) – Video​

Maramureșenii de la DIRTY SHIRT au lansat un video, înregistrat live la Casa Radio din Cluj-Napoca, pentru piesa „Latcho Drom”, alături de...

Noi informatii cu privire la amanarea concertului Riverside / SoundArt Festival 2020

Dupa impunerea noilor restrictii legate de adunarile publice din 11.03.2020, organizatorii celor doua evenimente amanate, concertul Riverside si SoundArt...

Concertul tribut QUEEN de la Hard Rock Cafe este reprogramat pentru data de 18 septembrie

În urma situației create de răspândirea virusului Covid-19, concertul-tribut Queen programat pentru luna aprilie în Hard Rock Cafe este...

Luna Amară a lansat videoclipul „Tacerea”

Luna Amară a lansat videoclipul melodiei „Tacerea”, acesta putand fi urmarit mai jos: https://www.youtube.com/watch?v=CuCCrXEN3LI   „„Tăcerea” este despre paradoxurile societății în care...
- Advertisement -

Fiica si nepotica ei nu au putut. Cine ii implineste visul Mioarei Velicu? sau Cine este copilul de suflet al Mioarei Velicu?

Fiecare vis implinit face din lumea asta o lume mai buna, mai frumoasa. Sunt visuri la care renuntam si...

Dragos Moldovan lanseaza alaturi de trupa sa, Pandora, melodia „Asa cum sunt”

Dragos Moldovan, castigatorul Vocea Romaniei 2019, lanseaza alaturi de trupa sa, Pandora, melodia „Asa cum sunt”, al treilea single...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X