Program si reguli de acces pentru concertul Queen + Adam Lambert

Mai sunt doar cateva zile pana la intalnirea cu legendara trupa Queen, care va concerta alaturi de Adam Lambertpe 21 iune, in Piata Constitutiei din Bucuresti. Accesul in zona de eveniment va fi permis incepand cu ora 16:00,iar publicul este rugat sa vina din timp pentru a evita aglomeratia. In deschiderea show-ului Queen + Adam Lambert pe scena vor urca britanicii Electric Pyramid, bulgarii Jeremy? si romanii Grimus, concertele fiind programate sa inceapa in jurul orei 17:30. Trupa Queen alaturi de Adam Lambert vor incanta fanii timp de doua ore cu hit-uri precum „Somebody to Love” „We Are The Champions” si „We Will Rock You”. Concertul se va incheia in jurul orei 23:00.
In urma cererilor primite din partea fanilor, la eveniment va fi disponibil posterul Queen + Adam Lambert cu tricolorul Romaniei, in editie limitata, doar 100 de exemplare fiind puse in vanzare la punctele de merchandising, unde plata se va efectua cu numerar sau card.
unnamed
Accesul in spatiul destinat evenimentului se va face prin doua intrari: prin Bulevardul Libertatii (intrarea dinspreParcul Izvor) si prin Bulevardul Regina Maria (Calea 13 Septembrie). Accesul va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura data. Biletul In baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului, spectatorii fiind rugati sa aiba asupra lor si un act de identitate valid. Pentru siguranta publicului si buna desfasurare a evenimentului, participantii sunt de asemenea rugati sa se supuna controlului corporal amanuntit la cererea agentior de securitate.

Nu este recomandata prezenta copiilor la eveniment din cauza sunetului extrem de puternic, insa, daca parintii aleg sa vina alaturi de cei mici, acestia vor avea acces in zona de concert doar in baza unui bilet valid, indiferent de varsta.

In zona de concert NU VA FI PERMIS accesul cu: bauturi si produse alimentare cumparate din afara perimetrului locatiei, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanturi, bauturi sau mancare, animale de companie, rucsacuri, bagaje voluminoase, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de inregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro.  In caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa utilizeze pelerine de ploaie.

Jetoane pentru bauturi si mancare. In incinta Pietei Constitutiei spectatorii vor avea la dispozitie bauturi racoritoare, apa si gustari. Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie, distribuite in toate zonele de concert. In cazul neutilizarii lor pe durata concertului, acestea vor putea fi rascumparate fie in aceeasi seara, de la casieriile din incinta, pana in ora 23:15, fie pana la finalul lunii iunie, prin trimiterea unui mail pe adresa office@eventjobs.ro.

Cei care nu si-au achizitionat inca bilete mai pot face acest lucru online, pe www.eventim.ro, si de la magazinele partenere. In acest moment mai sunt disponibile bilete pentru Tribuna, Golden Circle si Gazon A, la preturi incepand cu 220,50 lei plus taxe. In ziua concertului vor mai putea fi cumparate tichete la intrarea dinspre Parcul Izvor, in limita disponibilitatii.

Concertul Queen + Adam Lambert din Piata Constitutiei se desfasoara cu sprijinul ArCuB. Pentru detalii de ultim moment, se recomanda accesarea site-ului www.emagic.ro, a paginii de Facebook Emagic.Romania, sau a paginii de eveniment Queen + Adam Lambert.

Mai multe informatii despre restrictiile rutiere gasiti in comunicatul de presa, ce poate fi descarcat, alaturi de harta evenimentului si de posterul in editie limitata de AICI.

Social

9,341FansLike
10FollowersFollow
109FollowersFollow
92SubscribersSubscribe

Publicitate

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

ULTIMELE ȘTIRI

Se filmează “Minte-mă frumos în Centrul Vechi”

Cea mai de succes comedie romantică românească, "Minte-mă frumos" are parte de o continuare. "Minte-mă frumos în Centrul Vechi" se filmează în această perioadă la București și...

Concertul Black se va muta intr-o noua locatie

German Quality Entertainment impreuna cu managementul artistului Black au luat o decizie corecta, mai ales pentru cei care totusi isi doresc acest eveniment, si...

Bucovina lanseaza Septentrion la Arenele Romane: Program si Reguli de Acces

Cea mai cea mai trupa de metal din Romania, Bucovina, va sustine pe 8 decembrie, pe scena Arenelor Romane din Bucuresti, traditionalul concert de...

Camera 107 va cânta în deschiderea concertului #dinBasarabia

Lineup-ul concertului #dinBasarabia, ce se va desfășura pe 26 martie la Arenele Romane, este completat cu o nouă trupă. În deschiderea concertului susținut de Alternosfera,...

PESTE 40 DE BALERINI PATINATORI RUSI VOR INVALUI SCENA SALII PALATULUI PE DATA DE 14 IANUARIE

Splendidul spectacol LACUL LEBEDELOR – BALET PE GHEATA este reinterpretat pe scena Salii Palatului, pe data de 14 ianuarie 2019, cu incepere de la...