Program si reguli de acces la concertul ABBA Tribute Band REVIVAL de la Hard Rock Cafe

Devenit deja o tradiție, concertul ABBA Revival are loc și în 2020 la Hard Rock Cafe din București. Astfel îi veți putea revedea în data de 6 martie 2020! ABBA Tribute Band Revival a fost votata pentru a treia oară consecutiv de către Asociația Agenților Muzicali britanici drept cel mai bun tribut ABBA.

Bucureștiul a devenit unul dintre orașele pe care formația nu le poate rata în niciun turneu. Fiecare show susținut de britanici în România a fost sold out, reacțiile publicului dovedindu-se mereu pozitive.

Program:

– ora 21.00 – deschiderea usilor

– ora 22.00 – concert ABBA Revival

 

Este interzis accesul cu:

– sticle;

– mancare sau bauturi de orice fel;

– artificii, arme, obiecte periculoase;

– obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);

– aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil);

– aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;

Organizatorii nu vor stoca si nu vor pazi obiectele prezentate in lista de mai sus pe durata evenimentului!

– Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului.

 

Au mai ramas doar doua categorii de bilete! Va sfatuim sa va grabiti si sa achizitionati un bilet daca vreti sa fiti siguri ca nu veti rata show-ul!

 

Jöhn aka Benny Andresson – Muzicianul are o carte de vizită solidă; este solist, compozitor, pianist, chitarist, coregraf și scenograf.

Lisӓ aka Anni-Frid Lyngstad – Înainte de a se alătura proiectului, solista a susținut sute de concerte în toate colțurile lumii, având o uriașă experiență scenică.

Ninӓ aka Agnetha Faltskog – A colaborat cu mulți muzicieni, a realizat chiar și un duet cu celebrul Jamie Oliver.

Kenny aka Björn Ulvaeus – Prin modul unic în care cântă la chitară și prin carisma sa a reușit să devină cel mai popular membru al formației.

Trupa vinde show-uri la nivel internațional, fiind apreciată nu doar pentru calitățile vocale și pentru punerea în scenă, ci și pentru păstrarea fidelă a principiilor ABBA. „Revival the tribute live experience” este ceva unic. Show-ul include coregrafie, costume spectaculoase și autentice, are parte de o producție uluitoare și de muzică excelentă. O atenție specială este acordată set-up-ului scenei. Se folosesc lumini și efecte speciale, lasere, iluminare UV, un pian original Yamaha CP 70 (așa cum era cel al lui Benny), candelabre și multe altele, totul pentru a oferi audienței experiența unei producții de înaltă calitate.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX-Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și în Stațiile de Plată SelfPay din toată țara. Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii, sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

Biletele au următoarele prețuri:

VIP – 120 lei (loc în fata scenei, întâlnire cu artistul, poză) – sold out

Categoria 1 – 90 lei (loc în fata scenei) – sold out

Categoria 2 – 70 lei (loc la masă)

Categoria 3 – 40 lei (în picioare)

 

Bilete – https://www.iabilet.ro/bilete-abba-tribute-band-revival-50055/

 

Hard Rock Cafe București se afla în parcul Herăstrău, Șoseaua Kiseleff, nr. 32.

Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Social

9,341FansLike
10FollowersFollow
109FollowersFollow
92SubscribersSubscribe

Publicitate

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

ULTIMELE ȘTIRI

Recenzie: Horia Brenciu – Sala Palatului “Fac ce-mi spune inima”

Horia Brenciu a incheiat seria de 4 concerte consecutive la  Sala Palatului din Bucuresti. Horia Brenciu si orchestra sa reusesc sa umple Sala Palatului patru...

RECENZIE: Blended (2014)

Warner Bros. Pictures prezinta filmul "Blended", produs de Gulfstream Pictures Production, Happy Madison Production, regizat de Frank Coraci si distribuit de Media Pro Distribution,...

Nou single Tiarra – “A Different Place and Time”

Cu ocazia inceperii turneului de primavara, trupa Tiarra lanseaza single-ul "A Different Place and Time". Astazi, 28 aprilie, va asteptam la un concert energizant in...

Paul Damixie se pregateste sa lanseze “Spanish”

Dupa succesul piesei "Get Lost", hit-ul semnat de Paul Damixie, DJ-ul si producatorul roman se pregateste sa lanseze un nou single, ce imbina beat-uri...

L.O.S.T. a publicat online întreg concertul „Live at Metalhead Meeting 2013”

L.O.S.T. a publicat online întreg concertul „Live at Metalhead Meeting 2013”, ceea ce reprezintă prima parte a albumului cu același titlu, în partea a...