PROGRAM ȘI REGULI DE ACCES LA CONCERTELE ANDRÉ RIEU & JOHANN STRAUSS ORCHESTRA 28 FEBRUARIE – 4 MARTIE 2023, BT-ARENA, CLUJ-NAPOCA

 

Celebrul violonist și compozitor André Rieususține o serie de 5 concerte pe scena sălii BT Arena din Cluj-Napoca, în perioada 28 februarie -4 martie 2023, începând cu ora 19:30.Concertele maestrului André Rieu în România manifestă o atracție deosebită pentru publicul din țara noastră și, atrag de asemenea, turiști veniți din toate colțurile lumii.Timp de cinci zile,peste 38.000 de spectatori se vor bucura deconcertele romantice și vesele ale lui André Rieu ce includ piese clasice emoționante, valsuri, muzică de film și operă, dar și melodii pop, interpretate alături de cea mai mare orchestră privată din lume, Johann Strauss Orchestra.

Întrucât au mai rămas doar câteva zile până la momentul celui mai așteptat eveniment concertistic de la Cluj, organizatorii vin în întâmpinarea publicului cu o serie de reguli de acces precum și cu informații importante de interes general.

 

 • Accesul publicului în sală se va face începând cu ora 18:00. Concertul va începe la ora 19:30 și se va încheia în jurul orei 22:30.Organizatorii recomandă utilizarea porţilor de acces corespunzătoare zonelor în care sunt repartizate biletele achiziţionate.
 • Concertul va avea o pauză de aproximativ 20 minute. În acest interval de timp, participanții vor avea acces în zona amenajată pentru fumat, precum și la barurile amplasate în foaier.
 • Accesul la concert este permis doar pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Spectatorii vor fi ghidați de voluntari către zona și locurile specificate pe bilete.
 • Persoanele care vor întârzia la concert, vor putea intra în sală numai în pauza dintre melodii.
 • Participanții la concert sunt rugați să se deplaseze la BT-Arena pe jos sau cu ajutorul mijloacelor de transport în comun și să evite deplasarea cu autoturismul personal. Accesul în parcarea subterană a locației va fi închis, cu excepția echipei de organizare.
 • În mod expres, în data de 3 martie, nu este recomandată deplasarea cu mașina personală întrucât data concertului coincide desfășurarea meciului de fotbal de la Cluj Arena.
 • În zona de concert NU VA FI PERMIS accesul cu: băuturi și produse alimentare cumpărate din afara perimetrului locației, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanțuri, umbrele,animale de companie, rucsacuri, căști de motociclist, bagaje voluminoase mai mari decât o coală A4, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel.
 • Organizatorii insistă ca spectatorii să lase acasă sau în mașină toate obiectele considerate “interzise”, precum și rucsacurile, accesul cu astfel de bagaje fiind strict interzis.Locația nu dispune de spații pentru depozitare, de aceea organizatorii recomandă publicului să nu vină cu obiecte interzise.
 • Din motive de securitate, participanții vor trece printr-un filtru de control corporal sumar, iar orice obiect interzis descoperit în urma verificărilor va fi oprit și va putea fi recuperat de la intrare. Organizatorii nu își asumă răspunderea pentru aceste obiecte.
 • Accesul copiilor cu vârste de până la 3 ani este Copiii care depășesc această vârstă vor avea acces numai pe baza unui bilet valid. Minorii trebuie să fie însoţiţi de un adult.
 • Este interzis să se efectueze fotografii sau materiale video în scopuri comerciale fără acordul explicit din partea organizatorului. În caz de nerespectare, organizatorul are dreptul de a confisca aparatura foto sau video până la sfârșitul concertului și de a șterge înregistrările video și/sau audio.
 • Spectatorii sunt rugați să respecte măsurile de apărare împotriva incendiilor stabilite de organizatori și să urmeze instrucțiunile personalului calificat pentru evacuare în caz de urgență.
 • Organizatorul evenimentului nu poate fi făcut responsabil pentru vătămările și prejudiciile materiale sau de orice altă natură. Organizatorul își rezervă dreptul să refuze continuarea participării la eveniment persoanelor care reprezintă un pericol pentru siguranța și confortul celorlalți. În toate cazurile neprevăzute de acest regulament, măsurile necesare vor fi luate de organizator.
 • Pentru orice altă informație, vă recomandăm să urmăriți pagina de Facebook a organizatorului:https://www.facebook.com/EventsbyLaishoo

Eveniment organizat de Events by Laishoo.

Parteneri de mobilitate: Autoklass Cluj-Napoca și Axis Mobility & Holiday

Parteneri media: Antena 3 CNN și Magic FM.

 

Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru cooperare!

Vă așteptăm cu drag și vă dorim distracție plăcută!

Social

9,341FansLike
10FollowersFollow
109FollowersFollow
92SubscribersSubscribe

Publicitate

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

ULTIMELE ȘTIRI

18 actori din România la Atelierul Cehov de la Sinaia, condus de regizorul Silviu Purcărete

Astăzi debutează la Sinaia primul eveniment major al celei de-a 28-a ediții a Festivalului Național de Teatru: Atelierul Cehov, condus de regizorul Silviu Purcărete. 18...

Feli lanseaza varianta in limba engleza a single-ului “Buna de iubit” (Royalty)

La o saptamana de la lansarea single-ului "Buna de iubit", Feli revine astazi cu varianta in limba engleza a piesei care se afla in...

Roxana Cozma si Nyanda lanseaza single-ul si videoclipul “Keep It Real”

Nyanda, componenta celebrei trupe Brick & Lace, colaboreaza cu Roxana Cozma, o tanara artista din Romania pentru single-ul "Keep It Real". Venita in tara noastra...

ZEUL SUNETULUI, SCHILLER, LIVE, PE 22 OCTOMBRIE!

EXPERIMENTUL MUZICAL 2016 SE TRAIESTE LA BUCURESTI: ZEUL SUNETULUI,  SCHILLER, LIVE, PE 22 OCTOMBRIE! “Future” este noul material discografic al artistului, la care si-au adus contribuitia...

Concert IRIS in Iasi: pentru ultima oara alaturi de Cristi Minculescu

Vineri, 31 august la ERA Park din Iasi formatia IRIS va canta pentru ultima oara alaturi de Cristi Minculescu. O legenda vie a muzicii romanesti,...