Program concert Negative Plane si Malthusian

Negative Plane & Malthusian - Cluj Napoca

Negative Plane (SUA), nume cult pe scena black metal internationala vor veni in premiera in Romania pentru un concert exclusiv ce se va desfasura la Cluj-Napoca in clubul Flying Circus Pub pe data de 21  iulie 2015, in cadrul turneului “The One and The Many”.

Alaturi de acestia pe scena clubului vor mai urca si Malthusian (Irlanda) una din cele mai promitatoare trupe din scena internationala de metal.

Programul concertului va fi urmatorul:

20.30 – DOORS OPEN

 21.30 – 22.30 – Malthusian

 22.45 – ____ – Negative Plane

Biletele pentru concertul din Flying Circus Pub pot fi achizitionate in seara concertului, de la intrare la pretul de 20 RON.

In cadrul concertului va exista si un stand de CDuri si tricouri.

Pagina oficiala a evenimentului: https://www.facebook.com/events/796015747148330/

Negative Plane – https://www.facebook.com/pages/NEGATIVE-PLANE/109271222488206

Trupa a fost infiintata in anul 2001 in Gainesville, Florida. Primul album de studio “Et In Saecula

Saeculorum” a fost lansat in anul 2006 de casa de discuri Ajna Offensive, album ce a fost foarte bine  primit de scena underground din intreaga lume.

“Stained Glass Revelations” urmatorul album de studio a fost lansat in anul 2011 de cei de la Ajna  Offensive in SUA si Invictus Productions in Europa.

Malthusian – https://www.facebook.com/malthusianDM

Desi doar cu doua EP-uri lansate pana in prezent (“MMXIII” – 2013, respectiv “Below the Hengiform” – 2015) irlandezii au reusit sa starneasca un interes crescut in Europa, review-urile primite din partea revistelor de specialitate fiind foarte bune.

Cu un turneu european sustinut in luna Aprilie a acestui an alaturi de Altar of Plagues si aparitii pe scenele unor festivaluri precum Hell’s Pleasure Metalfest, Black Flames of Blasphemy etc trupa vine in Romania pentru prima data la Cluj-Napoca in 21 iulie.

Un aspect interesant in legatura cu irlandezii de la Malthusian este ca o parte din membrii trupei mai activeaza in trupe precum Mourning Beloveth, Altar of Plagues si Dread Sovereign.

Malthusian – “Forms Become Vapour”

[ot-video][/ot-video]

Actualitate

Dirty Shirt featuring Caliu – Latcho Drom (Live Session, Casa Radio) – Video​

Maramureșenii de la DIRTY SHIRT au lansat un video, înregistrat live la Casa Radio din Cluj-Napoca, pentru piesa „Latcho Drom”, alături de...

Noi informatii cu privire la amanarea concertului Riverside / SoundArt Festival 2020

Dupa impunerea noilor restrictii legate de adunarile publice din 11.03.2020, organizatorii celor doua evenimente amanate, concertul Riverside si SoundArt...

Concertul tribut QUEEN de la Hard Rock Cafe este reprogramat pentru data de 18 septembrie

În urma situației create de răspândirea virusului Covid-19, concertul-tribut Queen programat pentru luna aprilie în Hard Rock Cafe este...

Luna Amară a lansat videoclipul „Tacerea”

Luna Amară a lansat videoclipul melodiei „Tacerea”, acesta putand fi urmarit mai jos: https://www.youtube.com/watch?v=CuCCrXEN3LI   „„Tăcerea” este despre paradoxurile societății în care...
- Advertisement -

Fiica si nepotica ei nu au putut. Cine ii implineste visul Mioarei Velicu? sau Cine este copilul de suflet al Mioarei Velicu?

Fiecare vis implinit face din lumea asta o lume mai buna, mai frumoasa. Sunt visuri la care renuntam si...

Dragos Moldovan lanseaza alaturi de trupa sa, Pandora, melodia „Asa cum sunt”

Dragos Moldovan, castigatorul Vocea Romaniei 2019, lanseaza alaturi de trupa sa, Pandora, melodia „Asa cum sunt”, al treilea single...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X