PRIMII HEADLINE-ERI LA ROCKSTADT EXTREME FEST 2023

Rockstadt Extreme Fest anunță 19 nume noi, inclusiv capi de afiș, pentru ediția de anul viitor, ce se dorește a fi cea mai mare și cea mai diversă de până acum.

Dropkick Murphys vor fi pentru prima oară în România. Dacă nu i-ați auzit în filme sau seriale, sau dacă nu ați cântat I’m Shipping Out To Boston, fiți siguri că trupa din Boston, Massachusetts va oferi unul din cele mai tari spectacole din istoria festivalului, plin de distracție pură în stilul punk de sorginte celtică.

Anthrax, parte din Big Four-ul genului thrash, nu au nevoie de nici o prezentare. Organizatorii se declară „foarte bucuroși că putem aduce publicului una dintre cele mai bune și respectate trupe din istoria metalului”. Americanii compensează astfel pentru concertul anulat de anul trecut.

După o prestație senzațională în 2018, suedezii de la In Flames revin, de această dată cu un foarte așteptat album nou, dar și cu un setlist ce va cuprinde cele mai populare piese noi și vechi. De neratat!

Nume cu greutate în lumea metalcore, britanicii de la Architects, doar ce au terminat un prim șir de concerte alături de Metallica. „De abia așteptăm să vedem ce spectacol vizual au pregătit pentru voi” au declarat organizatorii Rockstadt Extreme Fest.

Rockstadt Extreme Fest 2023 va avea cel mai numeros lineup din istoria festivalului. În plus față de numele anunțate anterior, se adaugă:

EpicaAvatarTriptykonMardukZeal & ArdorSacred ReichThe OceanWolves in the Throne RoomImpaled NazareneImperial TriumphantVillagers of Ioannina City, HeirotMisthyrmingEmployed to ServeInfest.

Și suntem abia la jumătate. Încă 35 de nume vor fi anunțate la începutul anului viitor, când va fi dezvăluită și organizarea pe zile.

Rockstadt Extreme Fest 2023 va avea loc în umbra cetății Râșnov, între 2 și 6 august. Vor fi 3 scene pe care vor cânta nu mai puțin de 70 de trupe în cele 5 zile de festival. Vă veți putea potoli foamea cu mâncare delicioasă sau veți putea încerca să vă doborâți recordul personal la băut bere, profitând de prețurile bune, pe care nu le veți găsi nicăieri altundeva. În plus, zona oferă mai multe atracții pentru turiști: cetatea Râșnov, peștera Valea Cetății, rezervația de urși LiBEARty, sau celebrul castel al lui Dracula, Bran.

Până pe 26 decembire, abonamentele se pot cumpără la prețul de presale (a treia perioadă) de 620 lei (127 EUR). Ele pot fi cumpărate pe iabilet.ro, inclusiv din străinătate.

Abonamentele de festival pot fi achiziționate la nivel internațional prin Iabilet.ro sau pe https://tickets.rockstadtextremefest.ro/

Pentru mai multe detalii despre lineup si pretul biletelor accesati site-ul  www.rockstadtextremefest.com/

Social

9,341FansLike
10FollowersFollow
109FollowersFollow
92SubscribersSubscribe

Publicitate

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

ULTIMELE ȘTIRI

Johann Strauss Ensemble & Russel McGregor prezintă concertul “Best of Vienna” în turneu național

În luna decembrie, orchestra Johann Strauss Ensemble și maestrul dirijor Russel McGregor revin în țara noastră cu un program muzical antrenant, plin de vivacitate...

Bioshock – Trailer & Description

   Localizat într-un 1960 alternativ, sângeroasele lupte corp la corp au loc în oraşul subacvatic Rapture, construit de magnatul Andrew Ryan, preocupat să...

Scrisoare din Basarabia – FUEGO

In data de 16 noiembrie, la Sala Palatului, concert Fuego, Irina LOGHIN, Anastasia LAZARIUC Orchestra primariei Chisinau condusa de fratii Adavov "DOREL BURLACU BAND" Fuego, spectacol de trei...

Stagiunea de Interior a Teatrului Masca se apropie de final: Ultimele spectacole din stagiune

La sfârșitul lunii aprilie se încheie stagiunea de interior 2017-2018. Spectacolele "CASA CU NEBUNI" și "YVONNE" din repertoriul Teatrului Masca vă aşteaptă să treceţi pragul...

Biletele la Scorpions, disponibile de azi in toata reteaua Biletoo!

   De astazi, biletele la concertul pe care trupa Scorpions il va sustine in decembrie la Romexpo Bucuresti se gasesc in toata reteaua Biletoo!...