PLUM Festival

O noua experienta muzicala pentru #PeopleLikeUandMe. Pe 25-26 septembrie 2015, in Bucuresti

House, techno, electro, synthpop, electroclash, tech, deep indietronica, complextro sau EDM. Cand barierele dintre genurile muzicale devin tot mai difuze, iar muzica trece de la pur auditiv la multi-senzorial, “the ultimate party” ajunge sa se defineasca printr-o experienta completa de ritmuri, proiectii video, arhitectura urbana si oameni care simt si danseaza la unison.

Aceasta este esenta PLUM, un festival boutique de muzica electronica ce reinventeaza ideea de party, pregatind publicului  o experienta complexa: doua zile, doua scene, zone  lounge si peste 25 de artisti, totul intr-un decor bucurestean semi-industrial, in care muzica si arhitectura urbana coexista armonios.

PLUM va avea loc in weekendul 25 – 26 septembrie, intr-o locatie ce va fi anuntata ulterior, iar line-up-ul primei editii include nume ca DJ Fresh si Breach (pentru prima data in Bucuresti), Digitalism si Henrik Schwarz (in premiera in Romania), Miss Kittin, Phaeleh, PillowTalk, Jasper James, Laura Jones, Woz, Golan, Silent Strike, Khidja, Nopame, Ada Kaleh, The Model si Fouchat.

Lista completa de artisti este disponibila pe pagina oficiala a festivalului,  www.plumfestival.ro.

 Intr-un oras in care existenta sociala se desfasoara intr-un cadru anomic si dezradacinat, in care relatiile dintre oameni pot parea impersonale si superficiale, PLUM Festival este creat special pentru #PeopleLikeUandMe, cei pentru care muzica reprezinta much more than sounds.

Cei care nu doar asculta, ci simt, vibreaza si traiesc alaturi de prieteni si oameni asemeni lor, creand amintiri si zambete, dincolo de lipsa de profunzime a unor contacte anonime sau intrevederi pasagere.

Impersonalitatea cadrului urban se aplica nu doar relatiilor dintre indivizi, ci si spatiilor, cladirilor, strazilor pe care de multe ori le ignoram in drumul nostru zilnic. De aceea, PLUM Festival isi propune sa adune la un loc oameni plini de buna-dispozitie si optimism pentru a-i polariza in jurul ideii de reactivare a spatiilor urbane uitate sau chiar evitate, prin intermediul party-ului perfect, in care, pe langa numele sonore din line-up, publicul si ADN-ul locatiei fac parte din main attraction-ul experientei.

 Biletele pentru prima editie PLUM Festival sunt disponibile in numar limitat, pretul in presale fiind de 112 lei plus comisioane, acestea putand fi achizitionate de pe www.eventim.ro/plumfestival si din retelele afiliate. Eveniment sustinut de Heineken, Coca-Cola si Burn.

Mai multe detalii pe:

www.plumfestival.ro

www.facebook.com/PlumFestival

Actualitate

Five Finger Death Punch – ROMEXPO – 04.07.2024

 Galerie Foto: Theodor Tudose 

Călin Pop lanseazăun nou single: „Pași de război”

Călin Pop, solistul și chitaristul grupului Celelalte Cuvinte, a lansat un nou single intitulat ”Pași de război” Melodia este disponibilă...

DOUĂ ZILE STELARE SUB CUPOLA MUZICII DE OSCAR, MARCA HANS ZIMMER

Două noi impresionante reprezentaţii la Ateneul Român, alături de cei mai experimentaţi tineri muzicieni, care vor interpreta celebrele coloane...

EFORIE COLORAT | Cinci vernisaje de artă contemporană deschid hub-ul creativ Eforie Colorat

Retro Party la Eforie ColoratSorin Lupașcu deschide vara în cel mai mare cinema în aer liber de la Marea...

Cargo in Quantic, o seara cu prietenii pe ritmuri rock

Chiar imi era dor de baietii de la Cargo. In ultimii ani nu prea am reusit sa ma intersectez...

Coldplay la Bucuresti, doua zile de show la superlativ

  Arena Nationala din  Bucuresti, a gazduit zilele trecute  doua concerte ale trupei britanice Coldplay. Au cantat pentru prima data...

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

PLUM este un festival boutique de muzica electronica ce reinventeaza ideea de party, pregatind publicului o experienta complexa.PLUM Festival