“Pixels” (2015). In curand pe marile ecrane!

pixels_afis

Jocurile video din anii 1980 ajung pe marile ecrane din 27 iulie – PAC-MAN, Centipede și Space Invaders sunt acum războinici digitali în Pixels: O aventură digitală

Pixels e cea mai grozavă comedie de acţiune în care extratereştrii atacă Pământul, inspirându-se după jocurile video din anii 1980.

Filmul e produs de Happy Madison şi 1492 Pictures.  La cârma filmului Pixels a fost invitat Chris Columbus, care a contribuit la definirea filmelor din anii 1980, scriind scenarii cum ar fi Gremlins sau The Goonies, regizând apoi comedii clasice cum ar fi Home Alone sau Mrs. Doubtfire, şi ajutând la lansarea unor francize de mare succes cu efecte speciale, cum ar fi Harry Potter, Percy Jackson, sau Night at the Museum.

Pixels aduce pe marile ecrane personaje îndrăgite ale jocurilor ce au făcut istorie în anii ‘80: PAC-MAN™, Donkey Kong™, Centipede®, Galaga™, Frogger, Q*bert™, sau Space Invaders™.

“Acest film n-ar fi posibil fără eroii legendari ai anilor ‘80 – ei sunt la fel de importanţi pentru film ca şi rolurile pe care le interpretează actorii. A fost extrem de impresionant să vedem că totul se potriveşte exact aşa cum am plănuit.

În Pixels, noi am vrut să facem ceva ce nu s-a mai văzut până acum.  Când aceste personaje din jocurile video prind viaţă, ele sunt reprezentate în aşa fel încât li se văd pixelii şi au o aură luminoasă din interior, care se mişcă încontinuu.  Este de fapt o versiune tri-dimensională a jocurilor de 8-biţi pe care le puteai vedea afişate pe ecranul calculatorului, în sălile de jocuri.”, spune Chris Columbus, regizorul filmului.

 

Violet Van Patten (Michelle Monaghan), Sam Brenner (Adam Sandler), Ludlow Lamonsoff (Josh Gad) and Eddie Plant (Peter Dinklage) in Columbia Pictures' PIXELS.
Violet Van Patten (Michelle Monaghan), Sam Brenner (Adam Sandler), Ludlow Lamonsoff (Josh Gad) and Eddie Plant (Peter Dinklage) in Columbia Pictures’ PIXELS.

Când erau copii, în anii 1980, Sam Brenner, Will Cooper, Ludlow Lamonsoff şi Eddie “The Fire Blaster” Plant au salvat lumea de mii de ori – în jocurile video de 25 de cenţi bucata.  Acum, ei o vor face cu adevărat.

În Pixels, atunci când extratereştrii intergalactici descoperă nişte jocuri video clasice şi le iau drept o declaraţie de război, ei atacă Pământul după modelul prezentat în chiar aceste jocuri. Acum, preşedintele Cooper trebuie să-şi cheme în ajutor foştii prieteni din sălile de jocuri pentru a salva lumea de PAC-MAN™, Donkey Kong™, Galaga™, Centipede®, sau Space Invaders™.

Columbia Pictures prezintă în asociere cu LStar Capital şi China Film Co., Ltd., filmul Pixels, o producţie a  Happy Madison / 1492 Pictures, în colaborare cu Film Croppers Entertainment.  În România, filmul este distribuit de InterComFilm Distribution și pote fi urmărit în toate cinematografele din toată țara, atât în varianta 2D cât și în varianta 3D.

Social

9,341FansLike
10FollowersFollow
109FollowersFollow
92SubscribersSubscribe

Publicitate

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

ULTIMELE ȘTIRI

Teatrul de Arta Bucuresti. Program piese 1-4 octombrie 2015

Teatrul de Arta Bucuresti va invita in perioada 1-4 octombrie 2015 sa vizionati trei piese speciale ale teatrului romanesc. Pe 1 octombrie sunteti invitati...

Formatia britanica The Underground Youth, revine la Bucuresti

Formatia post-punk britanica The Underground Youth revine in concert la Bucuresti, vineri 16 martie, dupa ora 21:00, la Control Club. Biletele s-au pus in...

The Night Art Festival, la final. Timișorenii au primit evenimentele cu entuziasm

După aproape 2 săptămâni cu evenimente unul și unul, The Night-Art Festival a ajuns la final. Inițiativa curajoasă a luminat cartierul Iosefin din Timișoara...

Club de activitati artistice si recreative copii si adulti

Arts Center *, este locul in care descoperi si iti pot dezvolta talentul artistic. Cluburile de CANTO, PERCUTIE, CHITARA , CLAPE , PIAN, SAXOFON, se adreseaza atat incepatorilor cat si...

Leopardul de Aur pentru Scurtmetraj de la Locarno în competiția BIEFF 2012!

Aşa cum şi-a obişnuit publicul, Competiţia Internaţională BIEFF reuneşte unele dintre cele mai inovative scurtmetraje din zona cinema-ului experimental şi a artei vizuale, 38 de filme...