Pinholes // AlterNights /w Tchorben

pinhols

”Nu e usor sa privesti lumea printr-o gaura de ac pana la urma, iar sunetele ce insotesc experienta pot fi de la cele mai placute la cele mai ciudate.

Patru personalitati diferite, ce poarta insistent/ incapatanat zgomotul unei zone decolorate, amutite de absenta liderilor si a vointei, gata sa testeze limitele inguste ale lungului drum spre varf.

Putem lasa un ecou in urma celor ce vor sa-l descopere.”

Un proiect cu radacinile in rock si ramuri ce se agata de genurile psihedelic, post rock, art rock, totul cu un iz melodramatic si o mentalitate independenta. Inceput in urma cu 2 ani, din curiozitatea a 3 personaje (Vladimir, Sergiu si Vlad) pentru dialog si muzica, a luat forma finala odata cu intrarea lui Alex in universul Pinholes in luna lui Mai 2013.

Istoria a mers repede – selectati in cadrul turneului “Propunere Radio Guerrilla” , un sunet de luat in considerare pentru viitor in evenimentul “Pariul SUNETE pentru 2014”, castigatori “Best Romanian Alternative Newcomer” la Metalhead Awards 2013.

”La Iasi se canta. Si la Bucuresti. Pinholes sunt responsabili. Sunt suparati pe sistem, pe oamenii rai, pe politicieni. Le place muzica! Mult de tot! Introvertiti, timizi, dar cand pun mana pe instrumente, suna bine! Mangaie chitarele care urla la noi, ne cearta, ne împing dintr-o parte in alta! Rock de cea mai buna calitate, fara ifose, cu mult suflet. Cota 1/1 la pariu. E prea sigur. Niciun aranjament.” – Mircea Dragoman, Recenzie Pariul Sunete pentru 2014.

 

Loc: Question Mark, Bucuresti
Loc: Question Mark, BucurestiAccesul se face din Calea Victoriei. Daca te-ai ratacit, uita-te la ghete si o sa vezi un hublou luminat la nivelul solului prin care te poti uita de sus la ce se intampla in club. Apoi vezi scarile si cum privesti spre dreapta este o usa cu fata lui Jack Nicholson.

Restul … sunt povestile ce iti vor da cu virgula a doua zi.

 

Loc: Question Mark, Bucuresti
Loc: Question Mark, BucurestiAccesul se face din Calea Victoriei. Daca te-ai ratacit, uita-te la ghete si o sa vezi un hublou luminat la nivelul solului prin care te poti uita de sus la ce se intampla in club. Apoi vezi scarile si cum privesti spre dreapta este o usa cu fata lui Jack Nicholson. Restul … sunt povestile ce iti vor da cu virgula a doua zi.
Question Mark

Calea Victoriei 48-50, Bucharest, Romania

 

http://www.facebook.com/pinholes.zmei
http://www.youtube.com/user/PinholesZmei

Pagina eveniment

Actualitate

Claudia Olariu si Dumitru Stroie – un cuplu si pe scena, si in viata reala!

Au devenit sot si sotie dupa doar doua luni de relatie – in cinstea acestui eveniment, cei doi artisti...

Viţa de Vie anunţă re-editarea albumului “Fenomental” pe vinil

Au trecut deja 5 ani de când Adrian Despot declara că: “Dintre toate cele 8 albume lansate până acum, FENOMENTAL este materialul care ne...

 Aeon Blank lansează “Fluturi Albi”

Ascultă „Fluturi albi”   Aeon Blank lansează “Fluturi Albi”, o colaborare cu Ana Coman, fiind și primul single al trupei în...

DAYS OF CONFUSION – lansare single & video “LIA” Concertul va avea loc pe 20 noiembrie, in Expirat!

Toamna aceasta culegem roadele muncii din “gradina de creatie” a baietilor de la DAYS OF CONFUSION! Formatia romaneasca revine...
- Advertisement -

Ice, Ice Metal – 7 decembrie 2019 @ Quantic, București

Ice, ice baby... pardon, metal: Ice, Ice Metal. Așa cum nu-ți poți scoate din cap piesa iconică a lui...

Bosquito la Arenele Romane: Program si reguli de acces

Sambata, pe 19 octombrie, Bosquito va asteapta la Arenele Romane din Bucuresti (cort incalzit) la un eveniment cu totul...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X