Pinholes // AlterNights /w Tchorben

pinhols

”Nu e usor sa privesti lumea printr-o gaura de ac pana la urma, iar sunetele ce insotesc experienta pot fi de la cele mai placute la cele mai ciudate.

Patru personalitati diferite, ce poarta insistent/ incapatanat zgomotul unei zone decolorate, amutite de absenta liderilor si a vointei, gata sa testeze limitele inguste ale lungului drum spre varf.

Putem lasa un ecou in urma celor ce vor sa-l descopere.”

Un proiect cu radacinile in rock si ramuri ce se agata de genurile psihedelic, post rock, art rock, totul cu un iz melodramatic si o mentalitate independenta. Inceput in urma cu 2 ani, din curiozitatea a 3 personaje (Vladimir, Sergiu si Vlad) pentru dialog si muzica, a luat forma finala odata cu intrarea lui Alex in universul Pinholes in luna lui Mai 2013.

Istoria a mers repede – selectati in cadrul turneului “Propunere Radio Guerrilla” , un sunet de luat in considerare pentru viitor in evenimentul “Pariul SUNETE pentru 2014”, castigatori “Best Romanian Alternative Newcomer” la Metalhead Awards 2013.

”La Iasi se canta. Si la Bucuresti. Pinholes sunt responsabili. Sunt suparati pe sistem, pe oamenii rai, pe politicieni. Le place muzica! Mult de tot! Introvertiti, timizi, dar cand pun mana pe instrumente, suna bine! Mangaie chitarele care urla la noi, ne cearta, ne împing dintr-o parte in alta! Rock de cea mai buna calitate, fara ifose, cu mult suflet. Cota 1/1 la pariu. E prea sigur. Niciun aranjament.” – Mircea Dragoman, Recenzie Pariul Sunete pentru 2014.

 

Loc: Question Mark, Bucuresti
Loc: Question Mark, BucurestiAccesul se face din Calea Victoriei. Daca te-ai ratacit, uita-te la ghete si o sa vezi un hublou luminat la nivelul solului prin care te poti uita de sus la ce se intampla in club. Apoi vezi scarile si cum privesti spre dreapta este o usa cu fata lui Jack Nicholson.

Restul … sunt povestile ce iti vor da cu virgula a doua zi.

 

Loc: Question Mark, Bucuresti
Loc: Question Mark, BucurestiAccesul se face din Calea Victoriei. Daca te-ai ratacit, uita-te la ghete si o sa vezi un hublou luminat la nivelul solului prin care te poti uita de sus la ce se intampla in club. Apoi vezi scarile si cum privesti spre dreapta este o usa cu fata lui Jack Nicholson. Restul … sunt povestile ce iti vor da cu virgula a doua zi.
Question Mark

Calea Victoriei 48-50, Bucharest, Romania

 

http://www.facebook.com/pinholes.zmei
http://www.youtube.com/user/PinholesZmei

Pagina eveniment

Actualitate

GREEN SHEPHERD CANTA IN DESCHIDEREA CONCERTULUI DAYS OF CONFUSION, “ACOUSTIC SATELLITES”

 Bucurestenii de stoner rock - GREEN SHEPHERD - vor fi invitatii din deschiderea concertului DAYS OF CONFUSION, “Acoustic Satellites”,...

Luna Amară – CONCERT LIVE STREAMING – din Music Hub

SÂMBĂTĂ 11 IULIE https://www.facebook.com/events/783437465796929/ PRIMUL CONCERT LUNA AMARĂ după Starea de Urgență După luni de absenta, Luna Amară va susține primul concert propriu în...

“ACOUSTIC SATELLITES”, CONCERT DAYS OF CONFUSION, PE 9 IULIE, IN QUANTIC CLUB

Dupa o lunga perioada in care muzica s-a cantat in mare parte in mediul online, usor incercam sa revenim...

Paula Hriscu, o „Regina Pădurii” modernă

Preocupată serios de lifestyle, Paula Hriscu, cantăreața de muzică populară cu un debut spectaculos, surprinde prin atitudinea avantgardistă pe...
- Advertisement -

Trooper a lansat „Dragoste falsă”

  Trooper a lansat un videoclip pentru cea mai nouă piesă a formației - „DRAGOSTE FALSĂ”. Coiotu’ a declarat: „Balaurul...

Săptămâna Octavian Cotescu la Teatrul „Bulandra”!

De-a lungul  anilor, la Teatrul „Lucia Sturdza Bulandra” au jucat cei mai mari actori ai scenei românești și au...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X