Pe 10 mai BT Live prezintă GRIMUS. Invitați: Next Ex @ Control

Pe 10 mai, GRIMUS revine în Control cu un nou material discografic și un show care completează povestea albumului “Unmanageable Species”.

Ștafeta BT Live va fi predată tinerei trupe Next Ex, un trio cu o evoluție rapidă & fermecătoare.

Facebook event

open doors: 20.30h

Intrare: 30lei

Biletele sunt disponibile în avans în rețeaua Eventbook, https://eventbook.ro/music/bilete-grimus-next-ex-la-bt-live și în seara evenimentului, în limita locurilor disponibile.

În toamna lui 2016, Banca Transilvania şi Control Club își uneau forțele pentru a-și reafirma susținerea muzicienilor români prin inițiativa BT Live. Dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară, Banca Transilvania a purtat povestea live-urilor ”powered by Banca Transilvania” prin toate colțurile țării, atât prin prezența la cele mai importante festivaluri autohtone, cât și pe calea undelor radio prin sprijinirea creațiilor muzicale din cele mai diverse genuri și a performance-urile live sub umbrela BT Live.

După o vară efervescentă, BT Live a revenit în club Control (Str. Constantin Mille, nr. 4) cu un nou concept și o nouă serie de concerte!

www.facebook.com/BancaTransilvania
www.bancatransilvania.ro

Trupa clujeană GRIMUS activează din 2005, definitivându-și poziția pe scena rock-ului alternativ românesc printr-un stil aparte și o abordare foarte matură, cu o alură foarte occidentală.

Vara trecută, GRIMUS au pornit într-un voiaj muzical introspectiv, care avea ca scop lansarea celui de-al 4lea material discografic. Câteva săptămâni petrecute într-un studio din Germania, departe de lume, dar mai aproape ca oricând de muzică, au adus la viață ”Unmanageable Species”.

„Călătoria noastră muzicală alături de producătorul Jan Kerscher ăi perioada petrecută în studioul său îndepărtat din Bavaria ne-au izolat de orice sistem al cărui motor al progresului este neliniștea. Procesul creativ a fost intens și ne-a interconectat până la punctul în care contactul cu lumea exterioară ne transformî, prin contrast, în sălbăticiuni.” – povestesc clujenii de la GRIMUS .

Piesele noi și hit-urile care i-au consacrat pe scena alternativului autohton, se vor revărsa peste publicul BT Live din club Control, anticipând energia festivalurilor de vară.

www.facebook.com/grimusworld

Trupa invitată să preia ștafeta BT Live este Next Ex, revelație a anului 2017, când au fost selectați să concerteze în cadrul unor festivaluri internaționale cu tradiție precum Sziget sau United Island de la Praga și să deschidă showurile unor nume binecunoscute precum Phantogram și Grammatik.

Tot anul trecut, tineri artiști au lansat ”Mistakes”, albumul lor de debut, tot pe scena din Control, unde vor reveni pe 10 mai de la ora 21.00.

www.facebook.com/nextexofficial/
Parteneri media: HitMusic Channel, Music Channel,  Utv, Radio Guerrilla, GoldFM, TANANANA, ROCK FM , Smart FM, Radio România Cultural, rfi Romania,Eclecticfm.ro, Radio BucureștiFM, Romanian Rock Radio, Radio Trib, RadioIndieGen.ro, Zile si Nopti, Adevărul, Jurnalul Național,  SUNETE, Arte și Meserii,Metropotam.ro, InfoMusic.ro, Mahmur.info, Urban.ro, Bestmusic.ro,  Anyplace.ro, iConcert.ro, Orasulm.eu, JurnalRock, RockOut,  Rockstage.ro, MaximumRock,Metalhead.ro, alternativ.ro, muzicabuna.ro, studentie.ro,  Mixtopia.ro, sub25.ro, subAsfalt.ro, letsrock.ro, bestial.ro, rockout.ro, RoEvents, InYourPocket,cooperativaurbana.ro

Actualitate

A apărut un nou număr al revistei “Close up”

A apărut un număr nou al revistei academice“Close up”(nr 1/2020) editată de UNATC cu sprijinul Uniunii Cineaştilor din România. Conţinutul...

ARTmania, singurul festival romanesc membru al European Metal Festival Alliance 2020

Line-up complet cu peste 35 de trupe care vor putea fi ascultate din confortul casei la European Metal...

Anita Ramona – lansare single & videoclip

Anita Ramona lansează o nouă piesă intitulată “All Tomorrows” împreună cu videoclip. Cu noul single, al patrulea de la...

Concert Days Of Confusion – ‘Acoustic Satellites’, in vremurile lui Covid

De cateva zile, tot stau, si ma gandesc, daca sa scriu sau nu despre acest concert. De ce? Pentru...
- Advertisement -

Călin Pop a lansat o nouă melodie, ”Respect”

Călin Pop, vocalistul si chitaristul trupei Celelalte Cuvinte, a lansat melodia “Respect” (feat Toni Dijmarescu & Flavius Suciu), al...

Concert Opeth și The Vintage Caravan la București 19.03.2020 / Arenele Romane

OPETH revine la București, vineri 19 martie 2021, după o pauză de opt ani de zile. Evenimentul va avea loc...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X