Pasiunea pentru dans te trimite la concert

Daca iubesti dansul si muzica lui David Bisbal, ai sansa de a imbina cele doua pasiuni! David Bisbal lanseaza fanilor sai provocarea de a-l intalni la concertul ce va avea loc în 18 martie la Sala Palatului!

Impresioneaza-l pe David Bisbal dansand pe piesa Si Pero No:

[ot-video] [/ot-video], extrasa de pe noul sau album Tu Y Yo si poti castiga o invitatie si un „Meet &Greet Pass“ la concertul sau.Tot ce ai de facut este sa inregistrezi in format video un moment de dans, singur sau impreuna cu prietenii (maxim 6 persoane) si sa trimiti filmarea la adresa de email contact.spectaculis@gmail.com pana la data de 20 februarie 2015 inclusiv.

• Mentioneaza in email datele de contact ale tuturor celor care apar alaturi de tine in materialul video (nume, prenume, varsta, oras/judet si numar de telefon).

• Toate videoclipurile vor fi incarcate pe pagina de facebook SPECTACULIS, in data de 21 februarie 2015. Pana la data de 28 februarie, participantii vor avea posibilitatea sa stranga un numar cat mai mare de LIKE-uri.

• Cea mai inspirata coregrafie va fi premiata de David Bisbal, cu invitatii la concert si acces in zona de ”Meet & Greet”, acordate fiecarui dansator prezent in videoclip.

• Premiul de Popularitate – va fi stabilit in functie de numarul de LIKE-uri obtinute in perioada 21 – 28 februarie 2015.

• Castigatorii vor fi anuntati in data de 8 martie 2015, prin intermediul paginii de facebook SPECTACULIS si a coordonatelor de contact.

• Concurentii cu varste sub 18 ani vor transmite materialul video insotit de acordul parintilor.

Mult succes tuturor!

Actualitate

GREEN SHEPHERD CANTA IN DESCHIDEREA CONCERTULUI DAYS OF CONFUSION, “ACOUSTIC SATELLITES”

 Bucurestenii de stoner rock - GREEN SHEPHERD - vor fi invitatii din deschiderea concertului DAYS OF CONFUSION, “Acoustic Satellites”,...

Luna Amară – CONCERT LIVE STREAMING – din Music Hub

SÂMBĂTĂ 11 IULIE https://www.facebook.com/events/783437465796929/ PRIMUL CONCERT LUNA AMARĂ după Starea de Urgență După luni de absenta, Luna Amară va susține primul concert propriu în...

“ACOUSTIC SATELLITES”, CONCERT DAYS OF CONFUSION, PE 9 IULIE, IN QUANTIC CLUB

Dupa o lunga perioada in care muzica s-a cantat in mare parte in mediul online, usor incercam sa revenim...

Paula Hriscu, o „Regina Pădurii” modernă

Preocupată serios de lifestyle, Paula Hriscu, cantăreața de muzică populară cu un debut spectaculos, surprinde prin atitudinea avantgardistă pe...
- Advertisement -

Trooper a lansat „Dragoste falsă”

  Trooper a lansat un videoclip pentru cea mai nouă piesă a formației - „DRAGOSTE FALSĂ”. Coiotu’ a declarat: „Balaurul...

Săptămâna Octavian Cotescu la Teatrul „Bulandra”!

De-a lungul  anilor, la Teatrul „Lucia Sturdza Bulandra” au jucat cei mai mari actori ai scenei românești și au...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X