PAM PAM – teatru muzical educativ pentru copii te invita la spectacolul “Petrecere cu peripetii”

Publicitate

Cel mai NOU si mai IMPRESIONANT spectacol al trupei de teatru muzical educativ PAM PAM este din nou gata sa fie pus din nou in scena!

Te invitam sa iei parte la o poveste de teatru muzical pentru copii cu un scenariu unic, muzica compusa special pentru cei mici, coregrafii frumoase pentru a fi dansate impreuna cu ei, costume si decor de exceptie!

Toate acestea, in spectacolul “Petrecere cu peripetii“!

Cand? Pe 28 Ianuarie, ora 11:00-12:00

Unde? La Teatrul Elisabeta

Petrecere cu peripetii” este povestea celor trei prieteni PIA, VIO si KITO care impreuna cu mascotele jucause Pinguinul Pam-Pam si Ursul Panda Bum-Bum, se distreaza la ziua de nastere a lui Kito.

Toate acestea, in spectacolul “Petrecere cu peripetii“!

Cand? Pe 28 Ianuarie, ora 11:00-12:00

Unde? La Teatrul Elisabeta

Petrecere cu peripetii” este povestea celor trei prieteni PIA, VIO si KITO care impreuna cu mascotele jucause Pinguinul Pam-Pam si Ursul Panda Bum-Bum, se distreaza la ziua de nastere a lui Kito.

Sarbatoarea se anunta a fi una inedita – o petrecere la inaltime, intr-un balon cu aer cald! Kito se bucura foarte tare de surpriza oferita de fete si hotarasc sa calatoreasca la Ivan, prietenul lui din Rusia.

Spectatorii vor participa impreuna cu actorii la cele mai interesante petreceri de pe glob, insotiti de muzica si dansuri specific din India, China si continentul African.

Mesajul spectacolului este unul de reala bucurie si veselie, veti intalni copii din lumea intreaga care se joaca impreuna, sunt prieteni, danseaza si canta. Vom invata prin muzica si dans ca barierele de limba, nationalitate, statut social nu exista, iar la orice petrecere se joaca si se simt bine impreuna!

Vei veni si tu petrecerea noastra!

Esti invitatul de ONOARE!

Biletele se gasesc la casa se bilete a teatrului Elisabeta si online pe www.teatrulelisabeta.ro  sau de pe site-ul www.bilet.ro.

Pret bilete: 25 si 35 ron. Spectacolul este recomandat copiilor incepand cu varsta de 4 ani.

 

Mai multe informatii despre spectacol si trupa PAM PAM gasiti pe:

Parteneri: Learn with Music, Mikokids Club, Casa Vesela Events, Chiristian Tour, Chiristian Hope si Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei, Kinodiseea

Parteneri media: Magic FM, Ioana, Femeia de Azi, Femeia,  www.eva.ro, www.kidsout.ro; www.qbebe.ro, www.printesaurbana.ro, www.mamicaurbana.ro, www.agendaculturala.ro , www.calendarulcopiilor.ro, familiafericita.wordpress.com; RoEvents, Show Pass, IQool, Fashion, Mujer, bucuresti.ro