• Concerte

Outbreak vine la Ice, Ice Metal! 07.12.2019 @ Quantic, București

Ice, ice baby… pardon, metal: Ice, Ice Metal. Așa cum nu-ți poți scoate din cap piesa iconică a lui Vanilla Ice, nu-ți vei putea scoate din cap nici seara de 7 decembrie 2019, când te așteptăm în clubul Quantic din București alături de câteva formații excelente, gata să te facă să-ți încingi tălpile.
Ice, Ice Metal a luat naștere din ideea de a aduce formații diferite pe aceeași scenă, în aceeași seară. Așadar fie că vrei să sari până curg apele de pe tine, fie că vrei să stai liniștit și să te bucuri doar de muzică și vizual, te așteptăm pe 7 decembrie în Quantic, să bem un vin fiert și să povestim ce ne-a adus Moșu’ cu o zi în urmă.
În urma poll-ului postat pe evenimentul de Facebook, oamenii au ales pe cine vor să vadă pe scenă alături de Dirty Shirt, Hteththtemeth și Crossing Eternity! Cine? Outbreak din Ploiești!
Outbreak este o trupă ploieșteană de heavy metal cu o arie vastă de influențe precum: progressive metal, power metal, thrash metal, metalcore s.a.

Pornind de la dorința de a compune și a cânta muzică „heavy”, în toamna anului 2012, Gabriel Alexandru Matei (voce), Marcel Alexandru Coman (chitară), Ionuț Nedelcu Alexandru (chitară), Alexandru Dobre (tobe), Mihai Iorgu (bass), pun bazele proiectului „Outbreak” devenind o formație omogenă într-un timp foarte scurt, acest lucru reflectându-se în materialul creat.

În ciuda pauzelor și schimbării în componență, trupa a revenit în formulă completă, componența actuală fiind : Gabriel Alexandru Matei (voce), Marcel Alexandru Coman (bass), Ionuț Alexandru Nedelcu (chitară), Alexandru Dobre (tobe), Andrei Neacșu (chitară). În momentul de față trupa se pregătește de înregistrat primul material discografic începând din primăvară anului 2020.

De câte ori i-ai propus unui prieten de-al tău să mergeți la un concert împreună și ți-a răspuns că n-are bani acum, că e prea scump, că mai e până la salariu și câte și mai câte? Ei bine, Ice, Ice Metal vine cu o soluție pentru voi! După epuizarea biletelor earlybird, veți putea achiziționa bilete „friends” în valoare de 80 de lei, adică un bilet pentru doi.

Dacă vrei să mergi cu cineva, ia un friends package și intrați mai ieftin, tocmai bine că v-ajunge și de-o bere decât dacă vă luați fiecare separat. Veniți și bucurați-vă de o seară memorabilă alături de Dirty Shirt, Hteththemeth, Crossing Eternity și nu numai!

Biletele pot fi achizitionate exclusive prin AmBilet.ro, la următoarele prețuri:
  • 55 lei 39 lei – Earlybird (preț redus pentru primele 100 bilete)  SOLD OUT
  • 55 lei 45 lei – Presale (preț redus pana pe data de 06.12.2019, inclusiv)
  • 55 lei – Normal Acces (Preț în ziua evenimentului atât online, cât și la acces)
  • 80 lei – Friends – număr limitat de 50 de bucăți (acces 2 persoane)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Actualitate

Outbreak vine la Ice, Ice Metal! 07.12.2019 @ Quantic, București

Ice, ice baby... pardon, metal: Ice, Ice Metal. Așa cum nu-ți poți scoate din cap piesa iconică a lui...

“Am fost făcut să rezist. Să nu se clintească nimic din mine” 153 DE SECUNDE – Manifestul milenialilor, pe scena Centrului Național...

“153 de secunde” – teatru contemporan ce documentează momentul Colectiv –,  prezentat în turneu național în parteneriat cu teatre,...

Galerie foto: Amenra, E-L-R si YLVA in Quantic

Va invitam sa vizionati o galerie foto a concertului Amenra, E-L-R si YLVA din Quantic. Foto: Mihai Voicu

INNA – special exclusive show la Hard Rock Cafe pe 15 Noiembrie

Solista ce si-a castigat renumele de ambasador muzical al Romaniei in lumea intreaga, INNA, concerteaza alaturi de trupa sa live...
- Advertisement -

Concert Alifantis & ZAN la Hard Rock Cafe pe 13 Noiembrie

Miercuri, 13 noiembrie, va invitam la Hard Rock Cafe de la ora 21:30 la un show de poveste cu Nicu...

REGULI DE ACCES SI CONDUITA PENTRU CONCERTUL SUPERTRAMP’S ROGER HODGSON / 9.11.2019 / SALA RADIO

Sambata, 9 noiembrie, ROGER HODGSON de la SUPERTRAMP va concerta la Sala Radio din Bucuresti si va urca pe...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X