Optimistic Party la Gradina Floreasca

Optimistic Party 16-iulie-2015

Optimistic Party no.2 by urban monkey pres. GOLAN & Soundopamine. Joi, 16 iulie 2015 de la ora 19:00 la Grădina Floreasca din Bd. Mircea Eliade nr.16

Pe 16 iulie, urban monkey pregătește optimistic party no.2 în proaspăta Grădină Floreasca, al doilea SUPER-smoothie muzical, delicios combinat cu GOLAN, Soundopamine și servit răcoritor în grădină, pe marginea piscinei.

Urban monkey declanșează optimismul propriu în Grădina Floreasca, energizând atmosfera cu juice-urile, smoothie-urile și apa de cocos raw, cold pressed, care vor deveni guest stars în cocktailurile bune de tot, cu același nume.

Într-un peisaj verde-crud, optimistic party no.2 propune o SUPER-experiența muzicală amestecată de GOLANii muzicali cu al lor mix dance-house-soul cu influențe bossa nova, alături de electro-vibrațiile pline desummer breeze ale colectivului jazzy-lounge Soundopamine.

La umbra serii de 16 iulie, începând cu ora 19:00, urban monkey și frufru creează contextul perfect pentru ca tu să te încarci doar cu super-good vibes, într-un decor perfect pentru o seară de vară #optimisticbynature, cu cele mai bune juice-uri, smoothie-uri și cocktail-uri raw, cold pressed din oraș.

#‎urbanmonkey #‎optimisticbynature #‎lovelife

GOLAN

https://www.facebook.com/golanmusic

http://www.golansound.com

https://soundcloud.com/golansound
https://www.youtube.com/golansound

[ot-video][/ot-video]

Colectivul GOLAN, originar din București, este compus din Alex, Mihai și Ernesto, trei băieți cu multe talente și abilități, dintre care la cele muzicale excelează – percuție, clape, trompetă, flaut, voce și platane la pachet. Proiectul ștrengăresc, denumit de băieți la caterincă o ”firmă muzicală”, a câștigat rapid teren, în anul 2014 regăsindu-se adesea pe line-up-uri de petreceri, concerte și festivaluri notabile.

Autodeclarați ”party people”, Golan-ii preferă să abordeze un pic diferit muzica electro produsă în România, dându-i un vibe visător, pe care te poți balansa în lumea ta, fie că o asculți acasă, la birou sau la un concert de-al băieților.

Combinația șarmantă de instrumente live, electro-mixaje fresh și versuri sexoase, interpretate într-o tonalitate misterioasă, explică furtuna de aplauze și declarații de dragoste cu care sunt primiți la fiecare live act. Dăruind de fiecare dată o experiență acustică super-melodioasă, gașca de GOLAN-i muzicali prepară un mix de dance, electro, soul, cu influențe bossa nova, căruia nu-i poți rezista.

—————————————-

SOUNDOPAMINE

https://www.facebook.com/soundopamine

www.soundcloud.com/soundopamine

www.youtube.com/soundopamine

[ot-video][/ot-video]

Soundopamine este un band înființat în 2013 la București de către Cristian Munteanu și Roman Botnari, ce oferă un show live în continuă expansiune, amplificat de cele 2 voci, clape, drum maschine și tot felul de efecte.

Colectivul Soundopamine înseamnă NTsH la voce, Dan Corhana la pupitrul de Dj, Cristian Munteanu la clape, voce și responsabil de producție, la fel ca Roman Botnari, care se ocupă și de mix, versuri și fx. Îmbinând elemente clasice, tehnologii inovatoare și un nucleu electrizant de energie, Soundopamine creează un sincretism unic, construind o punte între natură și spiritualitate printr-un acord consonant al universului.

Cu acorduri jazzy lounge pe ritmuri tribale și techno, trupa propune prin conceptul ”Everyday Paradise Live Show” o experiență completă, desfășurată “de la un răsărit către celălalt’’. Destinat integrării unei întregi orchestre pe o scenă în care diferența dintre digital și acustic dispare, show-ul pregătit de Soundopamine sporește trăirile publicului consumator de muzică electronică de calitate.

Accesul se face doar pe bază de invitație.

Pentru invitații, așteptăm detaliile voastre (numele, prenumele și mail-ul) pe optimistic@frufru.ro până luni, 13 iulie, ora 18:00.

Link eveniment Facebook:

https://www.facebook.com/events/1621864821389302

Parteneri media:
24FUN,  ADVICE STUDENTS, ANDRANICULA.RO, ALLTIME CLUBBING, ANYPLACE, BEST-EVENT.RO, BESTMUSIC.RO, BUCHAREST-TIPS, ERAGON VIBES, FEEDER.RO, DJSETS.RO, ICONCERT.RO, IN STILUL MEU, INFOMUSIC, REVISTA IQOOL, MUSIC ADDICT, MUSIC NIGHT, ORASUL MEU, LIVIAIUSAN.RO, M.O.V.(MISCAREA OAMENILOR VISATORI), PARTYTRCKR.COM, PORT.RO, REVISTA ATELIERUL, ROEVENTS, ZIARUL RING, SAPTE SERI, SEKAZONE, STUDENT DIN PROVINCIE, SUBURBAN MAGAZINE,  UZR.RO, VINSIEU.RO, URBAN.RO, X-TREME RADIO, ZILE SI NOPTI

Actualitate

“LIA (RAMAI CUMVA)”, VARIANTA ACUSTICA, IN PREMIERA IN CADRUL EVENIMENTULUI “ACOUSTIC SATELLITES”, 9 IULIE, CLUB QUANTIC Green Shepherd canta in deschiderea concertului!

“LIA (Ramai cumva)”, cel mai nou single al grupului DAYS OF CONFUSION, va putea fi ascultat in varianta acustica,...

Maximum Rock Festival 2021

Suntem extrem de bucuroși să anunțăm oficial că Maximum Rock Festival 2021 (Open Air) va avea loc, în perioada 04 – 05...

GREEN SHEPHERD CANTA IN DESCHIDEREA CONCERTULUI DAYS OF CONFUSION, “ACOUSTIC SATELLITES”

 Bucurestenii de stoner rock - GREEN SHEPHERD - vor fi invitatii din deschiderea concertului DAYS OF CONFUSION, “Acoustic Satellites”,...

Luna Amară – CONCERT LIVE STREAMING – din Music Hub

SÂMBĂTĂ 11 IULIE https://www.facebook.com/events/783437465796929/ PRIMUL CONCERT LUNA AMARĂ după Starea de Urgență După luni de absenta, Luna Amară va susține primul concert propriu în...
- Advertisement -

“ACOUSTIC SATELLITES”, CONCERT DAYS OF CONFUSION, PE 9 IULIE, IN QUANTIC CLUB

Dupa o lunga perioada in care muzica s-a cantat in mare parte in mediul online, usor incercam sa revenim...

Paula Hriscu, o „Regina Pădurii” modernă

Preocupată serios de lifestyle, Paula Hriscu, cantăreața de muzică populară cu un debut spectaculos, surprinde prin atitudinea avantgardistă pe...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X