Optimistic Party la Gradina Floreasca

Optimistic Party 16-iulie-2015

Optimistic Party no.2 by urban monkey pres. GOLAN & Soundopamine. Joi, 16 iulie 2015 de la ora 19:00 la Grădina Floreasca din Bd. Mircea Eliade nr.16

Pe 16 iulie, urban monkey pregătește optimistic party no.2 în proaspăta Grădină Floreasca, al doilea SUPER-smoothie muzical, delicios combinat cu GOLAN, Soundopamine și servit răcoritor în grădină, pe marginea piscinei.

Urban monkey declanșează optimismul propriu în Grădina Floreasca, energizând atmosfera cu juice-urile, smoothie-urile și apa de cocos raw, cold pressed, care vor deveni guest stars în cocktailurile bune de tot, cu același nume.

Într-un peisaj verde-crud, optimistic party no.2 propune o SUPER-experiența muzicală amestecată de GOLANii muzicali cu al lor mix dance-house-soul cu influențe bossa nova, alături de electro-vibrațiile pline desummer breeze ale colectivului jazzy-lounge Soundopamine.

La umbra serii de 16 iulie, începând cu ora 19:00, urban monkey și frufru creează contextul perfect pentru ca tu să te încarci doar cu super-good vibes, într-un decor perfect pentru o seară de vară #optimisticbynature, cu cele mai bune juice-uri, smoothie-uri și cocktail-uri raw, cold pressed din oraș.

#‎urbanmonkey #‎optimisticbynature #‎lovelife

GOLAN

https://www.facebook.com/golanmusic

http://www.golansound.com

https://soundcloud.com/golansound
https://www.youtube.com/golansound

[ot-video][/ot-video]

Colectivul GOLAN, originar din București, este compus din Alex, Mihai și Ernesto, trei băieți cu multe talente și abilități, dintre care la cele muzicale excelează – percuție, clape, trompetă, flaut, voce și platane la pachet. Proiectul ștrengăresc, denumit de băieți la caterincă o ”firmă muzicală”, a câștigat rapid teren, în anul 2014 regăsindu-se adesea pe line-up-uri de petreceri, concerte și festivaluri notabile.

Autodeclarați ”party people”, Golan-ii preferă să abordeze un pic diferit muzica electro produsă în România, dându-i un vibe visător, pe care te poți balansa în lumea ta, fie că o asculți acasă, la birou sau la un concert de-al băieților.

Combinația șarmantă de instrumente live, electro-mixaje fresh și versuri sexoase, interpretate într-o tonalitate misterioasă, explică furtuna de aplauze și declarații de dragoste cu care sunt primiți la fiecare live act. Dăruind de fiecare dată o experiență acustică super-melodioasă, gașca de GOLAN-i muzicali prepară un mix de dance, electro, soul, cu influențe bossa nova, căruia nu-i poți rezista.

—————————————-

SOUNDOPAMINE

https://www.facebook.com/soundopamine

www.soundcloud.com/soundopamine

www.youtube.com/soundopamine

[ot-video][/ot-video]

Soundopamine este un band înființat în 2013 la București de către Cristian Munteanu și Roman Botnari, ce oferă un show live în continuă expansiune, amplificat de cele 2 voci, clape, drum maschine și tot felul de efecte.

Colectivul Soundopamine înseamnă NTsH la voce, Dan Corhana la pupitrul de Dj, Cristian Munteanu la clape, voce și responsabil de producție, la fel ca Roman Botnari, care se ocupă și de mix, versuri și fx. Îmbinând elemente clasice, tehnologii inovatoare și un nucleu electrizant de energie, Soundopamine creează un sincretism unic, construind o punte între natură și spiritualitate printr-un acord consonant al universului.

Cu acorduri jazzy lounge pe ritmuri tribale și techno, trupa propune prin conceptul ”Everyday Paradise Live Show” o experiență completă, desfășurată “de la un răsărit către celălalt’’. Destinat integrării unei întregi orchestre pe o scenă în care diferența dintre digital și acustic dispare, show-ul pregătit de Soundopamine sporește trăirile publicului consumator de muzică electronică de calitate.

Accesul se face doar pe bază de invitație.

Pentru invitații, așteptăm detaliile voastre (numele, prenumele și mail-ul) pe optimistic@frufru.ro până luni, 13 iulie, ora 18:00.

Link eveniment Facebook:

https://www.facebook.com/events/1621864821389302

Parteneri media:
24FUN,  ADVICE STUDENTS, ANDRANICULA.RO, ALLTIME CLUBBING, ANYPLACE, BEST-EVENT.RO, BESTMUSIC.RO, BUCHAREST-TIPS, ERAGON VIBES, FEEDER.RO, DJSETS.RO, ICONCERT.RO, IN STILUL MEU, INFOMUSIC, REVISTA IQOOL, MUSIC ADDICT, MUSIC NIGHT, ORASUL MEU, LIVIAIUSAN.RO, M.O.V.(MISCAREA OAMENILOR VISATORI), PARTYTRCKR.COM, PORT.RO, REVISTA ATELIERUL, ROEVENTS, ZIARUL RING, SAPTE SERI, SEKAZONE, STUDENT DIN PROVINCIE, SUBURBAN MAGAZINE,  UZR.RO, VINSIEU.RO, URBAN.RO, X-TREME RADIO, ZILE SI NOPTI

Actualitate

Rock 100% Românesc: Trooper, Phoenix, Mustang, Green Shepherd, rock, masti si licurici

Pandemia de coronavirus, ne-a cam lasat fara evenimente culturale. Concertele sunt rare, cu lume putina, masti pe fata si...

Program concert Rock 100% Romanesc

În data de 11 septembrie 2020, Phoenix, Trooper, Mustang și Green Shepherd vor concerta pe scena teatrului de vară...

DansActorul ca fenomen al teatrului actual – LIVE Gala Hop

Gala Tânărului Actor HOP 2020, ediția a 23-a 3 - 6 septembrie 2020 / live streaming pe www.galahop.ro Teatrul Naţional „I....

RESITA ROCKS a lansat albumul ”Nascuti din foc”, o antologie a rockului din Banatul Montan

Proiectul RESITA ROCKS a lansat albumul ”Nascuti din foc”, un titlu sugestiv cu trimitere la vechiile traditii industriale ale...
- Advertisement -

Gala Tânărului Actor HOP 2020 – Live – 4 septembrie 2020

4 septembrie 2020 ora 21.00 - Concurs secţiunea Individual Teodora Daiana Păcurar Georgiana Vișan Răzvan Omotă Cristina Tudor Dragos Ioniță Concurs secţiunea grup „Unu pe doi”, cu...

Dirty Shirt aniversează 25 de ani printr-un concert special!

Chiar dacă pandemia de Covid 19 a făcut ca evenimentele rock să fie o raritate în această perioadă, maramureșenii...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X