Nu rata ultimul concert KPOP din Romania!

Seria concertelor KPOP din 2019 in Romania se incheie cu show-ul celor de la IN2IT. Ultimul concert KPOP din 2019 are loc la Palatul Copiilor din Bucuresti, iar programul este urmatorul:

17.30 Acces bilete VIP

17.45 Acces bilete SILVER

18.00 Acces general

19.00 Concert IN2IT

20.50 Group photo / Deliver signed poster / SELFIE

Fanii KPOP au parte de o surpriza uriasa cu ocazia concertelor IN2IT din Europa! In ziua concertelor, la casele de bilete ale salilor unde se vor desfasura show-urile, se vor putea achizitiona niste bilete speciale „SELFIE”. Fiecare membru IN2IT va face 10 (zece) selfie-uri cu fanii care se grabesc si achizitioneaza un astfel de bilet „SELFIE”. Pretul unui bilet este 100 de lei pentru Romania, 90 de pln pentru Polonia si 50 de bgn pentru Bulgaria. Casele de bilete se vor deschide in zilele concertelor, la ora 12.00. Daca doriti sa faceti selfie cu fiecare dintre cei sase membri, Inpyo, Jiahn, Yeontae, Inho, Hyunuk, si Isaac, este nevoie sa achizitionati sase astfel de bilete. Nu rata sansa de a te fotografia alaturi de preferatul tau din grupul IN2IT! Subliniem ca biletele „SELFIE” NU OFERA INTRAREA LA SPECTACOL! Pentru a intra in sala de concert este nevoie de un bilet valid la eveniment.

Kompas Events le-a pregatit o noua surpriza iubitorilor de K-pop. Grupul coreean IN2IT ajunge pentru prima oara in Europa! Muzicienii vor sustine trei concerte in Romania, respectiv Bulgaria si Polonia, parte a turneului „IN2IT X ION”. Din componenta formatiei fac parte sase artisti care au reusit sa treaca o serie de probe muzicale foarte complexe pentru un loc in formula. Cei sase au sustinut 260 de concerte intr-un an si jumatate, ca parte a pregatirii lor pentru cariera muzicala. Concertele au avut loc in cadrul show-ului televizat „BOYS24”, show ce a ajuns pe locul 1 la vanzarea de bilete. IN2IT au debutat in 2017 cu single-ul „Amazing”, care a ajuns in varful topurilor de profil. De atunci au sustinut peste 400 de show-uri. Setlistul concertelor din Europa cuprind toate hiturile formatiei, toate piesele iubite de fani. IN2IT sunt reprezentati de CJ ENM, una dintre cele mai importante entitati de management din industria K-pop. Curentul muzical venit din Coreea este in continua crestere in Europa, motiv pentru care muzicienii vor sustine trei concerte in aceasta zona:

5 decembrie – Polonia – Varsovia – Progresja (Noise Stage)

6 decembrie – Bulgaria – Sofia – Joy Station

8 decembrie – Romania – Bucuresti – Palatul Copiilor

Tinand cont de cererea uriasa venita din partea fanilor, va sfatuim sa va procurati un bilet cat mai curand, pentru a putea avea siguranta ca nu veti rata aceste concerte speciale.

Biletele se pot cumpara exclusiv prin Eventim.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Actualitate

Paula Hriscu lanseaza primul album printr-un concert alaturi cele mai mari nume ale folclorului romanesc!

Talentul imens al artistei se materializeaza acum in albumul "Nu-i bai ca-s micuta", album ce va fi lansat  pe...

Warm-Up Party SoundArt Festival cu Roman Lomtadze Drum Empire / Cruise Control

SoundArt si Quantic va invita la o seara speciala cu Roman Lomtadze Drum Empire si Cruise Control pe 22...

Concert Hara la Hard Rock Cafe pe 15 Ianuarie

Noua piesa HARA. Cu "sufletul pe tava", cu cartile pe fata. Sinceritate masculina maxima. Autoironie. Confesiune si regret. Emotie autentica. Speranta....

Concert Cargo la Hard Rock Cafe pe 16 Ianuarie

BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe, joi, 16 ianuarie, incepand cu ora 21:30, la un concert...
- Advertisement -

Concert Compact la Hard Rock Cafe pe 18 Ianuarie

Pe 18 ianuarie, de la ora 22:30, BestMusic Live Concerts te invită la un concert extraordinar COMPACT, la fel de...

Hara lanseaza o piesa noua la Hard Rock Cafe pe 15 Ianuarie

Cu "sufletul pe tava", cu cartile pe fata. Sinceritate masculina maxima . Autoironie. Confesiune si regret. Emotie autentica. Speranta....
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X