“Nu doar de ziua mea” – coloana sonara a filmului de scurt metraj, “Sarbatoritul”

Dupa ce a lansat alaturi de Andra la sfarsitul lunii noiembrie “Nu doar de ziua mea”, o piesa sensibila cu un mesaj emotionant, Voltaj colaboreaza cu Western Transylvania Studios si Retina Film Production, pentru o varianta a piesei inclusa in soundtrack-ul filmului de scurt metraj “Sarbatoritul”.

„Suntem la o a doua colaborare cu regizorul Sabin Dorohoi. Dupa ce in urma cu 3 ani am folosit imagini din filmul lui, «Calea Dunarii», in cadrul videoclipului piesei «De la capat», acum ne bucuram ca piesa noastra, «Nu doar de ziua mea», l-a inspirat si a devenit coloana sonora a unui nou film de scurt metraj: «Sarbatoritul».

E un film emotionant care reflecta realitatea multor familii din tara noastra. Va invit sa-l urmariti si sa reflectati asupra mesajului lui”, declara Calin Goia de la Voltaj.

In 2014, Voltaj a colaborat pentru prima oara cu regizorul Sabin Dorohoi, odata cu lansarea filmului „Calea Dunarii” si a single-ului „De la capat”, piesa cu care Romania a fost reprezentata la Eurovision Viena.

In filmul “Sarbatoritul” se prezinta dramele cu care familiile romanesti se confrunta in urma despartirii de cei dragi pentru o perioada lunga de timp. Atunci cand incearca sa isi refaca legaturile cu ocazia sarbatorilor de iarna, decopera ca lucrurile nu mai sunt asa cum erau inainte.

Avanpremierea filmului va avea loc luni, 11 decembrie, incepand cu ora 18:30, la Studioul Horea din Muzeul Taranului Roman, iar din 18 decembrie, filmul “Sarbatoritul” este disponibil online incepand cu ora 21:00.

Anul trecut, Voltaj a lansat albumul “X”, material ce contine 10 piese, printre care “Din toata inima”, “De la capat”, “Kori Gent”, “Nana” (alaturi de Ruby), “A XII-A”, “Anotimpuri”, “X”. Pana in prezent, trupa a lansat hituri precum “Pic, pic”, ‘Da vina pe Voltaj”, “Si ce”, “Meci de box”, Mi-e dor de”, care au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube.

Vara aceasta, trupa a colaborat cu vloggerii Noaptea Tarziu pentru “Cred ca-s HIP” si au lansat alaturi de peste 200 de tineri talentati single-ul si clipul “Dincolo de stele”.

Poti viziona trailer-ul short-filmului “Sarbatoritul” aici: https://youtu.be/_DNOfoDs1HE

Actualitate

CONCERTUL TRUPEI IL VOLO SE AMÂNĂ PENTRU VARA ANULUI VIITOR Concertul va avea loc pe 8 iulie 2021, la Sala Palatului

Dragi iubitori de concerte, Dragi prieteni ai lui Piero, Ignacio și Gianluca, Din cauza pandemiei de COVID-19, trupa Il Volo și-a...

RINOCERII de Eugène Ionesco, un spectacol emblematic semnat de Robert Willson, va putea fi vizionat pentru prima dată online, în TEATROTECA TNC

Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova continuă seria marilor producții prezentate în TEATROTECA TNC, difuzând pe pagina oficială de...

Dirty Shirt a lansat piesa „Away” (Quarantine Orchestral Arrangement)​

Chiar dacă încet-încet România iese din perioada de carantină, mai sunt unele sectoare, printre care și cea de entertainment, în...

Maximum Rock Festival se amână pentru 2021

Am așteptat și sperat până în ultimul moment că nu va fi nevoie să luăm această decizie, dar situația...
- Advertisement -

Dirty Shirt: piesa „Geamparalele” depărește 100.000 de vizualizări

Multe formații au încercat să se adapteze perioadei de pandemie și să țină contactul cu fanii prin diferite mijloace....

Dirty Shirt a lansat piesa „Resonate” (The Prodigy Quarantine Metal Cover)​

După cum știm, criza declanșată de epidemia Covid 19 a avut deja un impact major asupra a numeroase sectoare...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X