Noi reprezentaţii completează Săptămâna Mălăele de la Teatrul Naţional!

0
145

La cererea publicului au fost adăugate noi reprezentaţii de mare succes la maratonul teatral denumit simbolic “Săptămâna Mălăele!” Astfel, “REVIZORUL” se va juca de două ori, pe 30 şi 31 iulie, iar seria de spectacole se va incheia cu “MĂSCĂRICIU” pe 7 august.

Programul teatral se extinde în intervalul cuprins între 30 iulie şi 7 august şi include, la mijloc, aniversarea zilei de naştere a lui Horaţiu Mălăele.

Vă reamintim că toate spectacolele din Săptămâna Mălăele se joacă la Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti, iar programul complet este următorul:

30 şi 31 IULIE – REVIZORUL – comedie spumoasă de situaţie, generată de apariţia într-un oraş de provincie a unui călător venit  din “capitală”, care este luat drept un revizor aşteptat în inspecţie.

În distribuţie: Horaţiu Mălăele, George Mihăiţă, Virginia Mirea, Delia Seceleanu, Valentin Teodosiu, Vladimir  Găitan, Gheorghe Dănilă, Şerban Georgevici, Eugen Racoţi, Niculae Urs, Florin Dobrovici, Dragoş Huluba, Bogdan Ghiţulescu, Ana Maria Lazăr.

 

1 şi 2 AUGUST – DINEU CU PROŞTI – un festin comic de mare calibru, în care prostia inocentă şi umorul burlesc sunt ingredientele cheie.

În distribuţie: Horaţiu Mălăele, Ion Caramitru, Medeea Marinescu / Aylin Cadîr, Alexandru Bindea, Costina Ciuciulică / Teodora Mareş, Dorin Andone / Tomi Cristin şi Alexandru Georgescu. Regia: Ion Caramitru.

 

3 AUGUST – CARAMITRU MĂLĂELE – CÂTE’N LUNĂ ŞI ÎN STELE,

Un seducător duel de poezie, fabule, vorbe de duh, povestiri şi amintiri, completat de participarea extraordinară a violoncelistului Adrian Naidin.

În distribuţie: Horaţiu Mălăele, Ion Caramitru.

 

4 AUGUST – CAFENEAUA – un regal actoricesc în trei tablouri în care se împletesc râsul, lacrimile şi ironia existenţei umane.

În distribuţie: Horaţiu Mălăele, Dana Dogaru, Emilia Popescu.

 

5 AUGUST – VALEA CU PARFUM DE FLORI ŞI ZUMZET DE ALBINE –  o comedie savuroasă despre rolul femeii şi al bărbatului, o ocazie rară de a îi vedea pe scenă împreună pe Horaţiu  Mălăele şi pe fiul său Bogdan.

În distribuţie: Horaţiu Mălăele, Meda Victor, Bogdan Mălăele.

Regia: Horaţiu Mălăele.

 

6 AUGUST – PODU’ – un spectacol emblematic în care un intelectual neînţeles, un îndrăgostit, şi o artistă trec prin situaţii de un absurd şi un umor copleşitor, stând la coadă în faţa morţii.

În distribuţie: Horaţiu Mălăele, Meda Victor, George Ivaşcu.

Regia: Horaţiu Mălăele.

 

7 AUGUST – MĂSCĂRICIU’ –  o reprezentaţie emoţionantă prin măiestria jocului, cu: Horaţiu Mălăele şi Niculae Urs.

 

 

Biletele se găsesc la casa de bilete a Teatrului Naţional, şi online

pe startickets.romystage.roblt.ro si bilete.ro.