Noi reprezentaţii completează Săptămâna Mălăele de la Teatrul Naţional!

La cererea publicului au fost adăugate noi reprezentaţii de mare succes la maratonul teatral denumit simbolic “Săptămâna Mălăele!” Astfel, “REVIZORUL” se va juca de două ori, pe 30 şi 31 iulie, iar seria de spectacole se va incheia cu “MĂSCĂRICIU” pe 7 august.

Programul teatral se extinde în intervalul cuprins între 30 iulie şi 7 august şi include, la mijloc, aniversarea zilei de naştere a lui Horaţiu Mălăele.

Vă reamintim că toate spectacolele din Săptămâna Mălăele se joacă la Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti, iar programul complet este următorul:

30 şi 31 IULIE – REVIZORUL – comedie spumoasă de situaţie, generată de apariţia într-un oraş de provincie a unui călător venit  din “capitală”, care este luat drept un revizor aşteptat în inspecţie.

În distribuţie: Horaţiu Mălăele, George Mihăiţă, Virginia Mirea, Delia Seceleanu, Valentin Teodosiu, Vladimir  Găitan, Gheorghe Dănilă, Şerban Georgevici, Eugen Racoţi, Niculae Urs, Florin Dobrovici, Dragoş Huluba, Bogdan Ghiţulescu, Ana Maria Lazăr.

 

1 şi 2 AUGUST – DINEU CU PROŞTI – un festin comic de mare calibru, în care prostia inocentă şi umorul burlesc sunt ingredientele cheie.

În distribuţie: Horaţiu Mălăele, Ion Caramitru, Medeea Marinescu / Aylin Cadîr, Alexandru Bindea, Costina Ciuciulică / Teodora Mareş, Dorin Andone / Tomi Cristin şi Alexandru Georgescu. Regia: Ion Caramitru.

 

3 AUGUST – CARAMITRU MĂLĂELE – CÂTE’N LUNĂ ŞI ÎN STELE,

Un seducător duel de poezie, fabule, vorbe de duh, povestiri şi amintiri, completat de participarea extraordinară a violoncelistului Adrian Naidin.

În distribuţie: Horaţiu Mălăele, Ion Caramitru.

 

4 AUGUST – CAFENEAUA – un regal actoricesc în trei tablouri în care se împletesc râsul, lacrimile şi ironia existenţei umane.

În distribuţie: Horaţiu Mălăele, Dana Dogaru, Emilia Popescu.

 

5 AUGUST – VALEA CU PARFUM DE FLORI ŞI ZUMZET DE ALBINE –  o comedie savuroasă despre rolul femeii şi al bărbatului, o ocazie rară de a îi vedea pe scenă împreună pe Horaţiu  Mălăele şi pe fiul său Bogdan.

În distribuţie: Horaţiu Mălăele, Meda Victor, Bogdan Mălăele.

Regia: Horaţiu Mălăele.

 

6 AUGUST – PODU’ – un spectacol emblematic în care un intelectual neînţeles, un îndrăgostit, şi o artistă trec prin situaţii de un absurd şi un umor copleşitor, stând la coadă în faţa morţii.

În distribuţie: Horaţiu Mălăele, Meda Victor, George Ivaşcu.

Regia: Horaţiu Mălăele.

 

7 AUGUST – MĂSCĂRICIU’ –  o reprezentaţie emoţionantă prin măiestria jocului, cu: Horaţiu Mălăele şi Niculae Urs.

 

 

Biletele se găsesc la casa de bilete a Teatrului Naţional, şi online

pe startickets.romystage.roblt.ro si bilete.ro.

 

 

Actualitate

Dirty Shirt featuring Caliu – Latcho Drom (Live Session, Casa Radio) – Video​

Maramureșenii de la DIRTY SHIRT au lansat un video, înregistrat live la Casa Radio din Cluj-Napoca, pentru piesa „Latcho Drom”, alături de...

Noi informatii cu privire la amanarea concertului Riverside / SoundArt Festival 2020

Dupa impunerea noilor restrictii legate de adunarile publice din 11.03.2020, organizatorii celor doua evenimente amanate, concertul Riverside si SoundArt...

Concertul tribut QUEEN de la Hard Rock Cafe este reprogramat pentru data de 18 septembrie

În urma situației create de răspândirea virusului Covid-19, concertul-tribut Queen programat pentru luna aprilie în Hard Rock Cafe este...

Luna Amară a lansat videoclipul „Tacerea”

Luna Amară a lansat videoclipul melodiei „Tacerea”, acesta putand fi urmarit mai jos: https://www.youtube.com/watch?v=CuCCrXEN3LI   „„Tăcerea” este despre paradoxurile societății în care...
- Advertisement -

Fiica si nepotica ei nu au putut. Cine ii implineste visul Mioarei Velicu? sau Cine este copilul de suflet al Mioarei Velicu?

Fiecare vis implinit face din lumea asta o lume mai buna, mai frumoasa. Sunt visuri la care renuntam si...

Dragos Moldovan lanseaza alaturi de trupa sa, Pandora, melodia „Asa cum sunt”

Dragos Moldovan, castigatorul Vocea Romaniei 2019, lanseaza alaturi de trupa sa, Pandora, melodia „Asa cum sunt”, al treilea single...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X