NOI CONFIRMARI PENTRU DRUMSTAGE LA ROCKSTADT EXTREME FEST 2015

Proiectul Drumstage, demarat si organizat de NoCity Studio in colaborare cu X-Lab Solutions, va fi prezent la Rockstadt Extreme Fest in cea mai complexa formula de pana acum.Aflat la a patra editie, DrumStage are un format dinamic, centrat pe conceptul de “drum battle”, alaturi de recitaluri, workshopuri, concursuri, discutii despre echipamente in live/studio si nu in ultimul rand “meet and greet”.

Filmari de la editiile precedente pot fi urmarite pe pagina de facebook si pe canalul oficial de youtube:

https://www.facebook.com/drumStage
https://www.youtube.com/channel/UChYvjnIHKfRbgQr33q8snjg
https://youtu.be/6oaEJ0cQ22E?list=http://youtu.be/
http://youtu.be/nQ6eadViP3c
http://youtu.be/UdR_Ihf1m60

ADAM MARKÓ

Nascut la 26.01.1982 in Budapesta, Adam Marko este un artist international si endorser al cinelelor  Meinl și tobe Natal, clinician, educator, interpret, producator.Adam este tobosarul si motorul  trupei modern instrumentale Special Providence, care a devenit una dintre cele mai  cunoscute si apreciate cvartete de jazz-metal din scena progressive europeana prin stilul lor virtuos, dar in acelasi timp usor digerabil.In afara de propria trupa, el este unul dintre cei mai buni tobosari din Ungaria in masura sa abordeze diverse stiluri: hip-hop, pop, rock si metal.

Diversitatea si individualismul muzical  reprezinta punctele cheie  ale stilului si muzicii sale.Adam a crescut intr-o familie de muzicieni iar la varsta de 4 ani a inceput sa cante la tobe.A absolvit la Kőbánya Music Studio, care este una dintre cele mai mari universitați de muzica de jazz/rock din Ungaria, unde s-a format si trupa Special Providence.Punand muzica ca o prioritate in fata individualismului virtuos trupa poate reprezenta un stil unic de muzica fiind un mix intre jazz modern progressive rock metal si electronic sub o noua lumina. Cu peste opt ani de activitate si trei albume la activ, Special Providence au cantat in intreaga lume si s-au bucurat de un prim loc in topul progresiv  American Gagliarchives.Adam are o experienta de 15 ani in predarea lectiilor de tobe si a inregistrat si cantat cu trupe de pop, rock, metal si jazz, experimental si progresiv.

De-a lungul carierei a cantat in urmatoarele tari: Japan, England, Germany, Switzerland, Netherlands, Denmark, Austria, Belgium, Hungary, France, French Guyana, Poland, Czech Republic, Slovakia, Turkey, Romania, Serbia, Ukraine, Bulgaria, Greece and Italy.

http://adammarko.com
http://nataldrums.com/artists/adam-marko
http://meinlcymbals.com/artists/Artist/show/adam-marko-742
https://youtu.be/HWeTN8CoMsI
https://youtu.be/GtonsVmqk0Q
https://youtu.be/rIYvH3flvbM
https://youtu.be/B8wHsh8KODo

FLAVIUS HOSU  

Flavius si-a inceput activitatea artistica de la varsta de 4 ani, timp in care a avut numeroase spectacole si aparitii tv atat in tara cat si in strainatate. A obtinut foarte multe premii, insa unul foarte important a fost un trofeu obtinut la Chisinau in urma cu 6 ani unde a fost declarat ”copilul anului”. Spectacole in Moscova la Festivalul Vladimir Spivakov, apoi in Ruse, Burgas, Plevna (Bulgaria), Salon de Provence (Franta), Frankfurt (Germania), Chisinau (R.Moldova). In tara a fost invitat la peste 100 de spectacole, printre care unele foarte importante, cum ar fi: Festivalul de Blues de la Sighisoara, Festivalul de Jazz de la Garana, Festivalul de Rock Artmania din Sibiu, Festivalul Imagine Romania tot in Sibiu, a deschis Festivalul Calatis in urma cu 4 ani si in 2 ani consecutive la Festivalul Drums Vision.

Poate  interpreta  orice  gen  muzical  incepand de la  blues,  jazz,  insa  cel  mai  mult  ii  place stilul  rock. Datorita faptului ca ii place rock-ul si  merge foarte mult spre improvizatie si creatie, are un  proiect, numit Drums Symphony in care la baza este muzica simfonica adaptata la stilul rock. Tobosarii preferati dupa care s-a inspirat  de-a lungul  timpului  au fost  Dave Weckl,  Stevie  Smith,  Tony Royster  jr,  MikeTerrana, Mike Portnoy. In prezent este tobosarul trupelor Phoenix, Phenomenon si  Quantiq. https://www.youtube.com/watch?v=U-OUg__OvjU

CHRIS OLSMAN

De origine olandeza, traieste in Romania de 3 ani. A studiat Conservatorul in Amsterdam si a absolvit sectiunea pop/rock. A cantat si inregistrat cu cativa artisti din Olanda, cum ar fi Trees of Life, Ear to the Ground, Gram. A avut turnee in cateva tari: India, United Kingdom, USA, Olanda, Romania. Momentan canta in trupa The Amsterdams si in alte proiecte muzicale.

Cei opt tobosari deja anuntati in line-up: Andrei Ilie (Days of Confusion), Sergio Ponti (DorDeDuh), Adrian Tabacaru (Taine), Teodor Ciobanu (Electric Fence), Alex Muşat (Awake), Teo Popp (Dark Fusion), Razvan Ristea (Luna Amara), Tarocco Alex ( Krepuskul).

La Rockstadt Extreme Fest, proiectul DrumStage va putea fi vizitat pe parcursul zilelor de 12-15 August. Pentru cei ce vor sa participe activ la workshop/tutoriale, DrumStage pune la dispozitie bilete cu accces special (Meet and Greet, Full acces backstage DrumStage, drum time cu sau fara antrenor, participare activa la workshop, fie pe scena sau in public) in valoare de 25ron (5.6 Euro)

Facebook event:  http://on.fb.me/1DvsG91https://www.facebook.com/rockstadtextremefest

Biletele cu acces special la DrumStage sunt disponibile numai in varianta platii anticipate prin PayPal (la adresa https://www.paypal.com/ro/webapps/mpp/home – send payment @ mihnea.grecu@xlab.ro )

11393172_500691990080240_7560176203517766727_n

Actualitate

Rock 100% Românesc: Trooper, Phoenix, Mustang, Green Shepherd, rock, masti si licurici

Pandemia de coronavirus, ne-a cam lasat fara evenimente culturale. Concertele sunt rare, cu lume putina, masti pe fata si...

Program concert Rock 100% Romanesc

În data de 11 septembrie 2020, Phoenix, Trooper, Mustang și Green Shepherd vor concerta pe scena teatrului de vară...

DansActorul ca fenomen al teatrului actual – LIVE Gala Hop

Gala Tânărului Actor HOP 2020, ediția a 23-a 3 - 6 septembrie 2020 / live streaming pe www.galahop.ro Teatrul Naţional „I....

RESITA ROCKS a lansat albumul ”Nascuti din foc”, o antologie a rockului din Banatul Montan

Proiectul RESITA ROCKS a lansat albumul ”Nascuti din foc”, un titlu sugestiv cu trimitere la vechiile traditii industriale ale...
- Advertisement -

Gala Tânărului Actor HOP 2020 – Live – 4 septembrie 2020

4 septembrie 2020 ora 21.00 - Concurs secţiunea Individual Teodora Daiana Păcurar Georgiana Vișan Răzvan Omotă Cristina Tudor Dragos Ioniță Concurs secţiunea grup „Unu pe doi”, cu...

Dirty Shirt aniversează 25 de ani printr-un concert special!

Chiar dacă pandemia de Covid 19 a făcut ca evenimentele rock să fie o raritate în această perioadă, maramureșenii...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X