Nik West, artista care a colaborat cu Prince și John Mayer, concertează la București

Nik-West-posterNik West, una dintre cele mai cunoscute basiste din lume concertează pe 17 octombrie 2016, la Beraria H din capitală, începând cu ora 21:00.

Nik West propune bucureștenilor o variantă inedită de spectacol, împreună cu chitaristul Tomo Fujita – cunoscut pentru colaborările sale cu Phil Collins, Kenwood Dennard, Ronnie Earl și Paul Jackson – și toboșarul John Blackwell – fost baterist al unor artiști precum Prince, Justin Timberlake și Patti Labelle.

Această formulă se numește Funkalaya și promite un extraordinar show de ritm și pasiune.

Prince i-a lăudat prezența scenică, John Mayer spune despre ea că este unică, iar Alex Henderson, critic muzical al revistei Billboard îi laudă expresivitatea și talentul muzical. Nik West este, într-adevăr, o aparație unică pe scenele lumii.

Look-ul său funky îi permite să se joace prin toate mijloacele artistice pe care le are la dispoziție, iar show-urile sale sunt dinamice, încărcate de vitalitate și forță. Dave Stewart  de la Eurythmics spune despre ea că este „varianta feminină a lui Lenny Kravitz”, iar însuși Lenny Kravitz a fost atât de impresionat de talentul ei încât și-a dorit să o cunoască personal.

Nik West s-a născut în Phoenix, Arizona, într-o familie de muzicieni. Tatăl său a învățat-o să cânte la chitară, însă în liceu, după ce a ascultat You Wanna Be Startin Somethin’ a lui Michael Jackson, s-a îndrăgostit de farmecul basului și a decis să-l studieze. Muzica nu este însă singura pasiune a lui Nik.

Din punct de vedere academic, ea a fost o studentă cu 10 pe linie, iar la finalul liceului a primit numeroase oferte de a continua studiile la facultăți de renume. Dragostea pentru muzică a fost prioritară și a decis să continue pe un drum cu valențe artistice. Cu toate acestea, ea a avut pentru un timp un blog dedicat matematicii și a oferit meditații la chimie și matematică unor copii fără posibilități materiale.

Deși inițial a dorit să-și construiască o carieră bazându-se pe aptitudinile extraordinare de instrumentistă pe care le-a căpătat în timp, Nik a fost sfătuită de producătorul împreună cu care se pregătea să înregistreze albumul “In The Nik Of Time” să își folosească și abilitățile vocale. Astfel, a luat naștere un proiect aplaudat în toată lumea și o artistă a cărei energii, după cum spune și Steven Tyler (Aerosmith), o simți de îndată ce te afli în prezența ei.

Bilete au fost puse în vânzare atât la  Berăria H, standul Ticketnet din Unirea Shopping Center et.2, magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu, agentiile TUI TRAVEL CENTER si Eurolines cât și online prin www.ticketnet.ro, iabilet.ro, și www.bilet.ro, la prețuri variabile în funcție de categoria de loc, după cum urmează: cat. I – 120 lei, cat.II – 90 lei și cat.III – 70 lei.

Intre 20 iunie – 20 iulie, organizatorii vin în întâmpinarea publicului interesat, cu o perioadă de presale, biletele putand fi cumpărate la un preț cu 20% mai mic, față de prețul afisat.

Facebook: https://www.facebook.com/Spectaculis-569419209851409/

Social

9,341FansLike
10FollowersFollow
109FollowersFollow
92SubscribersSubscribe

Publicitate

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

ULTIMELE ȘTIRI

Badea, Bordea & Micutzu – Stricăm o generație

Sala Palatului a fost pentru trei zile (1-3 octombrie) gazda unor spectacole de stand up care ne-au facut sa radem pana la lacrimi. Au...

Divan Film Festival – gazdă a unui proiect dedicat tinerilor critici de film din Europa

Noutăți de la Divan Film Festival: “Proiectul 5C” dedicat tinerilor critici de film din Europa ajunge în Portul Cultural Cetate, iar în cadrul celei...

Ultima saptamana in care va mai puteti procura bilete la pret promotional la Romanian Rock Meeting (Blind Guardian, Orden Ogan, Dirty Shirt, TBA)

15 mai 2015 inseamna unul dintre cele mai asteptate evenimente metal ale primaverii la Bucuresti - Romanian Rock Meeting! Aflat la a treia editie, show-ul...

Pe 24 iunie românii sărbătoresc Sânzienele și nordicii venirea verii!

Filme din cinematografia nordică pentru copii pe 24 iunie la Opera Comică pentru Copii! Trei producții de filme pentru copii din cinematografia nordică, elemente de...

Christina Applegate si Ed Helms au parte de o “Vacanţă cu peripeţii”

Noua generaţie Griswold îşi face iar de cap şi stârneşte hohote de râs. Producţia New Line Cinema "Vacanţă cu peripeţii" îi aduce împreună pe marile...
Nik West, una dintre cele mai cunoscute basiste din lume concertează pe 17 octombrie 2016, la Beraria H din capitală, începând cu ora 21:00.Nik West, artista care a colaborat cu Prince și John Mayer, concertează la București