Niall Horan lansează “Flicker”, albumul său de debut!

Niall Horan, fostul membru One Direction, lansează primul său album, “Flicker”, la Capitol Records. Materialul include 10 piese originale, printre care marile hit-uri ale artistului,”„This Town” și “Slow Hands”, premiate cu discuri de platină, dar și noul single “Too Much to Ask”.

Pe partea de compoziție, Niall a colaborat cu nume precum Julian Bunetta, Jacquire King și Greg Kurstin, ajungând împreună la sunet original și ușor de distins pentru album.

Horan a vândut peste 70 de milioane de discuri – ca parte a cunoscutului grup One Direction, “Filcker” fiind primul său pas complet către o carieră solo. Artistul va promova conținutul albumului prin apariții în cadrul unor celebre show-uri de peste Ocean – „The Ellen DeGeneres Show”, „Jimmy Kimmel Live” sau „TODAY”. De asemenea, Niall a fost nominalizat recent la American Music Awards pentru categoria New Artist of the Year.

Niall Horan pregătește Turneul  Flicker World 2018, turneu ce va ajunge în toată lumea. Biletele pentru concertele din America de Nord au fost puse deja în vânzare, iar Maren Morris, superstar al muzicii country, cu care Niall a colaborat la piesa „Seeing Blind”, îl va însoți pe acesta pe tot parcursul turneului de promovare a albumului “Filcker“. Mai multe detalii despre datele turneului și  modalitățile de achiziționare a biletelor se găsesc pe site-ul artistului – http://www.niallhoran.com.

Rolling Stone scrie despre “Filcker” că “arată o latură personală a lui Horan, atât ascultătorilor noi, cât și celor vechi”,  în timp ce Associated Press punctează: “este un efort matur [al lui Horan], care a compus fiecare dintre piesele de pe acest material și cântă la chitară pe o bună parte dintre ele.

E greu să reziști  în fața unei piese ca “Slow Hands”, sau a duetului “Seeing Blind”, cântat alături de Maren Morris. Insă,  în mare parte, “Filcker” este visător,  înălțător și delicat, explorând dragostea cu ajutorul acordurilor subtile de chitară”.

„This Town”, primul single extras de pe album, s-a vândut în peste trei milioane de unități și a adunat un total ce depășește 450 de milioane de stream-uri. Următorul single lansat, „Slow Hands”, a devenit Number One în 44 de țări și a strâns peste 820 de milioane de stream-uri, fiind considerat de Billboard unul dintre „cele mai bune single-uri ale anului 2017 de până acum”.

Niall Horan este un cântăreț și un compozitor irlandez, ce a devenit cunoscut ca unul dintre cei patru membri ai formației One Direction. Alături de One Direction, acesta a lansat 5 albume de succes, a câștigat numeroase premii și distincții și a luat parte la mai multe turnee mondiale. În 2016, Niall Horan și-a început cariera solo,  acum fiind pregatit să lanseze și mult așteptatul său albumul de debut, “Filcker“.

Acultă și descarcă “Filcker” de aici: https://umusic.lnk.to/Flicker

 

Social

9,341FansLike
10FollowersFollow
109FollowersFollow
92SubscribersSubscribe

Publicitate

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

ULTIMELE ȘTIRI

Programul si regulile de acces pentru concertul Obituary, Exodus, Prong si King Parrot

Turneul "Battle Of The Bays" aduce la Bucuresti doua formatii ce au scris istorie in death metal-ul si thrash-ul american, Obituary si Exodus! Mult asteptatul...

Editia a doua “Doom over Bucharest” va avea loc in noiembrie, in Club Quantic

Dupa o prima editie sold out, "Doom over Bucharest", revine cu a doua editie in perioada 25 – 26 noiembrie 2016, la Bucuresti in...

S-au încheiat reprezentațiile spectacolului “Carina pe drumul spre casă” la Teatrul Odeon

Cele zece reprezentații ale spectacolului "Carina pe drumul spre casă", organizate de Asociația Culturală pentru Educație prin Artă, la Teatrul Odeon, s-au încheiat. Sute de...

Pe 13 decembrie Teatrul Logos va invita la piesa “Faust”, de Johann Wolfgang von Goethe

Teatrul Logos va asteapta la piesa "Faust", de Johann Wolfgang von Goethe, duminica, pe 13 decembrie 2015, de la ora 18:00. O drama a "cunoasterii" sau...

O treime din biletele la Festivalul National de Teatru 2017 vandute in primele 24 de ore

Peste o treime (34%) din numarul biletelor pentru spectacolele celei de-a 27-a editii a Festivalului National de Teatru au fost deja epuizate, la doar...