Myrath, Tiarra, Aeon Blank deschid concertul HIM

HIM

Fanii muzicii rock au două motive de bucurie: pe de-o parte au mai rămas 3 săptămâni până la mult așteptatul concert HIM de la Timișoara, iar pe de altă parte, aceștia nu vor fi singurii care vor urca pe scenă în acea seară, ci li se vor alătura încă 3 formații de top.

Astfel, Myrath nu vor rata întâlnirea cu publicul din România și vor deschide concertul lui Ville Valo & co. din Parcul Rozelor. Înaintea lor vor concerta Tiarra, reprezentanta de seamă a gothic/symphonic metal-ului românesc, dar și Aeon Blank – o trupa cu o ascensiune de invidiat.

HIM se întorc în România dupa o absență de 9 ani, iar acordurile unor piese ca “Join Me in Death”, “Funeral of Hearts” sau “Bury Me Deep Inside Your Heart” vor răsuna până în adâncul inimilor celor aflați în “Mica Vienă”, așa cum mai este cunoscut orasul de pe Bega.

Primele 1000 de bilete au fost deja epuizate, anunțându-se deja un sold out bine meritat de HIM, una dintre cele mai de succes formații de rock și metal din Finlanda, prima, de altfel, care a obținut discul de aur în Statele Unite ale Americii.

Atmosfera pentru HIM va fi setată de 3 formații care se remarcă printr-un stil original, un mix între furie și melancolie ce augmentează intensitatea trăirilor.

Myrath este reprezentanta de seama a progressive metal-ului din Tunisia și este cunoscută ca promovând “Oriental Metal”-ul în întreaga lume. Formația are 3 albume originale la activ, dar și numeroase concerte susținute pe scene importante ale Europei.

Tiarra este deja o trupă consacrată în spațiul românesc, cunoscută pentru sound-ul inedit conferit de integrarea viorii și a violoncelului. Înființată în 2004, formația a ridicat stindardul gothic/symphonic metal-ului în România, având în palmers numeroase concerte susținute în toată țara, dar și un album de studio bine primit de către fani.

Aeon Blank a luat naștere în 2011 la inițiativa lui Luca Emil și Alex Gabroveanu. Muzica lor este puternic influențată de trupe ca Pink Floyd, Black Sabbath, Marilyn Mason și chiar HIM. Cu primele două single-ul lansate, “Of Gravity And Passion” și “Auguries of Innoncence”, trupa s-a remarcat în top-ul Radio  Guerrilla, iar de câteva luni au semnat un contract cu casa de discuri Universal.

Concertul HIM este organizat de Phoenix Entertainment cu sprijinul Primăriei Timișoara.

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim și online pe www.eventim.ro la prețul de 135 de lei.

Eveniment recomandat de Rock FM.

Actualitate

GREEN SHEPHERD CANTA IN DESCHIDEREA CONCERTULUI DAYS OF CONFUSION, “ACOUSTIC SATELLITES”

 Bucurestenii de stoner rock - GREEN SHEPHERD - vor fi invitatii din deschiderea concertului DAYS OF CONFUSION, “Acoustic Satellites”,...

Luna Amară – CONCERT LIVE STREAMING – din Music Hub

SÂMBĂTĂ 11 IULIE https://www.facebook.com/events/783437465796929/ PRIMUL CONCERT LUNA AMARĂ după Starea de Urgență După luni de absenta, Luna Amară va susține primul concert propriu în...

“ACOUSTIC SATELLITES”, CONCERT DAYS OF CONFUSION, PE 9 IULIE, IN QUANTIC CLUB

Dupa o lunga perioada in care muzica s-a cantat in mare parte in mediul online, usor incercam sa revenim...

Paula Hriscu, o „Regina Pădurii” modernă

Preocupată serios de lifestyle, Paula Hriscu, cantăreața de muzică populară cu un debut spectaculos, surprinde prin atitudinea avantgardistă pe...
- Advertisement -

Trooper a lansat „Dragoste falsă”

  Trooper a lansat un videoclip pentru cea mai nouă piesă a formației - „DRAGOSTE FALSĂ”. Coiotu’ a declarat: „Balaurul...

Săptămâna Octavian Cotescu la Teatrul „Bulandra”!

De-a lungul  anilor, la Teatrul „Lucia Sturdza Bulandra” au jucat cei mai mari actori ai scenei românești și au...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X