Municipal Waste pentru prima data in Romania la Rockstadt Extreme Fest 2020

 Municipal Waste concerteaza in premiera in Romania la Rockstadt Extreme Fest 2020 care va avea loc intre 30 iulie – 02 august, pe terenul de biatlon la poalele Cetatii Rasnov.   

 

Proiect activ pe scena muzicala de aproape doua decenii, Municipal Waste este o trupa de crossover thrash americana fondata in Richmond, Virginia, care a facut valuri inca de la aparitie. Cu ocazia primului concert al formatiei, sustinut de un Revelion (2000/ 2001), grupul a ajuns sa fie invinuit pentru iscarea unei mici revolte.

 

Dupa aceasta aparitie live care a atras atentia publica, Municipal Waste au adus la lumina albumul de debut, intitulat, „Waste ‘Em All” (2001), urmat indeaproape de alte trei materiale: „Hazardous Mutation” (2005), „The Art Of Partying” (2007) si „Massive Aggressive” (2009), albume care au contribuit la cresterea popularitatii si la atragerea interesului din partea publicatiilor de profil. Intr-atat incat Spin Magazine sa ajunga sa afirme ca „piesele Municipal Waste suna intr-atat de bine incat oricare dintre ele s-ar putea strecura foarte bine intr-un mix tape, intre un Gang Green si o melodie D.R.I.”, ca Outburn Magazine sa spuna ca „nu se poate contesta ca sunt cei mai buni in ceea ce fac” sau ca Decibel Magazine sa considere ca „aceasta trupa aduce un standard de aur”.

 

Hotarati sa pastreze viu spiritul scenei cross-over a anilor ’80 si autori ai unor videoclipuri care au starnit adeseori discutii sau indignare, Municipal Waste au continuat sa creasca in popularitate cu fiecare material lansat. „The Art Of Partying” spre exemplu a atras recenzii entuziaste din partea criticii de specialitate si s-a plasat pe cele mai bune locuri ale unor topuri importante – Top cinci albume ale anului (realizat de „Close Up Magazine”, Suedia), locul 20 in „Topul Big Cheese Magazine” (UK) sau „Kerrang! Magazine” – aparand, de asemenea, in paginile cunoscutei NME si pe coperta „Metal Maniacs Magazine” (SUA).

 

Daca subiectele abordate de trupa fac referire la alcoolism, mutanti sau thrash metal, iar in stilul grupului se recunosc influente ale unor nume precum Suicidal Tendencies, D.R.I., Slayer, Anthrax, Exodus sau Sepultura, muzica plina de energie compusa de Municipal Waste a ajuns sa primeasca eticheta de „Party Thrash”, care garanteaza o distractie pe cinste cu ocazia fiecarui concert. Precum cel pe care formatia il pregateste pentru Rockstadt Extreme Fest 2020.

 

Municipal Waste (SUA) continua seria confirmarilor la Rockstadt Extreme Fest 2020, serie ce include deja nume precum: Anthrax (USA), Cattle Decapitation (SUA), Overkill (SUA), Phil Anselmo & The Illegals (SUA), Unearth (SUA), Cradle of Filth (UK), As I Lay Dying (SUA), Rings of Saturn (SUA), Dyscarnate (UK), Unleashed (SE), Necrophobic (SE), October Tide (SE), IN THE WOODS… (NO), Mayhem (NO), Kampfar (NO), Despised Icon (CA), Kataklysm (CA), Death Angel (SUA), The Black Dahlia Murder (SUA), Rotting Christ (GR), In Mourning (SE), Mephorash (SE), Bethlehem (GER), Dead Label (IE), Katla. (IS), UADA (SUA), Psykup (FR), The Rumpled (IT), Tableau Mort (UK) sau Darvaza (IT).

 

Abonamente Rockstadt Extreme Fest 2020 sunt deja disponibile online, exclusiv pe iabilet.ro.

Perioadele de vanzare a abonamentelor REF 2020 sunt:

  • Pre-sale 5: 1.000 de abonamente la pretul de 350 lei/ buc., pana la epuizarea stocului, dar nu mai tarziu de 16.03.2020;
  • Pre-sale 6: 1.000 de abonamente la pretul de 390 lei/ buc., pana la epuizarea stocului, dar nu mai tarziu de 18.05.2020.
  • In ultimul prag de pre-sale online, cat si la intrarea in festival: abonamentele vor fi la pretul de 440 lei/ buc.

 

Pentru Rockstadt Extreme Fest 2020 vor fi disponibile si bilete pe zi, la pretul de 220 lei/ buc., ce vor fi puse in vanzare incepand cu 29.06.2020.

 

Copiii cu varste de pana la 12 ani vor avea acces gratuit in interiorul festivalului daca vor fi insotiti de un parinte sau tutore legal cu abonament sau bilet valid.

 

Cea de-a opta editie a Rockstadt Extreme Fest, unul din cele mai importante evenimente metal din Europa de Sud Est si cel mai cunoscut festival de metal din Romania, va avea loc la poalele Cetatii Rasnov – terenul de Biatlon de la baza cetatii.

 

 

Facebook event Rockstadt Extreme Fest 2020:

http://bit.ly/RockstadtExtremeFest2020_FacebookEvent

Actualitate

Dirty Shirt featuring Caliu – Latcho Drom (Live Session, Casa Radio) – Video​

Maramureșenii de la DIRTY SHIRT au lansat un video, înregistrat live la Casa Radio din Cluj-Napoca, pentru piesa „Latcho Drom”, alături de...

Noi informatii cu privire la amanarea concertului Riverside / SoundArt Festival 2020

Dupa impunerea noilor restrictii legate de adunarile publice din 11.03.2020, organizatorii celor doua evenimente amanate, concertul Riverside si SoundArt...

Concertul tribut QUEEN de la Hard Rock Cafe este reprogramat pentru data de 18 septembrie

În urma situației create de răspândirea virusului Covid-19, concertul-tribut Queen programat pentru luna aprilie în Hard Rock Cafe este...

Luna Amară a lansat videoclipul „Tacerea”

Luna Amară a lansat videoclipul melodiei „Tacerea”, acesta putand fi urmarit mai jos: https://www.youtube.com/watch?v=CuCCrXEN3LI   „„Tăcerea” este despre paradoxurile societății în care...
- Advertisement -

Fiica si nepotica ei nu au putut. Cine ii implineste visul Mioarei Velicu? sau Cine este copilul de suflet al Mioarei Velicu?

Fiecare vis implinit face din lumea asta o lume mai buna, mai frumoasa. Sunt visuri la care renuntam si...

Dragos Moldovan lanseaza alaturi de trupa sa, Pandora, melodia „Asa cum sunt”

Dragos Moldovan, castigatorul Vocea Romaniei 2019, lanseaza alaturi de trupa sa, Pandora, melodia „Asa cum sunt”, al treilea single...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X