Moș Crăciun te trimite la concertul HALO

Iubitorii muzicii k-pop au un nou motiv de bucurie: Halo, revelația muzicii k-pop, concertează în premieră în România.

Primăvara nu începe cu Holograf ci cu HALO: pe 3 martie 2018, de la orele 19:00, Palatul Național al Copiilor va fi gazda unui concert memorabil, susținut de cea mai în vogă formație de kpop a momentului.

Și pentru că o veste bună nu vine niciodată singură, Moș Crăciun are un cadou pentru toți iubitorii muzicii Kpop din România: cumpără-ți bilet la concertul HALO în perioada 20-23 decembrie și beneficiezi de prețuri speciale pentru toate categoriile de bilete:

Pentru acest eveniment vor fi disponibile următoarele categorii de bilete:

Categoria I  –  VIP – 240 Lei – fotografie cu trupa și hi-touch;

Categoria II  – Poster sign – 120 Lei – poster semnat de membrii trupei;

Categoria III – Acces general – 80 Lei.

 

Formația HALO (Hexagon of Absolute Light and Organization) a luat ființă în anul 2014, avându-i  în componență pe: Dino (Jo Sungho), In Haeng (Lee In Haeng), Ooon (Jung Younghoon), Jae Yong (Kim Jae Yong), Hee Cheon (Kim Hee Cheon) și Yoon Dong (Kim Yoon Dong).

Aventura muzicală a formației HALO a fost una foarte bogată, astfel în numai 3 ani de existență băieții au lansat mai multe materiale discografice: „38℃”, „Hello Halo”, „Surprise”, „Grow-Up”, „Young Love”, „ Happy Day”, „Here I Am”.

Prestațiile scenice au impresionat publicul prin dinamismul și frumusețea dansului care completează excelent universul muzical al celor 6 băieți. Este cu siguranță una dintre formațiile pe care niciun iubitor al muzicii kpop nu are voie s-o rateze.

Membrii formației așteaptă cu nerăbdare întâlnirea cu fanii muzicii kpop din România și au un mesaj pentru fanii români:

 

Organizator: Kompas Events

www.kompasevents.ro

https://www.facebook.com/kompasevents.romania

 

Actualitate

Scarlet Aura a lansat un nou single: “Raw Power”

Trupa românească de heavy metal, Scarlet Aura, se pregătește să lanseze noul album la începutul anului viitor, prin Universal...

Retro Rock, un eveniment special cu peste 50 de artiști

Asociația Promusic Events organizează pe 25 octombrie 2020, la Arenele Romane din București, un eveniment cu totul special, unde,...

ANDRIES IN CONCERT

AlexandruAndries continua sademonstreze cat este de „greu de pensionat”: in aceastatoamnaartistulvaajunge in catevaorase cu spectacolul’’ANDRIES IN CONCERT’’ in care...

A doua saptamana BUCHAREST PHOTOFEST Cezar & Cosmin (Days of Confusion) inchid festivalul, cu un inedit concert acustic.

 SOLIDARITATEA este tema centrala a Ediției din acest an a BUCHAREST PHOTOFEST, festivalul internațional de fotografie din Capitala. Ajuns...
- Advertisement -

COSMIN LUPU FACE VOCEA PIESEI “Go Home and Come Tomorrow”, SINGLE-UL PROIECTULUI “DOG IS MY COPILOT”

Cosmin Lupu (Days of Confusion, Domination) a fost invitat sa cante pe primul single al proiectului DOG IS MY...

LUNA AMARĂ – ACUSTIC, „RELOADED” – la Club Quantic București

După ce am sărbătorit 20 de ani de activitate pe tonuri electrice in Quantic Club din București acum o...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X