Moonsorrow si Hypno5e la Rockstadt la Extreme Fest 2016

12799198_592621164220655_4695033420263347896_nMoonsorrow si Hypno5e sunt cele mai noi nume confirmate pentru Rockstadt Extreme Fest 2016, festival ce are loc in perioada 11-14 august, la baza cetatii din Rasnov.

Trupe se alatura altor 28 de formatii confirmate pana in acest moment:  Parkway Drive, Nile, TesseracT, Insomnium,  Tankard, My Dying Bride, Carach Angren, Bucovina, Excrementory Grindfuckers, Indian Fall, Cattle Decapitation, Misfits, Borknagar, Destruction, Hocico, Infest, Gutted, Clitgore, Mind Assault, Infected Rain, Holocausto Canibal, Hteththemeth, Ordinul Negru, Lambs, Postvorta, Moribund Oblivion, Stercore si Berserkers.

Din pacate, avem si o veste mai putin placuta. ALESTORM au decis sa anuleze toate concertele programate pentru 2016, decizie luata exclusiv de formatie pentru a finaliza compozitia si inregistrarile pentru urmatorul material discografic. Decizia este independenta de noi, insa impreuna cu managementul formatiei am discutat reprogramarea concertului pentru Rockstadt Extreme Fest 2017.

Dupa cum deja a fost anuntat prin intermediul canalelor media, activitatea formatiei BENEDICTION este suspendata pe termen nedeterminat, iar toate concertele grupului britanic au fost anulate ca urmare a unor dispute de ordin intern. In masura in care va fi posibil, vom reprograma acest concert. Intre timp, lucram la gasirea unui inlocuitor si speram ca in urmatoarele zile sa avem vesti in acest sens.

Noi formatii vor fi confirmate in curand.

Va reamintim ca este ultima saptamana in care puteti gasi abonamente la pret promotional de 190 de lei, pret disponibil pana vineri, 4 martie, urmand ca din data de 5 martie pretul sa creasca la 220 de lei.

NU vor exista bilete pe zile, ci abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului.

Pretul abonamentelor este urmatorul:

  • Presale 3 – 190 lei, perioada 28.12.2015  – 04.03.2016
  • Presale 4 – 220 lei, perioada 05.03 – 10.07.2016
  • Presale 5 – 250 lei, incepand cu 11.07.2016 si SALE pe intreaga perioada a festivalului (11-14 august)
  • VIP Ticket – Meet and greet cu artistii – 300 lei

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2016  pot fi achizitionate online de pe:

  • eventim.ro si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti);
  • myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket;
  • bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.

 

Despre Moonsorrow si Hypno5e

Una din cele mai importante nume ale scenei folk metal, grupul finlandez Moonsorrow revine in Romania cu un nou material discografic, Jumalten Aika, disc ce urmeaza sa fie lansat in urmatoarele luni.

Incorporand elemente ale muzicii black si folk metal, soundul trupei este denumit ‘epic heathen metal’, o insumare a elementelor pagane si spirituale prezente atat in conceptul liric cat si muzical. Cu o activitate de peste 20 de ani, Moonsorrow raman una din trupele incontestabile ale scenei internationale de folk metal.

Din Franta avem una din cele mai promitatoare nume ale scenei contemporane metal, Hypno5e. Cu un stil muzical si conceptual aparte, denumit sugestiv Cinematographic Metal, Hypno5e va fi la prima aparitie in Europa de Est, promovand noul album Shores Of The Abstract Line, lansat in luna februarie via Pelagic Records.

Acest al treilea material este descris drept o calatorie intr-un peisaj filozofic, acolo unde amintirea se contopeste cu imaginatia, oferind o fundatie catre ce inseamna necunoscut si neimaginat.

Actualitate

Five Finger Death Punch – ROMEXPO – 04.07.2024

 Galerie Foto: Theodor Tudose 

Călin Pop lanseazăun nou single: „Pași de război”

Călin Pop, solistul și chitaristul grupului Celelalte Cuvinte, a lansat un nou single intitulat ”Pași de război” Melodia este disponibilă...

DOUĂ ZILE STELARE SUB CUPOLA MUZICII DE OSCAR, MARCA HANS ZIMMER

Două noi impresionante reprezentaţii la Ateneul Român, alături de cei mai experimentaţi tineri muzicieni, care vor interpreta celebrele coloane...

EFORIE COLORAT | Cinci vernisaje de artă contemporană deschid hub-ul creativ Eforie Colorat

Retro Party la Eforie ColoratSorin Lupașcu deschide vara în cel mai mare cinema în aer liber de la Marea...

Cargo in Quantic, o seara cu prietenii pe ritmuri rock

Chiar imi era dor de baietii de la Cargo. In ultimii ani nu prea am reusit sa ma intersectez...

Coldplay la Bucuresti, doua zile de show la superlativ

  Arena Nationala din  Bucuresti, a gazduit zilele trecute  doua concerte ale trupei britanice Coldplay. Au cantat pentru prima data...

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

Moonsorrow si Hypno5e sunt cele mai noi nume confirmate pentru Rockstadt Extreme Fest 2016, festival ce are loc in perioada 11-14 august, la cetatea Rasnov.Moonsorrow si Hypno5e la Rockstadt la Extreme Fest 2016