Moonlight Breakfast deschide LogOut-ul de joi la Euphoria Music Hall

Publicitate

cover-fara-timeEuphoria Music Hall incepe sezonul de evenimente cu un concept nou pe piata de entertainment: LogOut, petrecerea care redefineste vibe-ul si muta distractia joia, de la 18.00.

eveniment recomandat de DISPERSIE#Răspândim Idei

Intr-un oras vibrant cum este Clujul experienta muzicala nu are un punct oficial de oprire, ci se adapteaza si se dezvolta odata cu nevoile si dorintele celor care il insufletesc. De aceea, noul concept LogOut vine in intampinarea celor care nu se conformeaza obisnuitului, care ies din tipar si isi traiesc viata dupa propriile reguli. Daca nu e niciun buton de oprire, de ce ar fi o limita de start?

Formatul exploreaza tocmai acest spatiu mai putin mainstream, cu evenimente ce incep dupa-amiaza devreme si continua pana noaptea. Punctul comun este muzica de calitate, fie ca e vorba de trupe straine sau din Romania, fie ca abordeaza stilul pop-rock, soul, swing sau cel electronic.

Asa cum sugereaza si sloganul ales – Work OFF, Life ON -, acest gen de petrecere reinventeaza regulile distractiei. Este timpul unui pahar dupa job sau al unei gustari usoare, cat sa-si faci incalzirea pentru ringul din fata scenei.

“Am ales acest concept tocmai pentru ca am observat in randul publicului nostru fidel o anumita preferinta pentru evenimente care incep mai devreme. Si atunci ne-am gandit sa le oferim aceasta experienta, de ce nu? Un warm-up de la 18.00 si un concert de la 21.00 suna mult mai bine pentru cei care doresc sa ia parte la un concert live si sa fie fresh a doua zi. Exploaram zona mai putin mainstream si suntem siguri ca LogOut va deveni, in scurt timp, un reper pe harta de music experience”, spun reprezentantii localului.

Moonlight Breakfast aduce albumul „Time” la Cluj

Bazooka, Christie, Adita si Dan Rusanescu, intr-un cuvant Moonlight Breakfast, deschid pe 6 octombrie LogOut-ul din Euphoria Music Hall cu noul album, Time.

Pentru prima data veti putea asculta live in Cluj cele 12 piese de pe album, scrise si produse de Christie si Bazooka, ce combina cu aceeasi gratie influente de Soul, Electro, Beat, Nu-Jazz, Gipsy, Jazz sau Swing.

Sunt fresh, sunt autentici, succesul lor a depasit de mult granitele Romaniei, iar show-urile lor live sunt un adevarat spectacol.

Moonlight Breakfast se evidensiaza prin stilul „retroelectro” , un mixt de jazz, dance, electro, soul si multe alte condimente muzicale prin care reusesc sa creeze o armonie intre sound-ul clarinetului specific anilor ’40, al sintetizatoarelor anilor ’80 si cel al productei contemporane de calitate.

Albumul Time al trupei a fost lansat in aprilie 2016 exclusiv in Romania, lansarea internationala si turneul european de promovare fiind programate pentru toamna acestui an.

Evenimentul incepe la ora 18.00, iar artistii vor urca pe scena la ora 21.00.

Videoclipul primului single, care poarta si numele noului albumului, poate fi vizionat aici: http://bit.ly/MoonlighTime

Video promo LogOut: https://www.facebook.com/EuphoriaMusicHall/videos/1144589365606686/

Evenimentul il gasiti si aici: https://www.facebook.com/events/555946914612891/