Monoir, artistul din spatele hitului “The Violin Song”, se pregateste sa lanseze un super featuring

-Publicitate-

Dupa succesul international al hitului “The Violin Song”, care a fost difuzat in zeci de tari, printre care Polonia, Grecia, Rusia, Turcia, Cipru si Albania, Monoir se pregateste sa lanseze un super featuring cu un artist surpriza.

-Publicitate-

“Datorita faptului ca am lansat «The Violin Song», piesa ce a generat foarte multe vizualizari, s-au intamplat foarte multe lucruri bune. Am cunoscut foarte multi oameni faini, am facut piese de care sunt mandru si multumit. Din fericire, reusesc sa-mi aranjez timpul in asa fel incat sa pot fi eficient atat in studio, cat si atunci cand sunt plecat in turneu.

Nu pot spune ca e greu…Pana la urma, fac ceea ce imi place si asta ma bucura. Am lucrat foarte mult, a fost un an pe care am incercat sa-l fructific si cred ca 2018 va fi un an de doua ori mai bun ca 2017!”, declara Cristian Tarcea (Monoir).

Primul single lansat de proiectul Monoir, “The Violin Song“, a adunat peste 60 de milioane de vizualizari pe YouTube. Piesa este compusa de catre artist impreuna cu Brianna, Iuga Diana-Cosmina si Osaka si foloseste un sample dintr-o piesa folclorica a compozitorul bulgar Nikolay Kaufman.

In luna martie a anului 2017, producatorul si artistul Monoir a colaborat cu June pentru “We Had Love”, iar in mai, a lansat alaturi de Bianca Linta single-ul si videoclipul “Golden Sands”. Monoir a incheiat anul cu piesa “Save the night”, in colaborare cu Alexandra Stan. In plus, in 2017, a calatorit in peste 60 de tari, a adunat peste 300.000 de fani, iar piesele lui au fost ascultate de peste 1.650.000 de ori. 

Pana in prezent, artistul a colaborat cu nume precum Laurentiu Duta, Elena Gheorghe, Alina Eremia, Costi Ionita, Marius Moga, Deepcentral, Delia, Xonia si Raluka si a produs piese de succes precum „Ieri Erai” (Raluka), “Am dat tot” (3 Sud Est), “Duminica” (DJ Project & Elena Gheorghe), „Like a Virgin” (Alexandra Stan) si ”Vida Linda”(Sasha Lopez & Ale Blake).

Poti asculta cea mai recenta piesa a lui Monoir aici: