Monica Anghel, Luminița Anghel, Freakadadisk, Adrian ”Baciu” Igrisan, Toni Dijmarescu într-o colaborare muzicală inedită

0
152

Pasiunea pentru tatuaje, muzica rock de calitate, dar și pentru creație muzicală, a dus la nașterea celui mai nou single Next Level Tattoo Family intitulat “Next Level”, ce aduce împreună 6 dintre cei mai titrați artiști din România într-o colaborare muzicală cum nu te-ai aștepta! 

Monica Anghel, Luminița Anghel, Freakadadisk (Paraziții), Adrian ”Baciu” Igrisan, Toni Dijmarescu (Manic Sinners, Reșița Rocks, Călin Pop) și Andrei Coman și-au unit forțele și au demonstrat că indiferent de genul muzical abordat în cariera lor, talentul lor este extrem de versatil. Colaborarea dintre aceștia, pe cât de neașteptată, pe atât de reușită, îți va reconfirma motivul pentru care au ajuns în topul preferințelor publicului din România de-a lungul carierei lor.

Împreună cu single-ul în format digital și videoclipul regizat de către Dragoș Condrea (DC Production) ce poate fi ascultat și vizualizat pe https://www.youtube.com/watch?v=3BJP0TB1mKA și downloadat din linkul https://umrdd.lnk.to/NextLevel, pentru cei ce își doresc să aibă aproape de sufletul lor această ediție limitată, a fost lansată și o versiune pe vinil ce poate fi comandată pe pagina de facebook Next Level Tattoos. 

Next Level Tattoo Family este un proiect născut din frumoasa prietenie dintre celebrul artist tatuator Costi Azoiței și muzicienii talentați ce și-au unit forțele pentru acest nou single și pune în prim plan dragostea față de artă, sub toate formele pe care aceasta le poate lua.   

Next Level Tattoos

  • Facebook: www.facebook.com/Next.Level.Tattoos
  • Instagram: www.instagram.com/Next.Level.Tattoos

 Contact U Rock / Universal Music Romania:

  • urock@umusic.ro
  • www.facebook.com/uRockmusicpage
  • www.facebook.com/umusicro
  • www.umusic.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.