Maximum Rock Festival 2015 a luat sfarsit. Organizatorii pregatesc editia de anul viitor!

unnamedCea de-a treia editie indoors a Maximum Rock Festival a luat sfarsit duminica, dupa 4 zile care au zguduit Bucurestiul cu acordurile explozive de metal ce s-au auzit de la Arenele Romane si din Club Colectiv.

Anul acesta, formatiile care au urcat pe scena au fost Epica, Annihilator, Sirenia, Septicflesh, Skalmold, Kistvaen, Dimlight, Hteththemeth, Enemy of Reality, The Silent Wedding, Harlott, Archer, Tiarra, Hatemode, Elarmir, Gothic, Crimena, Target si Lupu’Cel Rau.

Si de data aceasta, feedback-ul formatiilor participante a fost foarte bun. Primele reactii au aparut deja si trupele au vrut sa le comunice fanilor impresiile lor. Cateva ne-au oferit urmatoarele declaratii:

Epica s-a distrat de minune in Romania. Scena a fost amplasata intr-o locatie foarte cool, un fel de stadion cu design antic.

Am vazut atat de multe fete bucuroase in primele randuri, lucru care ne-a facut si pe noi fericiti. Toata lumea si-a facut treaba iar echipa a fost foarte devotata si prietenoasa.” – Mark Jansen de la Epica

“Un festival fantastic, un staff grozav si fani pe masura. In mod clar, unul dintre cele mai bune festivaluri metal!” – Jeff Waters de la Annihilator

Maximum Rock Festival 2015 a fost un eveniment exceptional. Inca o data, publicul metal din Romania a dovedit ca este unul dintre cele mai pasionate din Europa. Sper ca ne vom putea intoarce in Bucuresti in viitorul apropiat, la o noua editie a Maximum Rock Festival.” – Björgvin Sigurðsson de la Skalmold.

Organizatorii se pregatesc deja pentru editia din 2016 a Maximum Rock Festival. In cel mai scurt timp, va fi dezvaluita o prima formatie participanta!

Dorim sa multumim pe aceasta cale tuturor celor care au sprijinit evenimentul, partenerilor, fanilor devotati si echipei de productie, precum si, desigur, trupelor care, ca intotdeauna, au dat tot ce au avut mai bun pe scena.

Suntem bucurosi ca, in fiecare an, festivalul creste, strangand un numar din ce in ce mai mare de participanti. Vrem, de asemenea, sa le multumim celor care au respectat decizia de a nu se fuma in cortul de la Arenele Romane, precum si in food court.

Va asteptam la Maximum Rock Festival 2016, care va avea loc tot in luna octombrie, in aceeasi schema de 4 zile. Mai multe detalii vor fi dezvaluite in viitor!

FITI CU OCHII PE NOI AICI!

Actualitate

“LIA (RAMAI CUMVA)”, VARIANTA ACUSTICA, IN PREMIERA IN CADRUL EVENIMENTULUI “ACOUSTIC SATELLITES”, 9 IULIE, CLUB QUANTIC Green Shepherd canta in deschiderea concertului!

“LIA (Ramai cumva)”, cel mai nou single al grupului DAYS OF CONFUSION, va putea fi ascultat in varianta acustica,...

Maximum Rock Festival 2021

Suntem extrem de bucuroși să anunțăm oficial că Maximum Rock Festival 2021 (Open Air) va avea loc, în perioada 04 – 05...

GREEN SHEPHERD CANTA IN DESCHIDEREA CONCERTULUI DAYS OF CONFUSION, “ACOUSTIC SATELLITES”

 Bucurestenii de stoner rock - GREEN SHEPHERD - vor fi invitatii din deschiderea concertului DAYS OF CONFUSION, “Acoustic Satellites”,...

Luna Amară – CONCERT LIVE STREAMING – din Music Hub

SÂMBĂTĂ 11 IULIE https://www.facebook.com/events/783437465796929/ PRIMUL CONCERT LUNA AMARĂ după Starea de Urgență După luni de absenta, Luna Amară va susține primul concert propriu în...
- Advertisement -

“ACOUSTIC SATELLITES”, CONCERT DAYS OF CONFUSION, PE 9 IULIE, IN QUANTIC CLUB

Dupa o lunga perioada in care muzica s-a cantat in mare parte in mediul online, usor incercam sa revenim...

Paula Hriscu, o „Regina Pădurii” modernă

Preocupată serios de lifestyle, Paula Hriscu, cantăreața de muzică populară cu un debut spectaculos, surprinde prin atitudinea avantgardistă pe...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X