Maroon 5 pentru prima oară în România! 5 iunie 2016, Piața Constituției, București

Concert_Maroon5

Adorată de întreg mapamondul, Maroon 5 va susține primul concert din România, în data de 5 iunie, iar carismaticul Adam Levine se va asigura că publicul iși va aminti acest show pentru foarte mult timp!

Maroon 5, lansată în Los Angeles, cu bine-cunoscutul stil musical unic, și-a consolidat poziția în industria muzicală ca fiind una dintre cele mai rezistente și longevive trupe ale muzicii pop. A câștigat primul dintre cele 3 premii Grammy, la categoria Best New Artist în 2005 și a vândut peste 17 milioane de exemplare ale albumelor ân ântreaga lume. Discurile lansate de trupă au fost de asemenea placate cu aur și platină ân peste 35 de țari.

Maroon 5 a caștigat fanii și criticii deopotrivă cu stilul muzical inovator, un mix rock/R&B, introdus în albumul lor de debut, Songs About Jane și în dublul album placat cu platină, It Won’t Be Soon Before Long, care a inclus hit-uri precum Makes Me Wonder și If I Never See Your Face Again.

În 2010, trupa a lansat cel de-al 3-lea album de studio, Hands All Over, care conține single-uri precum Misery și celebrul Moves Like Jagger, ocupând #1 în

Top 40 și Topul Hot AC, precum și  #1 în topul Billlboard Hot 100. Ambele single-uri au fost nominalizate la categoria “Cea mai buna interpretare pop a unui Duo sau a unui grup vocal” a premiilor Grammy. Moves Like Jagger a devenit unul dintre cele mai bine vândute single-uri din toate timpurile, cu vânzari de peste 8,5 milioane exemplare în întreaga lume.

Odată cu succesul înregistrat în top Hot 100, liderul trupei Maroon 5, Adam Levine a devenit primul artist care a ocupat, parte a unui grup, prima pozitie în acest top, în acelasi timp cu ascensiunea de solist în Top 10, fiind cant-autor al single-ului Stereo Hearts, al celor de la Gym Class Heroes.

În 2012, Maroon 5 a lansat Overexposed, care a întărit rapid statutul grupului în muzică, cu o întreagă colecție de single-uri care au atins primele locuri în topurile de profil. De-a lungul carierei, trupa a stabilit un record în ceea ce privește clasarea pe primul loc (6 locuri #1 în total) în 20 de ani de istorie a Top 40.

În sprijinul promovării albumului, Maroon 5 a susținut unul dintre cele mai bine vândute turnee, cu încasari de peste 50 milioane USD numai din vânzarea biletelor.

Cel mai nou album al trupei, V, a debutat pe locul 1 în Billboard Top 200 și este o descriere a călătoriei grupului până în prezent, captând esența hit-urilor trupei de la început și continuând cu succesul celor mai recente.

Single-ul de debut al albumului, Maps, a stabilit recordul pentru cel mai bun start al unui grup în Top 40 în 18 ani și a intrat în Top 100  în peste 18 tari.

Videoclip-ul melodiei Sugar, emblematică pentru grup și nominalizată în cadrul premiilor Grammy, a avut aproape 1 miliard de vizualizări până în prezent.

Turneul susținut de Maroon 5, V Tour, a început în februarie 2015 în America și continuă în Europa, ajungând pentru prima dată în România, în data de 5 iunie 2016!

Biletele sunt disponibile începând de astăzi, ora 16:00, prin rețeaua Eventim și online pe www.eventim.ro

Social

9,341FansLike
10FollowersFollow
109FollowersFollow
92SubscribersSubscribe

Publicitate

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

ULTIMELE ȘTIRI

Phelipe feat Matteo lanseaza single-ul “Tot ce am vrut”

Sunt prieteni de mai bine de 10 ani si in sfarsit au hotarat sa faca o piesa impreuna. Phelipe si Matteo lanseaza "Tot ce...

Programul Doom over Bucharest II

In perioada 25 – 26 noiembrie va avea loc a doua editie a festivalului "Doom over Bucharest", evenimentul urmand sa aiba loc in club...

Finalişti Eurovision 2015

Lista de finalişti Eurovision 2015 va fi stabilită în următoarele zile de un juriu despre a cărui componenţă încă nu se ştie nimic. Înscrierile la...

Habanegra – concert de muzică sud-americană, sâmbătă, 8 aprilie, la Clubul Țăranului

În zonele mărginaşe ale oraşelor şi satelor din America Latină s-a născut o muzică plină de pasiune, la fel de fierbinte ca sângele oamenilor...

Agentul de la U.N.C.L.E. (2015)

Titlul original: The Man from U.N.C.L.E. Gen: Acţiune, Comedie Regia: Guy Ritchie Scenariul: Guy Ritchie, Lionel Wigram, Producători: John Davis, Steve Clark-Hall, Guy Ritchie, Lionel Wigram Distribuţia: Henry Cavill,...
Adorată de întreg mapamondul, Maroon 5 va susține primul concert din România, în data de 5 iunie.Maroon 5 pentru prima oară în România! 5 iunie 2016, Piața Constituției, București